program som nainstaloval a ked som ho pustil vyhodilo chybu.
wrong disp.mode(11293)
PORADTE AKO TO ROZBEHAM DIKi
problem slick
Ja mam taky problem se slickem.
Falshnul jsem novou Romku na HTC kaiseru ROM 1.83.462.0 CSY
a kdyz se chci pripojit na icq pres slick, tak to pise "Auth failed. Socket error Host not found. Error number 11001. Mam operatora eurotel a Host mam nastaveny na login.icq.com. Ani pres wifi mi to nechce jet a pise to stejnou chybu.
Pred flashnutim mi to normalne fungovalo. Podobny problem mam i se hrou realdice poker, ale o tom uz se zminuji v jinem foru.
Diky za radu.
NNJM
Falshnul jsem novou Romku na HTC kaiseru ROM 1.83.462.0 CSY
a kdyz se chci pripojit na icq pres slick, tak to pise "Auth failed. Socket error Host not found. Error number 11001. Mam operatora eurotel a Host mam nastaveny na login.icq.com. Ani pres wifi mi to nechce jet a pise to stejnou chybu.
Pred flashnutim mi to normalne fungovalo. Podobny problem mam i se hrou realdice poker, ale o tom uz se zminuji v jinem foru.
Diky za radu.
NNJM
zakladny problem neorigos ICQ klientov je v tom ze AOL (vlastnik ICQ) obcas meni protokol aby ta donutili ich vlastny, neviem ci je to aj tento pripad ale je to znamy prob., skus si pozret diskusie o mchat-e. Ja viem ze je to reklama ale mozem potvrdit z vlastnej skusenosti ze fring je na 95% spolahlivy.