HP Ipaq rw6815 a problem s wifi ...

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
Post Reply
ob3l1x
nováček
nováček

HP Ipaq rw6815 a problem s wifi ...

Post by ob3l1x »

takze ludkovia mam mensi problemik a to ten ze na tomto zariadeni zapnem wifi najde siete pripojim sa (zabezoecene aj nezabezpecene) pustim QIP napoji bez vacsich problemov ...ale ked pustim IE, operu, MSN tak mi nenacita stranku :(

opera vyhodi : "Could not connect to proxy server. Access denieded"
IE : "The page cannot be displayed or downloaded because the connection was lost. Check the connection and try again later."

pritom pripojenie nepada ... (som na to pripojeny aj cez NB, je to moja domaca siet)
a proxy netusim kde by mohlo byt nastavene (prehladal som snad cele nastavenia a nikde som nic nenasiel)

add skusal som aj HR ale stale to pisalo to iste ... mam tam WM5 original ...

prosim pomozte :(
ob3l1x
nováček
nováček

Post by ob3l1x »

nikto nevie ako to vyriesit ?
rozmyslam ze kedze je to este v zaruke odnesiem do servisu nech s tym nieco urobia :( aj ked radsej by som si to opravil sam ...
nofxsak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy SII

Post by nofxsak »

mozna by pomohlo v nastaveni wifi v network adapters prenastavit:
my network card connects to:work na internet
ale fakt nevim
ob3l1x
nováček
nováček

Post by ob3l1x »

skusil som to ale nepomohlo :(
ob3l1x
nováček
nováček

Post by ob3l1x »

tak sa mi podarilo zistit ze ked v Start/Settings/Connections/Connections/Advanced/Select Network vybral My Work Network edit a v polozte proxy settings som vyplnil proxy tak mi internet uz ide lenze jedine cez proxy a kedze nepoznam ziaden proxy server ktory by fungoval tak ze ho len zadam do mobilu a ked v opere natukam www.google.sk tak mi hodi google.sk a nie stranku proxy servera a cez neho sa potom pracne dostavat na pozadovanu stranku.
ak by niekto vedel vyriesit moj problem prosim napiste

add tak sa mi to konecne podarilo vyriesit :) neviem sice co sa s tym stalo ale nevadi ...
vyriesil som to tak ze v Start/Settings/Connections/Connections/Advanced/Select Network/My Work Network/Edit/Proxy Settings som zaskrtol ze na pripojenie k internetu pouzivam proxy server ale ziaden som nezadal a dal som OK a uz internet fical a bez problemov nacital hocijaku stranku ...
Post Reply

Return to “Hewlett-Packard”