Vypnutí T9 u HP iPAQ 614c

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
Post Reply
Libas
nováček
nováček

Vypnutí T9 u HP iPAQ 614c

Post by Libas »

Zdravím, chtěl bych se zeptat zda se dá nějak vypnout defaultní nastavení T9 ve zprávách. Nikde jsem to nemohl najít :o(
Děkuji velice
smidliboy
přispěvatel
přispěvatel

Post by smidliboy »

Jisteze da, projdi si forum venovane iPaq 614c a urco to najdes a to hned dve reseni, jedno CABem a druhy upravou registru.
clubkoo
nováček
nováček

Post by clubkoo »

taky bych poprosil o to aby někdo napsal jak na to tou úpravou registru :-)
děkuji
Libas
nováček
nováček

Vypnutí xT9

Post by Libas »

Zdravicko, tak jsem prosel forum a uprava v registrech anebo CAB reseni udajne nefunguje. Prece to nevadi jenom me? Pokud ma nekdo CAB, ktery funguje prosim o odkaz.
Diky moc
Petras.18
přispěvatel
přispěvatel

Vypnutí T9

Post by Petras.18 »

T9 jsem vypnul pomocí cabu. Instaloval jsem ho asi třikrát a vždy úspěšně. :) Zde je na něj odkaz: http://forum.xda-developers.com/showpos ... ostcount=8
Libas
nováček
nováček

Vypnutí xT9

Post by Libas »

Stahnu, vyzkousim a dam vedet. Díkes moc.
Libas
nováček
nováček

Vypnutí xt9

Post by Libas »

:P
Díkes moc.
Libor
Ganimed
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HP ipaq 614c

Post by Ganimed »

Ja to mam resene upravou registru a myslim ze je to lepsi nez nejakym cabem co se musi instalovat. A je to hodne jednoduche
Stanley
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung GT-I8000 Omnia II

Post by Stanley »

Fungujou obě cesty a obě jsou tady na fóru, tož nevim, co tu pořád řešíte.
clubkoo
nováček
nováček

Post by clubkoo »

lidi asi se vám tento dotaz bude zdát jako triviální a hloupý ale jak mám nainstalovat ten cab soubor ? kam ho nahrát a co udělat aby to fungovalo ?
... připomínky si prosím nechte od cesty každý jednou začínal :wink:
těm co poradí předem moc děkuju
Ganimed
přispěvatel
přispěvatel

Post by Ganimed »

hele uz jsi nekdy do toho hp neco istaloval ? Jakto ze to nevis ? ja jsem tu taky novy !! Pripoj 614c k pc pokud mas aktive sync tak dej prozkoumat pak zarizeni se systemem win pak storage cart (samozrejmne pokud ji mas vlozenou), tam si nekde hod ten soubor s koncovkou cab. Jestli mas v 614c nainstalovany nejaky prohlizec souboru tak ho spust a ten cab najdi pnklikej na neho a pak uz to budes mit, hlavne takove veci tohoto typu instaluj do pameti pristroje

Jinak Dalsi moznosti mas pokud nemas Active Sync tak treba mit nainstalovany program Softick card export ten ti nasimuluje masstorage a hp ( pametovka) ti skoci na pc jako dalsi disk
clubkoo
nováček
nováček

Post by clubkoo »

jj ten soubor už mám dávno na kartě ale když na něj kliknu jen se mi otevře jako soubor s příkazy nic se neinstaluje (něco jako html kód)
clubkoo
nováček
nováček

Post by clubkoo »

neboj nejsem počítačový analfabet jen je to jedna z věcí která mi nejde
Petras.18
přispěvatel
přispěvatel

Post by Petras.18 »

A nerozbaloval jsi ho před tím než jsi ho zkopíroval na kartu?
Ganimed
přispěvatel
přispěvatel

Post by Ganimed »

Kasli na cab udelej to prez registry ja to mam programem MobileRegistryEditor pripojis Hp k Pc spustis program pak klikas V HKEY_LOCAL_MACHINE - SOFTWARE - TEGIC - eT9 - IME

ve slozce IME tytvoris CarrierDefaultTextMode s hodnotou 0 ( udelas to tak ze v IME pravou mysi kliknes a das New - DWORD value pak do Value name vpises CarrierDefaultTextMode a do Value Data das hodnotu 0 )

Mam to tak a funguje mi to xT9 se mi pri psani zpravy nespusti
Stanley
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung GT-I8000 Omnia II

Post by Stanley »

clubkoo wrote:lidi asi se vám tento dotaz bude zdát jako triviální a hloupý ale jak mám nainstalovat ten cab soubor ? kam ho nahrát a co udělat aby to fungovalo ?
... připomínky si prosím nechte od cesty každý jednou začínal
těm co poradí předem moc děkuju
.cab soubor nech jak je, nerozbaluj ho. Nahraj kamkoliv do zařízení, třeba i na kartu a spusť v jakýmkoliv manažeru, v základu je určitě File Explorer. Spustí se instalace, budeš muset potvrdit varovnou hlášku a pak pravděpodobně vybrat umístění programu. U 614 máš na výběr zařízení, paměťovou kartu a ipaq file store, což je prakticky virtuální paměťovka.
Je to triviální a navíc to tu taky už určitě někde je. Asi by nebylo na škodu, kdybys začal tím, že se naučíš hledat. :wink:
Post Reply

Return to “Hewlett-Packard”