Taky ji mám. Je v pohodě, ale nefunguje mi ActiveSync přes bluetooth. Co tobě?lukasm wrote:Teďka jsem flashul tuhle ROM od Ranju's a jeví se docela schopně. Ale opět nekorektně zobrazuje v REALVGA režimu. Podrobím ji delšímu testu v terénu¨
EDIT: Po HR mam úctyhodných 97mb free ram
Uni - rady do zacatku
-
Lukáš Mano
- smartguru

- Zařízení: iP4, HTC Desire
-
RDT
- VIP

- Zařízení: HTC HD7, Sony Vaio UX380N (100GB) a P92KS
Já se sám době divím, ale už půl dne se na svém Universálovi snažím aktivovat RealVGA na WM6 a pořád nic
. Vždycky nainstaluju nějakej CAB, ubyde pamět a to je celé.
Asi mám nějakou blbou ROM (2.12.06 WWE, Radio version: 1.15.00, ExtROM version: 2.12.07 WWE). Jsem čerstvý majitel, proto píšu do této diskuse
.
Asi mám nějakou blbou ROM (2.12.06 WWE, Radio version: 1.15.00, ExtROM version: 2.12.07 WWE). Jsem čerstvý majitel, proto píšu do této diskuse
-
Sir Andrew
- smartstar

- Zařízení: Lumia 925
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
na 2.12.06 mi fungoval korektne (můj
) návod na http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?t=6615
-
RDT
- VIP

Tak jsem právě narazil na další problém s Unim. Už ho mám druhý den, jsem naprosto spokojen, všechno v pořádku... Ale nejsem z nějakého důvodu schopen přehrát žádné video (ani to, co jsem Unim natočil). Windows Media Player i TCPMP nebo CorePlayer vždycky přehrávají u videa korektně jenom zvuk a místo videa udělají jenom černý čtverec
. Mám stále ROMku, kterou jsem zmiňoval výše. Netuším, čím by to mohlo být. Že by ROMka, která nepřehrává videa? To asi ne
.
//No a právě jsem narazil ještě na další problém: Po instalaci SPB Pocket Plus 4.0.2 mi úplně přestane reagovat displej - ať dělám, co dělám
. Po odinstalaci zase funuje normálně.
//No a právě jsem narazil ještě na další problém: Po instalaci SPB Pocket Plus 4.0.2 mi úplně přestane reagovat displej - ať dělám, co dělám
-
Sir Andrew
- smartstar

- Zařízení: Lumia 925
-
RDT
- VIP

V TCPMP jsem taky zkoušel všechny ovladače a vždycky to prostě přehraje jenom zvuk. Je jedno, jestli mám to video na kartě, v síti nebo ho stremuju třeba z YouTube. Prostě každé video je jenom černý čtverec. Vůbec to nechápu
. Je zajímavé, že jinak všechno ostatní naprosto bez problému funguje
.
// TAAKK! Už se mi to konečně podařilo! Nevím proč, ale musel jsem nastavit v TCPMP toto (jinak to nejelo): Na stránce "Intel XScale" zatrhnout "Použít hardwarové vertikální přibližování", na stránce "Pokročilá nastavení" zatrhnout "Pomalá video paměť" a jako video driver nastavit GDI. V CorePlayeru jsem udělal to samé a jede to konečně taky
.
// TAAKK! Už se mi to konečně podařilo! Nevím proč, ale musel jsem nastavit v TCPMP toto (jinak to nejelo): Na stránce "Intel XScale" zatrhnout "Použít hardwarové vertikální přibližování", na stránce "Pokročilá nastavení" zatrhnout "Pomalá video paměť" a jako video driver nastavit GDI. V CorePlayeru jsem udělal to samé a jede to konečně taky
-
RDT
- VIP

Přesně tak
.
Už jen jediný problém mám s českými znaky na klávesnici. Ten soubor Sym.txt mi nic nedělá, vše zůstane při starém.
Jen mě překvapuje, že když se připojím ke vzádelné ploše, tak normálně tlačítka s čísly píší písmena s diakritikou
. To je samozřejmě proto, že na vzdáleném počítači je česká klávesnice, ale nečekal jsem to. Vůbec by mě potěšilo, kdybych mohl takto psát české znaky přímo v systému a ne případně pomocí tlačítka SYM...
Už jen jediný problém mám s českými znaky na klávesnici. Ten soubor Sym.txt mi nic nedělá, vše zůstane při starém.
Jen mě překvapuje, že když se připojím ke vzádelné ploše, tak normálně tlačítka s čísly píší písmena s diakritikou
-
Chrono Leggionaire
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 10
-
RDT
- VIP

Ano, to je přesně on. Díky, taky se mi jmenuje takhleChrono Leggionaire wrote:zkus ten sym.txt ze smartmanie přejmenovat na sym.0409.txt a pak to teprve přepsatMěl jsem kdysi stejný problém
No a abych toho neměl málo
A na to, jak uskutečnit videohovor z Uniho na jiné zařízení jsem vůbec nepřišel. Na HW talčítka sice lze tuto možnost namapovat, ale nic se nestane