Konecne se mi po "usilovnem" hledani povedlo najit verzi spvDuke na Vario a jakztakz uspesne ji rozjet na qteku s200 (clovek by nerekl, ze kdyz clovek spusti Duka primo z plochy, tak ze funguje malem o 10fps rychleji, nez pri spousteni z pruzkumnika).
problem 1) Nelze namapovat v configu "specialni tlacitko". Zapnul jsem moznost zobrazovani stisknutych tlacitek, takze se mi pri kazdem zmacknuti zobrazi jeho jmeno. U tlacitek á la enter, call apod. je vse v poradku. Horsi uz je, kdyz chci namapovat tlacitko pro fotak a dalsi. Uz jsem se smiril s tim, ze tlacitka windows, ok a fotak si duke interpretuje jako jedno, ale chtel bych ho zaroven namapovat v configu, coz mi samozrejme nejde. Zkousel jsem vse mozne i nemozne ("SpecialKey", "Num=0" apod) ale bezuspechu. A strilet mackanim na displej se mi jevi jako neprilis uzitecna alternativa.
problem 2) vzhledem k tomu, ze qtek nema hw klavesnici, nelze ukladat hry. Hadam, ze to bude chtit neco podobneho jako wargus, tedy vytvorit soubor se sejvem a ten pak prepisovat. S tim jsem taktez smiren, jen by me zajimalo, jak takovy sejv ma vypadat.
Pripadne reseni od gamers vitam s otevrenou naruci.
Duke Nukem 3D > key config a ukladani