problem u HTC Kaiser s hodinami
problem u HTC Kaiser s hodinami
po několika hodinach mi na HTC čas automaticky přepne na časove pasmo MINSK +2hod....nevite cos tim pokažde to musim ručně přenastavit
-
RadekB
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S4
Zajímavé. Nemáš náhodou v nastavení hodin v části "cizina" ten Minsk? Ťukni na hodiny v HTC home a podívej se. Nevím sice, proč se to přepíná samo, ale já bych to vyřešil asi tak, že bych si v té "cizině" nastavil taky naše pásmo. Pak by to nemělo kam přepínat.
Nesouvisí s tím taky náhodou nějak položka "Časový limit" dole v Nastavení / Dnes / Položky? Já jsem do dneška nepochopil, k čemu to je a mám tahodnotu 4 h a checkbox zaškrtnutý.
Nesouvisí s tím taky náhodou nějak položka "Časový limit" dole v Nastavení / Dnes / Položky? Já jsem do dneška nepochopil, k čemu to je a mám tahodnotu 4 h a checkbox zaškrtnutý.
Re: problem u HTC Kaiser s hodinami
tak jsme to po dvou dnech vyřešil a podržte se....měl na pamětove kartě IGO 8 jako kdyby demo ktere se nemělo chovat jako demo ale jako plna verze...jakmile jsem to dal pryč a dal jsi ofiko verzi IGO 6 + tak se tohle vytratilo...docela to nechapu...a to co pišete nahoře at zkusim jsem samozřejmně udělal...-)) ale tohle se míjelo učinkem pokžade mi to jako kdyby na těch časovych pasmech sjiždělo po jednotlivych poličkách a za 2-3 hodiny jsme měl MINSK..-((( tak že rada pro ostatni uživatele pokud se vám chova vaše zařizeni podezřele divně a mate tam IGO 8 pravděpodoběn to bude tim.....
Taky mam stejny problem. Mam to "divne" demo na karte. Ale s tema 2-3 hodinama to neni uplne presne. Ono se to zmeni, jakmile kliknu na Alarms & clock. Uz jsem z toho silel a chtel jsem hledat tady na foru. Tak jsem nasel toto. To iGO8 jsem taky prohledal a nastavil casove pasmo rucne na Praha, Bratislava (nebo Budapest) a vypnul auto synchr. Nezda se mne, ze by se to nedalo nekde nastavit. Asi jdu prolezt soubory v iGO na karte. Nemuze to prece menit nastaveni, kdyz to neni nainstalovany, ale jen zkopirovany na zkousku to demo.
ja už mám IGO8 orig verzi
ja už mám IGO8 orig verzi a jede to přesně ü toho Demo IGO 8 to děla neplechu s časem...pokud možno to odinstalujte a je to v klidu...po resetu zařizení by mělo byt vše ok....teda u meho HTC Kaiser to tak bylo..
tak ji jenom smaž no.-))
jo tak 2006+ jek lasika jede super..ale od včera mám tu IGO 8 a je to super...teda když to máš jako tu spravnou verzi co funguje...-))je tam vice funkci než v 2006 a jeto cele pohlednějši..-)))
aha tak ted koukam že to maji soudruzi z HTC nějake špatne pač jak jsme odinstalovat IGO a nic jineho nemám musim mit časove pasmo MINSK+2h jinka pokud dám prahu je tam -1H to znamena misto 10:30 což je aktualni čas mám 9:30 což je evidentní nesmysl tak že bycvh to psiše viděl na chybu v operačnim systemu nebo tak nějak ale jde spiše o to že mi to kdysi když jsme měl to demo IGO posunovalo samo pořad čas někam pryč ted i když mám špatne časove pasmo a orig IGO mi ten čas stoji a neposunuje se...
EDIT: aha sakra ted se divam že mám taky minsk..ale čas mám OK tak jak má byt....
EDIT2: tak ted jsem z toho meho HTC uplně mimo....navigace IGO8 když se zafixuje a chytne GPS družice tak hodi o 2 hodiny mínus než je aktualně..tak že kukám že je to opět na nic.....
\\Používej tlačítko EDIT. lukasm
EDIT: aha sakra ted se divam že mám taky minsk..ale čas mám OK tak jak má byt....
EDIT2: tak ted jsem z toho meho HTC uplně mimo....navigace IGO8 když se zafixuje a chytne GPS družice tak hodi o 2 hodiny mínus než je aktualně..tak že kukám že je to opět na nic.....
\\Používej tlačítko EDIT. lukasm
Takze vyriesene. Na iGo 8 treba v "nastaveniach/regionalne/nastavenie casu a casoveho pasma" nastavit Automaticka korekcia ON a Atomaticke nastavenie casoveho pasma ON. Hned pod tym to ukazuje aj cas na gps a aj uz upravny cas ktory bude aj vo WindowsM. Sice vo WM a nastavenie casoveho pasma v hodinach zostava stale Minsk ale aspon je presny cas. Snad to opravia novovu verziou iGO alebo patchom zatial mi to staci aj tak ako to je
Ten Minsk oproti prostrediu a mapam v iGo8 obetujem 
no nevim jak ostanim ale ja to mám přesně jak pišeš...a jak dam pryč automat.časové pásmo tak mi to nastaveni na PRAGUE,BUDAPEST nastavi čas dobře ale po vypnuti IGO a znovu najeti je tam čas LONDON,DUBLIN....pokud nechám automat.časové pásmo..mám a nastavim ručně PRAG tak pořad ten čas zustane -2 hod ne to nejake moc divoke....