Total Commander 2.5 pro Windows Mobile ve finální verzi

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Total Commander 2.5 pro Windows Mobile ve finální verzi

Post by Jiří Hrma »

Christian Ghisler po několika měsících vydal finální verzi oblíbeného správce souborů Total Commander 2.5 pro Pocket PC a Smartphone telefony s Windows Mobile 2002/2003/5.0/6 a 6.1.

Ve finální verzi přibyla podpora instalace ve Windows Vista (starší verze nebylo možné přes instalátor nahrát), nové ikonky programu ze sedmičkové verze Total Commanderu pro PC a několik nových vnitřních příkazů, jejichž podrobnější popis naleznete v nápovědě k programu.

Image

Total Commander 2.5 dále nabízí šikovný editor registrů, síťového klienta, FTP klienta, vlastní textový editor, podporu ZIP archivů a možnost zobrazení souborů ve dvou oknech.

Na mém Pocket PC se po instalaci finální verze (dříve jsem používal sestavení RC3) objevil zajímavý bug, horní lišta systému Windows Mobile se při spuštění vždy přesune do dolní části (viz přiložený obrázek), zkoušel jsem opětovnou reinstalaci, ruční smazání souborů, ale nic nepomohlo, lišta se mi vždy sama přepne dolů, což vypadá celkem zajímavě. Ještě zkouším prohledat registry a konfigurační záznamy, tak uvidíme.

Program je freeware a stahovat jej můžete z těchto odkazů
- verze pro Pocket PC
- verze pro Smartphone telefony

Za tip na bleskovku díky našemu externistovi Tomulovi.
Attachments
Že by bug v Total Commanderu?
Že by bug v Total Commanderu?
TC_bug.jpg (40.22 KiB) Viewed 5381 times
jenda.69
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Google Nexus S

Post by jenda.69 »

No včera jsem TC instaloval u kámoše na Kaiserovi (byl čerstvě staženej, ale nevim, jestli to byla tahle verze) a nedokázal jsem tam najít toho FTP klienta, kterýho jsem zrovna nutně potřeboval...
Ale ten bug, co popisuješ, se nekonal... :wink:
ftakgabo
přispěvatel
přispěvatel

Post by ftakgabo »

To presuvanie listy robi aj mne na starsich verziach. Asi sa autor chcel priblizit stolnym Windowsom, tak presunul listu dole :D
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

ftp klient je v \\plugins\FTP. alespon v predchozi bete ho mam. nejak me nic nenuti updatovat, pry tam neni snad zadna vyrazna zmena
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

ta lišta je opětovná aktivace "ztraceného" CE módu, protože asi máš verzi pro WinCE, sám jsem si ji jednou stáhnul a ňákej čas používal
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

tslany: Díky moc, měl si pravdu, používal sem špatnou verzi. Stáhnul sem si z webu výrobce exe instalátor a už to jede ok, předtím jsem stahovat cab, a ten mi to dělal, tak buď měli na ofiko webu chvíli danej špatnej cab, a nebo sem kliknul na špatný odkaz ;)
Kabuto
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S8+

Post by Kabuto »

Super konečně TC podporuje i přenos souborů přes Bluetooth. Tu verzi, kteoru jsem tam měl předtím podporoval jen přes infraport.
inetMark
nováček
nováček

Post by inetMark »

Prenos cez BT podporovali aj predosle betaverzie. Zial stale je to nic moc.
Prave koli tomuto mam stale aj Resco Explorer.

PS: Vidim, ze mas Jabru BT 8010. Ako si s nou spokojny na WM 6.0 na Etenovi? Ide ok?

//necituj poslední příspěvek, tslany
Soap
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: 1+ 3T

Post by Soap »

Vyšel 2.51 :wink:
Bolik
přispěvatel
přispěvatel

Post by Bolik »

Cau inetmarku, ja mam WM 6.1 a vecicku jmenem A2DP Toggle, a mam Jabra BT620S a to je opravdu zazitek z poslouchani... kvalita naprosto uzasna, signal mi vypadne jednou tydne. Baterie vydrzi 16 hodin prehravani (:p vic jak mobil no :D) sice to neni nic levnyho ale muzu jenom doporucit.
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”