Neide naflashovat wm6.1

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Satmaster
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

Neide naflashovat wm6.1

Post by Satmaster »

Po niekolkých márnych pokusoch sa vzdávam...
Neide mi naflashovat MPx200vku na wm 6.1
Flasoval som z wm 2003,subor xxx.img sa nahral,ale telefon nasledne nesiel zapnut,ani ako modem sa neprihlasil..Ale prisiel som na to,ako ho ako modem prinutit fungovat(vybral som baterku,zasunul usb kabel,drzal prave tlacitko a nasledne vlozil baterku-takto sa identifikoval ako modem)Nahral som s5 wm2003 skusil o5 flashnut a s dopadol rovnako.Skusal som to flashnut aj z wm2005 ale takisto neuspesne...
Moze byt chyba v pamätovke?wm05 naflashovat s nou ide bezproblemov..karta je ePRO 128MB
Satmaster
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

Post by Satmaster »

A aj to som si všimol,že wm05 nemá v sebe správcu súborov.A po nainštalovaní total commanderu nevidím nikde priečinok s pamäťovkou.Treba niečo zmenit v registroch,aby sa karta identifikovala ako storage card?
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

V sekci Navody na webu mas popsano,jak aktualizovat firmware a funguje to i na wm6.1,pred par dny jsem to podle toho delal,a pokud ti to nejede,muze byt problem i v te pametovce. Na wm5 je zpusob trochu odlisny,ale opet mrkni do navodu. A jinak ve wm5 rom spravce souboru chybi. A system (wm5 i wm6) se kvuli maly vnitrni pameti musej nahravat na kartu,takze mas vlastne obsah karty pouzitej jako vnitrni pamet telefonu.
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”