HTC chce tento rok prodat 2 miliony Diamondů

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

HTC chce tento rok prodat 2 miliony Diamondů

Post by Jiří Hrma »

HTC se v loňském roce podařilo během několika prvních měsíců prodat přes jeden milion komunikátorů HTC Touch, což je obrovský úspěch. Plány pro tento rok jsou ale ještě odvážnější!

Image

Peter Chou, CEO HTC, očekává, že se do konce roku 2008 prodá dva miliony Touch Diamondů, což je skutečně obrovské číslo. Diamond by se měl na světovém trhu objevit už příští měsíc, uvidíme tedy, jak se mu bude dařit, mezi uživateli jde ale o velice očekávané zařízení a určitě není nereálné takové prodejnosti dosáhnout, zvláště pokud se do statistik budou započítávat i telefony prodáváné v brandovaných verzích (T-Mobile, O2...).

Tip: Přečtěte si naše podrobné preview tohoto komunikátoru nebo si prohlédněte jeho hardwarové parametry v našem katalogu.

Zdroj: DigiTimes
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Post by p.a.Ť.o »

no, jestli budou chtít jenom prodávat a budou kašlat na podporu jako do teď, tak nevím, nevím...
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7

Post by Radek Hübl »

tak tak... to ze si touche koupilo mega lidi neznamena ze ho tech milion lidi pouziva a chvali :-D ja sam jsem ho "chvili" mel ale opravdu chvili protoze mi tento styl vubec nesedl...
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”