iPAQ 614c - společně řešíme nedostatky a problémy

Diskuze o komunikátoru HP iPaq 614
Post Reply
Ganimed
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HP ipaq 614c

Post by Ganimed »

Mam dotaz kdyz prijmam soubor prez Bt tak se mi to uklada do pameti pristroje je mozne to nejak zmenit treba aby se to ukladalo do my dokuments na pametovku ? Jde to zmenit v registrech ? Jestli jo muzete mi tu napsat cestu ?
StrunaR
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

Post by StrunaR »

podla zahranicnych recenzii ma SmartWheel fungovat len smerom hore a dole... cize je to "korektne"
Stanley
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung GT-I8000 Omnia II

Post by Stanley »

MqX: Lepší přesnost ve výšce od toho nečekej. Ono i v poloze to občas pěkně lítá a přesnost výšek je oproti poloze horší už z principu fungování gps.
MgX
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by MgX »

StrunaR wrote:podla zahranicnych recenzii ma SmartWheel fungovat len smerom hore a dole... cize je to "korektne"
Ne, SmartWheel funguje i do stran. Na toto téma je zde již mnoho příspěvků. Prstem po kruhu - znamená nahoru, či dolů. Od středu kruhu doleva - je doleva. Od středu doprava - je doprava. To stejné nahoru a dolů (navíc). No a když pak přejedu prstem od středu příslušným směrem a prst tam ponechám - pojede kurzor stále požadovaným směrem.

Pokud se mýlím - ostatní mě určitě opraví.

EDIT:
teď mě napadá, zda SmarWheelem myslíš dotykové kolečko na klávesnici, nebo další kolečko z boku přístroje. Ten můj ,,proslov" se samozřejmě týkal toho dotekového kroužku na klávesnici :-)

Stanley děkuji za informaci :-)
Ganimed
přispěvatel
přispěvatel

Post by Ganimed »

MgX:

Ne nemylis se ale ja jsem myslel ze se to tu vseobecne vi, pouzivam ho casto hlavne v aplikaci opera mini v ni to funguje v pohode hlavne rychle rolovani od stredu a podrzet
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD2

Post by Diamant »

Smart wheel funguje ako tu bolo popísané (potiahnuť prst od stredu do jedného zo 4 smerov). Ta Tycoon to ide použiť, ale na rýchle akčné hry nie.

Ohľadom hlasov v iGo, existujú aj alternatívne hlasy, len treb hľadať na webe. Ja mám napríklad ostraváka a moraváka. Tak možno bude aj niečo v štýle TomTom.

Niekto turiešil zámok klávesnice. Ten štandardný zámok, resp. zámok zariadenia heslom nevyhovuje?
Inarus
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 1320, Dell Inspiron 11 3147

Post by Inarus »

Diamant wrote:Smart wheel funguje ako tu bolo popísané (potiahnuť prst od stredu do jedného zo 4 smerov). Ta Tycoon to ide použiť, ale na rýchle akčné hry nie.
Jakou verzi Tycoona pouzivas,respektive kdes ji sehnal?Ja jich zkousel nekolik a u kazde sem mel problem.Pokud SmartWheel slo,tak se hra sekala (mel sem rozehranou obrovskou hru z a701 a tam sla v poho).

A prosim vas,kdyz vezmete 614c do leve ruky a konecky prstu ji zmacknete z boku,kroupne/vrzne Vam ten stribrny plast kolem taky?
djaara
nováček
nováček

Post by djaara »

Vrže mi na pravé straně zhruba v prostředku.
zajmi
nováček
nováček

Post by zajmi »

Funguje někomu ditální zoom při focení? Nabídka na zoomování na obrazovce je, ale nereaguje. Zoom mi funguje pouze u videa. A ještě jedna otázka- nenašel někdo ve specifikacích kolik dokáže natáčet kamera snímků za sekundu, mě to ukazuje kolem 11 snímků v core player v rozlišení 320x240. Díky
djaara
nováček
nováček

Post by djaara »

Když budeš fotit na nejvyšší rozlišení, tak pravděpodobně zoom fungovat nebude. Zkus zvolit menší rozlišení fotografií, pak by měl fungovat.

Takto se chová i můj starší SE K750i s firmware od Vodafone -- na maximální rozlišení fotografie nelze použít zoom.
Inarus
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 1320, Dell Inspiron 11 3147

Post by Inarus »

djaara wrote:Vrže mi na pravé straně zhruba v prostředku.
Me prave taky. Myslis,ze to je duvod k reklamaci? ME to na jednu stranu nevadi,ale na druhou... pocit ze sem na to jako student dal velkou cast uspor a mit ho s vadou,ktera by byt nemusela... Nebo je to treba "bezne"?
mutoid
nováček
nováček

Post by mutoid »

ahoj, malej dotaz, stava se vam nekomu u ipaqu 614c ze by se vam lehce prohybal display? vypada to jako kdy pod displejem byla vzduchova bublina, na pohled neni ale vubec nic videt a funkcnost je stala a perfektni.... docela me to vylekalo teda ikdyz je to minimalni
jivo
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Evo 3D GSM; HTC Dimond2 -Topaz:XDA Energy

Post by jivo »

SmartWheel
MgX wrote:No a když pak přejedu prstem od středu příslušným směrem a prst tam ponechám - pojede kurzor stále požadovaným směrem.
Stanley děkuji za informaci :-)
Mam dotaz, dnes jsem si prinesl ze Sunnysoftu druhy Hp614 (zarucni vymena) a mne to pridrzeni a posunovani dostran nejede. A to jedine mne na tom SmartWheelu pri oprave textu ukrutne vadi.[/b]
Ganimed
přispěvatel
přispěvatel

Post by Ganimed »

Ono to nefunguje u vseho
Pavtul
přispěvatel
přispěvatel

Post by Pavtul »

Mamina si zakoupila od Vodafone tu nejlevnejsi NOKII vazeni a kdyz zapne hlasity odposlech hovoru - tak je to slyset uplne super!!! Kam se na to splha muj IPAQ.

Docela mne ta nizka hlasitost a srozumitelnost mrzi - hovor za jizdy v aute " v drzaku" ´je temer nepouzitelny :-( Vzdy musi na ucho :-(
Ganimed
přispěvatel
přispěvatel

Post by Ganimed »

Vyse jsem daval dotaz ohledne toho BT vite k tomu nekdo neco ?

Jo a kdyz uz jsem u toho BT mrknete co jsem zjistil http://forum.semania.cz/index.php?topic=15848.75
zajmi
nováček
nováček

Post by zajmi »

Ganimed
přispěvatel
přispěvatel

Post by Ganimed »

zajmi:

Jo tak to je super diky moc
murder
smartguru
smartguru
Zařízení: LG G3 Android 6 Marshmallow

Post by murder »

Tak mám taky zajímavou chybičku, mám nainstalovanou českou T9 a chtěl jsem zapnout interwrite klávesnici a píše mi "demoverze vypršela" přitom je celý telefon instalovaný včera a koupený v pátek. To by nestihlo uběhnout ani demo kdybych ho měl.
Ganimed
přispěvatel
přispěvatel

Post by Ganimed »

no tak nevim jak ten moBlue mam nastavit aby mi to jelo vse jak potrebuju cesty ve filtrech jsem nastavil Bt mam pustene ikonka sviti zelene a presto si to 614c uklada do pameti pristroje jako by se nechumelilo, jako by ten program ani nebezel, dokonce jsem stahnul i verzi 2.1 protoze 2.0 mi ve filtrech vyhodila nejakou chybu a cely progran ni spadnul.

Tak ta aplikace mi asi nepojede, fakt tu nekdo nezna nejakou jinou moznost ? Ani upravou registru by to neslo ?
Post Reply

Return to “HP iPaq 614”