HP iPAQ 614 Business Navigator - 2. pokračování diskuze
-
Diamant
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD2
Neviem, ako nazvať foťák, ktorým sa dajú odfotiť len objekty, ktoré sa nepohybujú, sú ideálne nasvietené, nie sú príliš blízko a foťákom sa nesmie ani veľmi hýbať a ešte ani nesmie veľmi záležať na farebnosti. Ale je pravda, že ak sa toto všetko splní, tak z toho tie pekné fotky vylezú.
Ja som si kúpil vreckový minifoťáčik a foťák iPAQu využívam ako príručnú baterku. Len tá doba od vybratia iPAQu až po rozsvietenie LEDky by nemusela byť taká dlhá.
Ja som si kúpil vreckový minifoťáčik a foťák iPAQu využívam ako príručnú baterku. Len tá doba od vybratia iPAQu až po rozsvietenie LEDky by nemusela byť taká dlhá.
Dnes som len nahodou zabludil na XDA Forum a pozeram, ze uzivatelovi s nickom "cnbenson" sa podarilo vytiahnut ROM z IPAQ 614c.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=391727
Zeby sa bliskalo na lepsie casy?
Myslim ze uz nechyba vela ku WM 6.1 ROMke
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=391727
Zeby sa bliskalo na lepsie casy?
Nepoužíváte někdo nějakou neoriginální usb nabíječku do auta pro Ipaqa, něco jako tohle ? Případně jestli má někdo originál, tak jaký dává výstupní proud ?
ad foťák: dneska sem jím úspěšně odfotil výkres a související tabulky. Čitelný je to dobře a bylo to neskonale rychlejší, než kdybych to musel opisovat. To je to co od foťáku v mobilu především očekávám a to i plní. Takže asi tak. Na dovolenou si beztak vezmu normální foťák, bo na něj pořád nemaj ani ty fotozázraky od SE nebo nokie.
Car adapter
taky bych se zeptal jestli máte někdo nějakou neoriginální nabíječku do auta rychle bych nějakou potřeboval ale hp nejsou nikde skladem a musí se na ně čekat
.. ale zase newchci aby mi moje milovaná 614 umřela díky špatnému napájení ...
u hp nikde není napsane výstupní napětí
u hp nikde není napsane výstupní napětí
takže tao nabíječka by měla být bez problému ? (raději se 10x zeptám to snad chápete )
i-Tec Car-Ch@rger
Autonabíječka pro napájení řady digitálních zařízení - MP3 přehrávače, fotobanky, PDA a jiné.
Technická specifikace
Vstup: =12V / 10W max
Výstup: =12V / 500mA pro 3,5mm DC Jack, =5V / 500mA pro A-typ USB a Mini USB
Spotřeba naprázdno: < 0,5W
Šum & zvlnění napětí: < 50mV
Izolační odpor: max. 100M (měřeno při napětí =500V)
i-Tec Car-Ch@rger
Autonabíječka pro napájení řady digitálních zařízení - MP3 přehrávače, fotobanky, PDA a jiné.
Technická specifikace
Vstup: =12V / 10W max
Výstup: =12V / 500mA pro 3,5mm DC Jack, =5V / 500mA pro A-typ USB a Mini USB
Spotřeba naprázdno: < 0,5W
Šum & zvlnění napětí: < 50mV
Izolační odpor: max. 100M (měřeno při napětí =500V)
autonabijacka
ja mam nabijacku z motoroly V3 myslim
a slape to v pohode
a slape to v pohode
-
elcrys
- smartguru

- Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)
Chtěl bych se zeptat, jaký program na PC používáte k přehrávání *.3gp videí z 614c. Videa z mého staršího mobilu (také *.3gp) šla v pohodě přehrát v QuickTime Alternative, ale u videí z 614c vidím jenom černou obrazovku a slyším zvuk. Na PC používám ještě BSplayer Pro a Windows Media Player 10 a ani jeden si s nimi neporadí.
Dále by mě zajímalo, proč je v telefonu v nastavení videa v roletce Video Format na výběr pouze kodek H.263. Znamená to snad, že podpora jiného kodeku se dá doinstalovat? Popřípadě, lze doinstalovat celou novou obslužnou aplikaci pro fotoaparát a záznam videa?
Dále by mě zajímalo, proč je v telefonu v nastavení videa v roletce Video Format na výběr pouze kodek H.263. Znamená to snad, že podpora jiného kodeku se dá doinstalovat? Popřípadě, lze doinstalovat celou novou obslužnou aplikaci pro fotoaparát a záznam videa?
Tak to ti baterii závidím - já si s ním již nehraji - pouze pár hovorů denně a sms. No a nabíjím skoro denně. To mne vážně dost vadí !!! Kdybych koukal na film - tak snad po konci 2h.filmu pujdu hned na nabijecku.....
Mas CZ lokalizaci Strunečka?
Jinak se jeste zepam....jak zalohujete SMS??
Jdou vam korektne odesilat a prijitam MMS?
Dale mi u ukolu chybi moznost zadat vytaceni konkretniho kontaktu.... v urcitou dobu -
Diky - fajn den
Jinak se jeste zepam....jak zalohujete SMS??
Jdou vam korektne odesilat a prijitam MMS?
Dale mi u ukolu chybi moznost zadat vytaceni konkretniho kontaktu.... v urcitou dobu -
Diky - fajn den