HP Ipaq 614c a nastavení GPS u iGO 2006

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
Stanley
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung GT-I8000 Omnia II

Post by Stanley »

Ve 2006+ to jde jen přímo v programu. iGO 8 už se spouští podle nastavení systému, ale přepnutí lze udělat opět pouze v programu a stejně jako u 2006+ to vyžaduje restart aplikace.
Hans
nováček
nováček

Post by Hans »

díky moc za info
sam
nováček
nováček

Post by sam »

bobbik wrote:Tak jsem byl opravdu "jen" netrpelivy. Fixovalo to satelity asi 5 minut a pak se to chytlo. Takze jeste jednou diky za radu.

Pro vsechny zacatecniky kdo si mysli, ze to maji blbe tak nemaji. Jen to napise "neni platny signal" a nic vic. Neni videt sila signalu, nic. Staci pockat tech 5 minut a je to.
Tak ted jsem trochu v šoku. Tento příspěvek mne přivedl k tomu opravdu zkusit čekat a vyplatilo se. Po pravdě nejsem tak úplně začátečník, ale HP iPaq 614c se opravdu v tomto chová naprosto nevhodně. Všechny zařízení dosud zobrazovaly vždy alespoň náznak signálu družic během fixace polohy. Až při překročení nutného minima u minimálního počtu družic došlo k fixaci. Nechápu čím to, ale 614tka se tváří že sice GPS má připojenou ale že jsem 50m v podzemí s nulovým signálem a ani povědomí o poloze na zeměkouli. Přístroj sem hodil na balkon a šel se v.... projít a po návratu byla poloha určena a přístroj připraven k jízdě : o)

Nejvíc mne mrzí ten čas strávnený neustálým instalováním dalšího a dalšího navigačního software, hledání cracků a to vše naprosto zbytečně, protože iPaq to celou dobu blokoval sam svym přístupem. Mám legální iGO MyWay 2006+ i TTN6 a obojí nakonec úplně normálně běží ihned po instalaci. Źádné zbytečné nastavování, editace a úpravy. Vše jede naprosto přesně a jednoduše. Díky všem za pomoc. /Marnost nad marnost, všechno je marnost/
Crozz
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Sony Xperia S a Samsung Galaxy Tab 2 7.0 3G

Post by Crozz »

ja mam od nahrani nove verze rom 6.1 strasne dlouhou fixaci na satelity,i pres 2 minuty,chjooo :-(, pouzivam radsi externi gps modul
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD2

Post by Diamant »

Aj mne sa zdá, že fixácia s WM 6.1 trvá dlhšie ako predtý. Bežne mi to na WM 6.0 trvalo tak tesne nad minútu.
Miro7
nováček
nováček

Post by Miro7 »

Rychlost nacitania.

Cim je v 614 presnejsi cas a spravne nastavena casova zona, tym rychlejsie budu satelity nacitane.
Post Reply

Return to “Hewlett-Packard”