HTC TyTn II ROM

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
FALCO_01
nováček
nováček

Post by FALCO_01 »

p.a.Ť.o wrote:řekl bych, že nemáš pravdu (a pokud ano, tak pak je "povolit rozšířené fce sítě" nepoužitelné při synchronizaci s AS). navíc, ta chyba/vlastnost s tím nezapnutím displeje nemá nic společného s "připojením k PC pomocí USB" ;)

No však ať vyskouší a uvidí jestli to funguje, mě to dělalo to samý a toto vyřešilo můj problém, jinak synchronizace s AS mi funguje naprosto v pořádku. :)
Marvin Paranoic
nováček
nováček

WM 6.1 ROM

Post by Marvin Paranoic »

Na HTC Club je ke stažení česká verze nové 6.1 romky (3.28.462.1 CSY) drobný problém v tom, že je jen pro někoho. Já mám jen anglickou :-(. Pravděpodobně je to přidělované dle zadaného ID. Mám Kaisera nebrandovaného! A koupeného v ČR (kde ho koupil prodejce nevím :???: )
RadekB
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S4

Post by RadekB »

No já nevím... V HTC Clubu mě to pustí jenom k verzi anglické. Ale českou jsem stáhl, no proč to nepřiznat, z jistého warezového serveru. Ale bojím se jí nainstalovat, aby to nebyl nějaký podvod.

EDIT: Jo - blbě jsem si přečetl příspěvek nade mnou. Kaisera jsem koupil u nás v Sunnysoftu s českými WM 6.0. A přesto mi to nabízí anglické WM 6.1.

//používej tlačítko Upravit, tslany
RadekB
přispěvatel
přispěvatel

Post by RadekB »

TSlany-> Jasně, sorry, přehlédl jsem ho, resp. ještě nikdy jsem ho nepotřeboval.

ALL: Blbej dotaz - Má tu ofiko novou českou ROMku už někdo vyzkoušenou? Chci provést dneska večer svůj první životní flash. Taky nevím, jestli musím Kaisera nějak odblokovat, ale v HTC v návodu pro flash nic nepíše. Jen připojit USB kabel a start.

EDIT 17:28 - Flash se nepovedl a obdržel jsem hlášku, že ID přístroje je chybné a upgrade nelze provést. Anglickou verzi, která je mi nabízena v HTC klubu, nechci a tak jsem napsal na technickou podporu HTC. Jsem zvědav, jestli mi odpoví.
jonathanio
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: iPhone 4S

Post by jonathanio »

Vyzkousel jsem ceskou i anglickou z HTC Klubu, ale po par dnech jsem obe radsi smazal. Takhle zmrsene a chybove ROMky jsem uz dlouho nevidel a podle diskuze asi nejsem jediny, kdo je s nima nespokojeny. Co mi asi tak vadilo nejvic, byl nekdy i nekolik vterin nereagujici dotykovy displej. Kdyby se to stalo jednou dvakrat za den tak bych to jeste prekousl, ale kdyz se to opakuje nekolikrat behem par minut, tak na to uz fakt nervy nemam.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

lash se nepovedl a obdržel jsem hlášku, že ID přístroje je chybné a upgrade nelze provést.
Ceska ROM je urcena pro majitele Kaiseru od O2.Pro ostatni je urcen WWE realese.Pro Flash teto romky by jsi musel pouzit HardSPL.
Jinak obe oficialni rom nestoji za nic.Nejshorsi oficialni rom.
Doporucuji neflashovat
Toror
přispěvatel
přispěvatel

Post by Toror »

Tak jsem take flashnul z HTC club a nic moc. Mam ji od vcerejsiho dne a uz se mi 3x sekla. Nejde mi na ni rozchodit TCPMP. Zatim pozoruji jen jine ikony u sms, outlook atd... pri cteni mailu mi zustal mail na obrazovce a nesly mi otevrit sms :-( Tak nevi, ale budu dale testovat.
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Post by p.a.Ť.o »

není co testovat. jak napsal uiqjirka (a naprosto s ním souhlasím), nové upgrady stojí za starou bačkoru a htc se opět povedlo své uživatele nadzvednout ze židlí (a nejen to...)
Toror
přispěvatel
přispěvatel

Post by Toror »

Na druhou stranu sms se zlepsily.... to rychle odpovidani a razeni pod jednoho prijemce je super.
RadekB
přispěvatel
přispěvatel

Post by RadekB »

Tak OK. Díky všem za informace. Zůstanu u WM 6.0.
Nerv_one
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: THL 5000

Post by Nerv_one »

uiqjirka wrote:
lash se nepovedl a obdržel jsem hlášku, že ID přístroje je chybné a upgrade nelze provést.
Ceska ROM je urcena pro majitele Kaiseru od O2.Pro ostatni je urcen WWE realese.Pro Flash teto romky by jsi musel pouzit HardSPL.
Jinak obe oficialni rom nestoji za nic.Nejshorsi oficialni rom.
Doporucuji neflashovat
Tak to asi nebude. Mam Kaisera od O2 a cestina ve WM6.0 je pres InterWrite od Sunnysoftu. A v HTC clubu se mi nabizi ke stazeni jen WWE.
jokeeman
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC HD2, SG II

Post by jokeeman »

Uplně stejně jsem na to mi já.... a teď jsem navíc zjistil, že mi to nenabíjí v autě :???:

//necituj poslední příspěvek, tslany
Toror
přispěvatel
přispěvatel

Post by Toror »

Tak se mi dvou dnech MW6.1 uklidnil a zatím vše OK. Dokonce se mi i výrazně zrychlilo překlopení obrazovky při vysunutí klávesnice cca 2s :-)
Velice se mi líbí práce s sms...
T
NeoPlex
smartstar
smartstar
Zařízení: BB Bold, SGSII

Post by NeoPlex »

ja jsem teda ofiko primo nezkousel, ale co tak sleduju, tak jako v rade ofiko romek nebudou zas tak marny, ale nic nemeni na tom, ze NoThirlls nebo Diamond rom jsou nekde jinde..
Toror: a jeste je u WM6.1 prekopanej IE mas tam jine nahledy na stranku atd... trosku podobny jako v opere. A TCMP nejde kvuli WM6.1 ne kvuli satmone romce
RadekB
přispěvatel
přispěvatel

Post by RadekB »

No já se právě bojím flashovat neoficiální ROMky, protože se bojím, že mi to PDA nebude umět telefonovat v síti O2 nebo ho nebudu umět správně nakonfigurovat. Třeba se pletu a je to blbost, ale když jsem koupil Kaisera a zapnul ho, automaticky se mi nastavil pro O2, resp. zeptal se, pro jakého operátora ho má nastavit a pohoda. Nemám ho od O2, normálně jsem ho koupil v Sunnysoftu a dal si do něj O2 SIMku.
Honza K
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek

Post by Honza K »

Ahoj lidi. Jsem úplný nováček a právě jsem zakoupil HTC Kaiser. Potřebuji od vás poradit protože jsem jako začátečník hned něco podělal. Omylem jsem si odstanil CZ lokalizaci od sunnysoftu a teď nevím jak ji dostat zpět. Když si ji stáhnu z webu sunnysoftu tak to po mě chce aktivační číslo ale to jaksi na své krabici s přístrojem ani uvnitř nemohu najít. Jak to mám vyřešit? Díky za rady spoléhám na vás.
Nerv_one
přispěvatel
přispěvatel

Post by Nerv_one »

Registrace probiha na id nikoliv ciselne,ale id Kaiser.

\\Necituj poslední příspěvek!!! lukasm
Nerv_one
přispěvatel
přispěvatel

Post by Nerv_one »

Sleduji nekolik diskuznich for, ale uz zacinam ztracet prehled - nekomu funguje to a jinemu ne.
Mohl by mi nekdo sdelit, jaka je funkcni, resp. nejmene problemova, ROM WM 6.1 pro Kaisera od O2 CZ, ktere O2 prodava pod názvem DATAPHONE?
ROM: 1.56.405.5
Radio: 1.27.12.32

Pozn.:
1. V HTC clubu se mi nabizi pouze WWE verze, ale ta jak jsem koukal neni "moc funkcni".
2. Kde sehnat ROMku, ktera je nahrana pri koupi?
3. Potrebuji oficialni ROMku (WM 6.0 i 6.1) od HTC, kvuli prip. uznani zaruky.
Diky.
jokeeman
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC HD2, SG II

Post by jokeeman »

....dnes jsem zkusil novou romku RUU_Kaiser_HTC_CSY_3.28.462.1_radio_sign_25.83.40.02_1.65.16.25_Ship a tedy mé první dojmy jsou dost zoufalé, už jenom v tom, že mám najedou o 10 mega méně operační paměti, což mi přijde jako docela doooost!!!!!

Takže asi pujdu zpět k 1.56.405.
Jumper
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC TP2, HTC TyTN II, Samsung Galaxy S3

Post by Jumper »

jo... není na xda developers...co se nepovede tam, tak už nikde jinde :-)
Post Reply

Return to “HTC TyTN/TyTN II”