HP 614c skladem?
HP 614c skladem?
Zdarec, rad bych si koupil HP 614c ale nemuzu narazit na obchod kde by byl skladem. Prosim pokud nekdo narazi v kamenem obchode nebo internetovem na nejake kusy skladem at hodi link. Muzeme tento thread nechat aktivni dokud nebudou bezne skladem.
nebo tady http://mobilni-telefony.alza.cz/pocket- ... d86852.htm maj jich skladem rovnou desitku... 
Diamant - ovládání mi nevyhovuje. Samozřejmě jsem před pořízením přečetl všechno možné, ale není nad praktickou zkušenost. A ta mi fakt nesedla. A pak ta T9. Píšu T9 snad od tý doby co existuje, a vyťukávat písmenko po písemnku farkt nezvládám.
. Samozřejmě jsem si tohle měl ověřit, ale nějak hloupě jsem očekával, že bude-li lokalizace, bude i česká T9.
Možná jo. Ale mně se nechce čekat. Navíc mi fakt dost zásadně vadí to ovládání. Určitě je to pro spoustu lidí OK, ale bohužel mezi ně nepatřím. Takže kdybyste věděli o někom kdo má zájem...
. (Snad tahle nabídka nebude brána jako nějaká zakázaná reklama). V případě zájmu mám i kartu Sandisc 8G. Úplně nová ještě nerozbalená.
-
Diamant
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD2
Rozumiem tvojim dôvodom.
Mne to ovládanie zo začiatku tiež úplne nesedelo, ale niečo poriešilo premapovanie kláves a na zbytok som si zvykol, takže som napokon veľmi spokojný a iPAQ často ovládam len za pomoci tlačidiel. Škoda len toho štvorsmerného ovládača, bez ktorého sa niektoré hry nedajú hrať. Ale zase mi to nevadí, aj tak hry hrám len príležitostne.
Škoda len, že HW klávesnica nevie písať diakritiku a to T9 by sa tiež zišlo.
Mne to ovládanie zo začiatku tiež úplne nesedelo, ale niečo poriešilo premapovanie kláves a na zbytok som si zvykol, takže som napokon veľmi spokojný a iPAQ často ovládam len za pomoci tlačidiel. Škoda len toho štvorsmerného ovládača, bez ktorého sa niektoré hry nedajú hrať. Ale zase mi to nevadí, aj tak hry hrám len príležitostne.
Škoda len, že HW klávesnica nevie písať diakritiku a to T9 by sa tiež zišlo.
Asi na to jde zvyknout, ale pro mě už je to passé. Zařízení leží na poličce v krabici a čeká na nového majitele, který snad bude spokojenější. Prostě jsem střelil vedle, nakonec jsem zjistil, že mým potřebám víc vyhovuje obyčejný smartphone, který má sice míň funkcí, ale taky jednoušší ovládání. Navíc nejsem zas takový nadšenec, abych furt brouzdal někde po fórech a hledal jak funguje to či ono.