Gigabyte vyvíjí uživatelské rozhraní pro své komunikátory

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Gigabyte vyvíjí uživatelské rozhraní pro své komunikátory

Post by Jiří Hrma »

Po vzoru HTC (TouchFLO) se společnost Gigabyte rozhodla vytvořit své vlastní uživatelské prostředí pro chystané komunikátory. Pod názvem GSmart UI (User interface) se skrývá vylepšená obrazovka Dnes, ve které naleznete zástupce ke klíčovým programům, které lze velice snadno upravit podle svých potřeb. Atraktivně působí podpora skrolování a tahů prstem, a jak si můžete prohlédnout na přiloženém videu, GSmart UI je velice podobný freeware alternativě PointUI, o které jsme vás dnes rovněž informovali.

Image

GSmart UI na videu
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BpPJs-3U8qk[/youtube]

Zdroj: CoolSmartphone.com
Monk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: ZTE Blade

Post by Monk »

Vypada to velmy dobre.
Ked to vyde urcite to odskusam.
Sir Andrew
smartstar
smartstar
Zařízení: Lumia 925

Post by Sir Andrew »

To je hrozne! Kazdy uz bude mit sve prostredi. Vyhodou Widli ma byt jednoduchot a univerzalnost.
Pokud se bude kazde PDA ovladat jinak tak se uzivatele budou bat upgradu a snizi se poptavka.

A skoro vsichni koprirujou ten debilni iphone :(

Za chvilku z widli zbyde mozna tak nalepka na krabici.
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

Podle mě je výhodou operačního systému snadná přizpůsobitelnost každému. No a WM moc jednoduchý není - spouštění programů přes Start, správce úloh zahrabaný až kdesi, nastavení podsvětlení taky...
Když jdu po městě, nechce se mi lovit stylus a ťapat přes nabídky, ve stylu ajfounu dvakrát přejedu prstem a jsem tak kde potřebuju.
Já teda žádnou brutální nástavbu nepoužívám, stačí mi iLauncher, ale ještě pár věcí doladit by to chtělo.
Dalamar
nováček
nováček

GSmart

Post by Dalamar »

Pěkná věc, i když trošku mě mrzí, že když pominu ikonky, plocha neumí nic jiného než hodiny, byť krásné ;-) Údajně to také poměrně žere RAMku, i když na Kaiserovi jsem to nijak nepociťoval (asi 4 MB). Kromě přehazování ikonek nic moc customizovatelnost, navíc zřejmá nevýhoda je, že na co není ikonka, to nepůjde přidat. Na druhou stranu krásné grafické efekty, tahání ikonek prstem a geniální řešení co se týká prožku a posunování s ikonkami...škoda, že to není víc napojené na kalendář, že do toho nejdou zatím pluginy a že si jen těžko přidáme vlastní ikonky. Ale předpokládám, že to co jsem potkal, nebyla finální verze :-) Kdybyste někdo věděl o něčem podobném, co by šlo jako plugin to today... :-)
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

já to stejně pořád nechápu... před pár lety byla pro MS klíčová platforma Handheld PCˇa PPC byl zatracovanej, teď když páprdové od jablka pidou s nakým krámem tak to všichni musijou mít, aby byli "in" (rozuměno OUT). Já bych teda uvítal pro WM nadstavbu ve stylu WinCE4H/PC nebo KDE
Soap
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: 1+ 3T

Post by Soap »

ja to nasel normal freeware na stahnuti ve verzi 1.0, to je naky divny ne?
http://stahovat.okamzite.eu/downloads.php?cat_id=9
Soap
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: 1+ 3T

Post by Soap »

Stáhl jsem si nějakou free betu ,nebo co verze 1.0, ale některé položky (třeba programs) nereagují. Máte někdo podobné zkušenosti?
Předem díky za odpověď.
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”