Vyzkoušejte Resco Explorer 2008 beta zcela zdarma

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Vyzkoušejte Resco Explorer 2008 beta zcela zdarma

Post by Jiří Hrma »

Resco Explorer patří mezi nejlepší správce souborů pro komunikátory s Windows Mobile. Každý rok vydává výrobce jeho vylepšenou verzi, a ta s označením 2008 už nám pomalu klepe na dveře. Ještě před vydáním finálního relase slovenská společnost Resco uvolnila veřejnou betu, kterou si můžete stáhnout a používat zcela zdarma.

Image
Resco Explorer 2008 beta

Instalátor pro Pocket PC můžete stahovat z tohoto odkazu. Instalátor kromě správce souborů obsahuje i FTP klienta, editor registrů a plugin na obrazovku Dnes.

Mějte na paměti, že uvolněná beta může obsahovat různé bugy, a pokud nějaký naleznete, můžete je reportovat přímo výrobci.

Zdroj: Ce4you.cz
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Post by p.a.Ť.o »

to je snad první beta verze, která je šíleně zabugovaná :(
Thor Steinar
nováček
nováček

Post by Thor Steinar »

A šlo by sdělit nějaké konkrétní ? Používám jí už několik dní a na žádné jsem nepřišel. Ani v 6.18 nebo 6.19. A na fóru Resco se to žádnými otřesnými zprávami taky nijak moc nehemží :-D
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Nepamatuje si ruzna nastaveni. Ale take jsem si nechal a pouzivam, snad jedine, co jde dobre ovladat rukou
berczo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nějaký pracovní nucený nástroj, než bude Passport

Post by berczo »

Pánové, nevíte kde se přes Resco Explorer dá nasdílet nějaký adresář ze Storage karty ? Potřebuju si něco z karty tahat wifinou do pc.

Mám PC >wifi router> htc Polaris .
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Musis na to jit naopak, v pc udelat sdilenou slozku, nacist ji v ppc a odtud (pres ppc) to tam kopirovat. Me se tedy vic osvedcil TotalCmd...

Mimochodem vysla nova beta - 2008 6.20 beta 4 a opravuje dost bugu. Link stejny jako u prvniho prispevku :) Akorat asi nikde neni oficialni changelog, takze nemozne sledovat nove bety :x
Filippo
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia 920

Post by Filippo »

TADY jsem o tom psal na ce4you
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”