i-mate Ultimate 9502 se začíná prodávat

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

i-mate Ultimate 9502 se začíná prodávat

Post by Jiří Hrma »

Společnost i-mate uvedla před několika dny na světový trh očekávaný komunikátor řady Ultimate, model 9502; tato série vyniká velice dobrými hardwarovými parametry (respektive ještě před rokem, když byla oznámena, vynikala. Teď, když už výrobce začíná modely uvádět na trh, jej konkurence dávno dohnala a brzy se podobně vybavená zařízení objeví i v nabídce jiných výrobců, jako je HTC nebo E-TEN).

Image

Pokud vás tento komunikátor, stejně jako mě, zaujal, můžete si prohlédnou fotografie z vybalování na blogu jednoho z prvních majitelů.

Tip: Přečtěte si náš starší článek věnovaný Ultimate komunikátorům.
milennium
smartstar
smartstar
Zařízení: NEXUS 6 / 64GB

Post by milennium »

Tak nevím... Ale. Za prvé jste s přišli docela pozdě s touto zprávou "že i-mate 9502 se začíná prodávat"... A za druhé,jak jste přišli na to,že jenom v Dubaji ???
Už 25. března jsem dostal e-mail s shopu v UK www.devicewire.co.uk , že tento model se začíná prodávat.... A asi před 14 se taky začal prodávat na www.expansys.com . Takže vaše zpráva je hodně zkreslená, nepřesná a vůbec špatná.
Doporučuji smazat a příště sledovat více diskuse a web.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

milennium: Díky za doplnění, upraveno :-). Expansys a podobné jsem nesledoval, a opravdu není v mých silách pročítat zahraniční diskuse na různé komunikátory, ale příště se polepším.
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

mno, mě to zas tak zastaralý nepřipadá, je to konkurence pro Xperii a G900, ale má to jenom VGA displej, to je jediný hned viditelný -
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”