Slovenský Orange neustále propaguje svoju službu na sledovanie viacerých TV staníc priamo v mobile. Preto som sa rozhodol, že sa tomu pozriem na zúbok.
Hneď ma potešilo, že pracovník hotline potvrdil, že aj na zariadení s Windows Mobile by to malo v pohode zvládať za pomoci zabudovaného Media Playera. Hlavný problém je však v tom, že streamované video môžem prijímať vraj len ak sa pripojím cez wap. A to je môj kameň úrazu. Wap mi proste nechodí. Pripojenie na internet pritom funguje. Nastavovali sme to s dvoma rôznymi pracovníkmi hotline, stále bez úspechu. Má niekto funkčný wap? Ako to je nastavené?
iPAQ 614 (PDA s WM6) - ako sprevádzkovať WAP
-
elcrys
- smartguru

- Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)
Já mám WAP u českého O2 nastaven přes aplikaci HP iPAQ DataConnect, která je obsažena v telefonu. Dále mám v Connections vybranou přes Select Networks síť iPAQ WAP. Toto nastavení jsem dále upravil tak, že jsem klepl na Edit my proxy server a přidal jeho adresu přes položku Advanced... (u O2 je to 160.218.160.218 na portu 9201). Další věc je ta, že internet explorer nenačítá korektně WAP stránky.