Lokalizace

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
Post Reply
Strunečka
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia E51, Ericsson T39m

Lokalizace

Post by Strunečka »

Přátelé, má smysl si instalovat CZ lokalizaci? Prý to dosti brzdí systém, tedy co jsem četl s tím zkušenosti, že plno lidí si ji po nainstalování odebralo zpět na Angličtinu. Rozhodí se nastavení systému po tomto nainstalování lokalizace? A ještě se chci zeptat zda někomu funguje nebo nefunguje pomale nabijeni pres USB kabel z PC. Děkuji.
kingfish
nováček
nováček

Post by kingfish »

já dal češtinu pryč, čistě subjektivně se mi zdálo zpomalení dost velký a to i potom, co jsem ji v nastavení vypnul, ale nezkoušel jsem ji odinstalovat - šel jsem rovnou do hard-resetu. Podle mě je nejlepší (pokud máš lokalizaci) ji tam nedávat a jen si napsat na podporu sunnysoftu že chceš malou češtinu a oni ti zadara daj interwrite fullscreen - což je klasická sunnysofťácká (+fullscreenová) klávesnice...
Petras.18
přispěvatel
přispěvatel

Post by Petras.18 »

Také jsem si nainstaloval CZ lokalizaci. Čeština byla sice výtečná, ale to zpomalení systému hrůza děs. Dneska tedy používám standardní EN lokalizaci a k tomu klávesnici Resco Keyboard, která podporuje české znaky.
Strunečka
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Díky

Post by Strunečka »

Díky, přátelé, to je tedy bida a co je ta mala cestina? No, ja tam tu velkou lokalizaci ani instalovat nebudu. A jak se lisi ta velka od male a spomaluje take system? Ja ji tam ani radeji instalovat nebudu, v pondeli mi dojde totiz ta lokalizace poštou (nedostal jsem ji pred tim). Da se nekde sehnat resco keyboard? Dekuji moc za odpovedi.
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lenovo P780

Post by Tomáš Kubec »

malá lokalizace je klávesnice s podporou diakritiky
Strunečka
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Strunečka »

Parada, no uz jsem se dival a ji lze i dostat plnou verzi (ne demo nebo trial) zadarmo? Nebo pouze za 600,- koupit. Dekuji, no vypada i lepe nez resco keyboard.
Honza Bouma
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: SE Xperia X10

Post by Honza Bouma »

Tohle je muj 1.prispevek na smartmanii..Tohle tema je k tomu jako stvoreny.
Vcera jsem odeslal na podporu HP seznam chyb (inspiroval jsem se zde) Ale jeste jsem tam pridal absenci ceske ROM a dopsal oduvodneni, ze se citim diskriminovan oproti italso,spanelsko,nemecko a anglicko foním zakazniku,kteri maji k dispozici ROM ve svem jazyce. A ze vzhledem k chybejici ceske XT9 pro HW klavesnici,ubytku volne pameti RAM a znatelnemu zpomaleni pristroje po instalaci lokalizace od Sunnysoftu, bych toto reseni povazoval za provizorni,nez bude dokoncena CZ ROM.
Kdyby se k tomu pridalo vice ceskych uzivatelu,mozna by se ledy pohnuly,jiz drive nam podobny tlak pomohl k uvolneni FW 15Cz pro Siemens SX1,mozna si nekteri pamatujete..
Strunečka
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Lokalizace

Post by Strunečka »

Snad se brzy objevi ceska ROM, je fakt, ze se HP o sve zakazniky moc nestara :-(.
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lenovo P780

Post by Tomáš Kubec »

Tomu nevěř, že bude CZ ROM.
Strunečka
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Lokalizace

Post by Strunečka »

Tak pak je to vyreseno, mala lokalizace od sunnysoftu.
kingfish
nováček
nováček

Post by kingfish »

Strunečka wrote: ...zadarmo? Nebo pouze za 600,- koupit...
jak jsem psal, je zadarmo (správně by totiž měla bejt součástí velký češtiny), musíš si napsat na sunnysoft podporu a pak je to zadara...
Honza Bouma
přispěvatel
přispěvatel

Re: Lokalizace

Post by Honza Bouma »

Strunečka wrote:Snad se brzy objevi ceska ROM, je fakt, ze se HP o sve zakazniky moc nestara :-(.
Lidi,tak zkuste taky zacit psat na podporu HP s zadosti o ceskou ROM,at nejsem sam.Prece se rika,ze v jednote je sila..
Strunečka
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Re: Lokalizace

Post by Strunečka »

Super, zkusim napsat na HP i na sunnysoft, díky.
Honza Bouma
přispěvatel
přispěvatel

Post by Honza Bouma »

Tak ted jsem dostal od HP odpoved ohledne lokalizace:"Microsoft nevyrabi cesky system pro mobilni zarizeni, proto je nutne toto resit lokalizaci. Neni jina moznost." Zvlastni,..myslel jsem,ze treba ASUS dela ceske ROM...Mam se s touto odpovedi spokojit?
Strunečka
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Strunečka »

No, to je nanic :-(. Prosim Vas jaka je vyborna a bezproblemova Resco keyboard s ceskymi znaky, popripade kde se da stahnout? Nechci instalovat Cz lokalizaci totiz :-(. Nebo co je na tom CD s tou lokalizaci, to mi hodi komplet ceske windowsy i kdyz nechci ze? Neda se to jen oddelit ze chci Sunnysoft InterWrite Fullscreen pouze?
Honza Bouma
přispěvatel
přispěvatel

Post by Honza Bouma »

Honza Bouma wrote:Tak ted jsem dostal od HP odpoved ohledne lokalizace:"Microsoft nevyrabi cesky system pro mobilni zarizeni, proto je nutne toto resit lokalizaci. Neni jina moznost." Zvlastni,..myslel jsem,ze treba ASUS dela ceske ROM...Mam se s touto odpovedi spokojit?
Je zvlastni,citovat sam sebe,ale proc ne.. Nasel jsem clanek,viz zde: http://palmare.idnes.cz/vyzkouseli-jsme ... trendy_ram Zde se pise o CESKYCH verzich systemu Windows mobile.Znamena to,ze Microsoft vyrabi cesky lokalizovany WM? A ze mi v HP kecali?
Strunečka
častý přispěvatel
častý přispěvatel

No

Post by Strunečka »

No je to hezke, ale bohuzel nejsou pro HP, ale tech vylepseni zase tolik neni abych kvuli tomu nemohl usnout...
Honza Bouma
přispěvatel
přispěvatel

Post by Honza Bouma »

o to mi ani tak nejde..jde spis o to, jestli Microsoft vyrabi WM v CZ nebo ne..
Strunečka
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Strunečka »

To nevim, ale asi ne kdyz to neni na to :-(
Post Reply

Return to “Hewlett-Packard”