Problem Activesync - nesynchronizuje kontakty

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
JirkaZ
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

Problem Activesync - nesynchronizuje kontakty

Post by JirkaZ »

Mám problém se kterým si už nevím rady. Po synchronizaci se mi nezkopírují kontakty z Outlook 2007 do PDA E-ten M700. Mám WinXP a Activesync 4.5. PDA je po Hard resetu taže tam asi problém nebude. Kontakty se zkopírují vždy jen jedním směrem - z pda do Outlooku. Už jsem zkoušel všecno - přeinstaloval Activsync i Outlook a nic. Synchronizace proběhne v pořádku - žádnou chybu to nehlásí. Dokonce to na krátkou dobu zobrazí i počet kontaktu v Otlooku, ale do Pda je nezkopíruje. Zkoušel jsem i vytvořit nový Osobní složky s jedním kontaktem a bez úspěchu.. Díky za každou radu
Marty22
přispěvatel
přispěvatel

Post by Marty22 »

zkus nastavit v Activesync v nástroje /možnosti/nastavení jak se mají synchronizovat ,
jsou tam volby, nahradit položky v zařízení a nahradit položky v počítači tak dej tu první a mělo by to jít
JirkaZ
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

Post by JirkaZ »

Tak jsem to znovu zkoušel a stejně to nejde.. Vytvořil jsem nový partnerství, mazal, přesouval a stejně nic. Je zajímavý, že když vytvořím kontakt v Pda tak tak se do Outlooku přenese. Když ho upravím, tak se mi upraví v PDA. Ale kontakty z outlooku do PDA už nedostanu.. Každopádně díky za radu..
Post Reply

Return to “Aplikace”