problem u HTC Kaiser s hodinami

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
bomber666
přispěvatel
přispěvatel

Post by bomber666 »

jo jasně mám zapnute všechno...a pořad mi nesedi čas GPS a čas aktualní a ani se nesrovna...nechapu to....prostě jak mám IGO 8 odinstalovane je vše ok čas mám Praha...jakmile ho nainstaluji a pustim najednou mám MINSK(i když s našim časem) a neda se dohormady ani při synchro s GPS....podivne....
MarekTT
nováček
nováček

Post by MarekTT »

Tak potom uz fakt nevim... ja som to skusal vselijak prehadzovat a nakoniec som to spravil... nic ine ti neviem poradit :) jedine tak cakat na novu opravenu verziu, lebo urcite to nenechaju tak... alebo aspon nejaky patch vyjde. Este som mal napad ked mi to robilo aj mne, nainstalovat nejaky program na synchornizaciu casu s casom na nete cez wifi, kabel alebo gprs, edge a vzdy po vypnuti iGo len spustit ten program a nemusis nic prenastavovat.
bomber666
přispěvatel
přispěvatel

Post by bomber666 »

ale tak jako ono mi to ani nevadi...čas na PDA mi jede jako dobře i když je tam časove pasmo MINSK spiše mně trošku zaraži že když to IGO zapnu že to podle satelitu nesrovná dohromady čas a je tam rozdil 2 hodiny..potom jak ti počita čas trasy tak to samozřejmně nesedí ale to je jen maličkost da se bez toho žit..-)))
MarekTT
nováček
nováček

Post by MarekTT »

Ahaa tak ja som myslel ze ti idu zle hodiny vo Windowse, tak potom jasne ze to neni az taky problem. Cas trasy nejak extra k zivotu nepotrebujem.
bomber666
přispěvatel
přispěvatel

Post by bomber666 »

no jo jasně...ale když jedeš česko-chorvatsko trošku tě to mate jako čas přijezdu...-))))ukazuje to něco jineho než bude skutečnost a tak si myslíš že jedeš moc pomalu..-)))ale jedna věc je jista IGO 8 je super..-)))
Post Reply

Return to “HTC TyTN/TyTN II”