Nastavení priorit připojení k internetu
Nastavení priorit připojení k internetu
Pokud je zařízení připojeno zároveň k Wi-Fi síti a přes GPRS, obávám se, že data tečou přes GPRS. Dá se někde nastavit, aby Wi-Fi bylo využíváno přednostně? Díky!
-
Sir Andrew
- smartstar

- Zařízení: Lumia 925
přidal bych se k tomuto tématu...budu asi za úplnou lamu, ale potřeboval bych prosím návod, jak ZCELA zrušit datový tok přes GPRS...mám všude přístup k WiFi a nerad bych platil za přenesený data operátorovi...zkusil jem si nastavit ten fiktivní účet a zakřížkoval ho i při výběru účtů...jak to ale že se mi Google maps potom připojili přes GPRS? Dá se to nějak udělat, abych měl GPRS pořád bloklý a mohl si ho SÁM zaponout jen když bych v nouzi potřeboval?
můžete mi pls napsat pokud možno co nejpřesnější návod co udělat? díky
můžete mi pls napsat pokud možno co nejpřesnější návod co udělat? díky
-
Lukáš Mano
- smartguru

- Zařízení: iP4, HTC Desire
Už se to tu řešilo stačí hledat!! Mrkni sem
no tak jsem asi lama nebo nevim co...pročetl jsem si to, co je v diskuzi E-Tenu, ale stejne to nepomohlo...nastavil jsem si nějaký neexistující spojení už včera, ale i když tam zaškrtnu do kolečka variantu toho fiktivního připojení, pořád mě to připojuje k netu přes GPRS 
zkousíšm to na Google maps...nemá tam ještě nějaký slovo ta utilitka HP iPAQ DataConnection???
vážně nevím, kde dělám chybu...
zkousíšm to na Google maps...nemá tam ještě nějaký slovo ta utilitka HP iPAQ DataConnection???
vážně nevím, kde dělám chybu...