Spb Mobile Shell: Vyzkoušejte nové skiny (iPhone, TouchFLO)

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Tomula
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: SE Xperia Active, Samsung Galaxy Tab 10.1

Spb Mobile Shell: Vyzkoušejte nové skiny (iPhone, TouchFLO)

Post by Tomula »

Na Xda-developers fóru lze najít spoustu zajímavého softwaru a utilit. Nás zaujala témata pro aplikaci Sbp Mobile Shell a to hlavně taková, která kopírují uživatelská prostředí Apple iPhone, Gsmart UI nebo HTC TouchFLO 3D.

iPhone skin
S různými variantami prostředí Apple iPhone se v poslední době roztrhl doslova pytel a mezi ty povedenější patří například tento skin pro uživatelské prostředí Spb Mobile Shell.

Image

Download:
iPhone skin – varianta s modrým pozadím
iPhone skin – černé pozadí
Obsah zipů zkopírujte do složky Program Files/Spb Mobile Shell a restartujte zařízení.
Více informací na fóru xda-developers.

GSmart UI skin
Další povedeným skinem pro Mobile Shell je napodobenina prostředí GSmart UI o kterém jsme vás již informovali.

Image

Download:
GSmart skin – varianta se zeleným pozadím
GSmart skin – modré pozadí
GSmart skin – černé pozadí
Obsah zipů zkopírujte do složky Program Files/Spb Mobile Shell a restartujte zařízení.
Více informací na fóru xda-developers.

TouchFLO 3D skin
Jako třešničku na dortu jsme si nechali skin alá HTC TouchFLO 3D známé z nedávno představeného HTC Touch Diamond, který byl pro nás opravdu příjemným překvapením.

Image

Download:
TouchFLO 3D skin – originální verze
Obsah složky Files zkopírujte do Program Files/Spb Mobile Shell a obsah složky Fonts do Windows/Fonts a restartujte zařízení.
Autor pracuje i na dalších variantách tohoto skinu. Pro více informací navštivte fórum xda-developers.

Image

Všechny skiny jsme testovali v nejnovější verzi aplikace Spb Mobile Shell 2.1 (v anglické verzi, protože se občas projevovali problémy s českou diakritikou) v portrait módu na displeji s QVGA rozlišením.
Monk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: ZTE Blade

Post by Monk »

To druhe vypada totalne super.
Myslim to zelene.
Hned ako pridem domov to odskusam.
Hmm dufam ze teraz mi uz len niekdo odpise ze to na vga nepojde :D
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7

Post by Radek Hübl »

nemohl by to nekdo reupnout nekam jinam ja se uz asi tyden nemuzu na xda dostat :-(
Petras.18
přispěvatel
přispěvatel

Post by Petras.18 »

Vypadá to skvěle! Určitě vyzkouším...
patax
nováček
nováček

Post by patax »

Ten skin diamond v SPB mobile Shell 2.1 je super, ale mám problém. Vše funguje super do té doby než mobil nečinností "usne". Po probuzení se nemůžu dostat na kontakty a další. Po restartu vše funguje zase super do té doby než mobil usne (to dělalo už před skinem, akorát, že na tom původním Shell jsem ho mohl vypnout). Z toho skinu Diamond se nemám jak dostat do původního prostředí! Dík za radu :cry:
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Note 7, iPhone

Post by nAscA »

Je neco z tech skinu i pro VGA? Omlouvam se, ale fakt se mi nechce prochazet 147 stranek na XDA a pak zjistit, ze jsou vsechny nepouzitelne.
Uz vim, ze ten posledni (TouchFLO 3D skin) je jen pro QVGA.
olda
VIP
VIP
Zařízení: LENOVO A 7010

Post by olda »

Pro Patax.Skin Diamond vypneš tak že potáhneš prstem po displeji směrem dolů a jsi na výchozí obrazovce.Ahoj Olda :wink:
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

hm, takže skyn alá Diamond si asi budu muset pro VGA ukochtit sám :evil:
Dunan
nováček
nováček

Post by Dunan »

TouchFLO 3D skin neobsahuje font se znakovou sadou CE, tudiz cestina nebezi. Pak mi vadi, ze operator zasahuje pod ukazatel casu v hornim pravem rohu. A jeste jedna mala vec. U fotografii v kontaktech je prapodivny orez, tudiz lidi maji uriznutou bradu a celo. Chtelo by to trochu dopilovat...
olda
VIP
VIP

Post by olda »

A co by jsi chtěl zadarmo.Program se stále vyvíjí ale ten skin je uchvatný.Mám ho už asi týden a maximální spokojenost a pokud sleduješ xda forum tak na tom autor Greatbal z Filipín nestále pracuje a vylepšuje se to.Ahoj Olda :wink:
Tior
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Orange San Francisco, Ainol Aurora II

Post by Tior »

Bohuzel je jen pro QVGA,coz nechapu..logicky se tvori grafika ve vetsim rozliseni VGA a pak se da zmensit na QVGA,opacne to nejde. Taky bych si VGA verzi klidne ukuchtil,bohuzel ted nemam tolik casu;)
Soap
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: 1+ 3T

Post by Soap »

tu sem nasel Gsmart UI na stahnuti jako freeware (divny), pro lidi co si nechcu kupovat SPB a libi se jim ten skin
http://stahovat.okamzite.eu/downloads.php?cat_id=9
quentin
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Pro 2

Post by quentin »

DIAMOND vypada skvele,ale kdyz mate nainstalovany spb phone suite,tak v originalnim skinu ma sve misto a tady v tom ne,zvonecku je videt jen kousicek pod horni hranou displeje,alespon mi se to nezobrazuje korektne,co ostatnim?
Toror
přispěvatel
přispěvatel

Post by Toror »

Take jsem si tam dal DIAMOND a kdyz chci zmenit barvu pres SPB, cele se to sekne a pomuze jen restart. Tak se opet vratim k placene orig. verzi, ale chapu, ze je to jeste ve vývoji .... jinak pekne...
olda
VIP
VIP

Post by olda »

Ten problém se zobrazováním Spb phone suite se ví a v nejbližších dnech bude vydaná verze D,F nebo G kde bude tento problém vyřešen.Se opakuji ale stačí sledovat forum XDA a tam se dočtete že autor na tom neustále pracuje a údaje z dnešního dne uvádějí že verzi má hotovou jen se testuje.Jak bude hotová a stabilní bude nabídnuta ke stažení.S tou barvou mám také problémy ale jen takové že se nezmění.Žádné sekání nepozoruji a to mi to jede na HTC Charmer a standartní takt 195Mhz.Ahoj Olda :wink:

Tak je to tady,uvolnění verze D,Fa G která opravuje spolupráci skinu s spb phone suite.Tady je odkaz ke stažení ,musíte být registrovani. http://forum.xda-developers.com/showpos ... count=1245
Ahoj Olda :wink:
brunico
nováček
nováček

SPB Mobile Shell

Post by brunico »

Chtěl jsem se zeptat, si ho nainstaluju do htc a stejně po zapnutí telefonu se zobrazí původní rozhraní. mobil shell musím ručně spustit a teprve potom se mi zobrazí. po stisku červeného talčítka se mi mobil shell ukončí a jsem zase na původním rozhraní. dík mo za rady. chtěl bych ho tam mít pořád. děkuji
xetron
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Htc Kaiser + Nokia N95

Post by xetron »

sjed prstem z vrchu displeje do prostřed a uvidiš co se stane (na today obrazovce)
Jumper
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC TP2, HTC TyTN II, Samsung Galaxy S3

Post by Jumper »

tak jsem to tak tam zkusil nacpat, ale bohuzel ten skin jsem nerozchodil, mobil shell v základu funguje bez problemu, ale jakmile tam hodim ten skin, třeba Diamond, tak aplikace prstane makat... :-(
Kato
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire (AOS 4.2.2),Nokia Lumia 800, Apple iPad

Re: SPB Mobile Shell

Post by Kato »

brunico wrote:Chtěl jsem se zeptat, si ho nainstaluju do htc a stejně po zapnutí telefonu se zobrazí původní rozhraní. mobil shell musím ručně spustit a teprve potom se mi zobrazí. po stisku červeného talčítka se mi mobil shell ukončí a jsem zase na původním rozhraní. dík mo za rady. chtěl bych ho tam mít pořád. děkuji
Tak jeste je reseni: "Nastavení-->Systém-->Spb Mobile Shell" (aneb systemove Start-->Settings-->System-->Spb Mobile Shell) a tam zaskrtnout hned v prvni zalozce "Zobrazit Obrazovku nyní po probuzení". Kdyz to potvrdis, tak kdyz priste zapnes PDA, tak se PDA "probudi" v SPB MS :wink:
Kato
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire (AOS 4.2.2),Nokia Lumia 800, Apple iPad

Post by Kato »

Jumper wrote:tak jsem to tak tam zkusil nacpat, ale bohuzel ten skin jsem nerozchodil, mobil shell v základu funguje bez problemu, ale jakmile tam hodim ten skin, třeba Diamond, tak aplikace prstane makat... :-(
Hmm - to je divny... Melo by to slapat bezproblemu. Co to dela presne? Nahral jsi potrebne soubory ze slozky \Files do PDA do slozky \Program Files\Spb Mobile Shell a hned se to kouslo? Nebo co to udelalo? A co to dela po restartu?

Btw. reseni toho ceskeho fontu u diamantoveho tematka je celkem jednoduche - nahrat misto toho fontu Neue Helvetica tu samou Helveticu, ale CE. Ovsem je to placeny font... Takze jeste by bylo resenim trebas prepsat prislusne soubory (asi by bylo jednodussi kontaktovat autora) at se pouzije jinej font. Popr. jeste (to je jenom ciste moje teoreticka domnenka) by mohlo pomoct, kdyby se tam ta "Neue Helvetica" do PDA vubec nenahrala a SPB MS by musel pouzit jinej font --> pravdepodobne by vybral z rodiny Sans Tahomu a ta je CZ 8-)
Nicmene ja jaksi aktualne pouzivam Glass GSmart Blue a tim mam po problemu...
Post Reply

Return to “Aplikace”