TapTap Keyboard - pište bez stylusu!

Diskuze o programech pro Windows Mobile
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Post by bkf1 »

Černý skin je venku...! Tak rychle na něj :tlem:
olda
VIP
VIP
Zařízení: LENOVO A 7010

Post by olda »

Supr ta růžová my trochu připomínala customizaci od T-mobile kterou jsem pracně dával z founu ven.Chválit te pořád nebudu abych to nepřehnal :tlem: :tlem: :tlem: :-D Ahoj Olda :wink:
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

Tojo hlavne neprechvalit souhlasim ;)
Kato
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire (AOS 4.2.2),Nokia Lumia 800, Apple iPad

Post by Kato »

Mno - tak musim pochvalit dobre odvedenou praci... Ackoliv... Na to, jakou jsi sliboval extra bombu, tak zas tak extremni to neni :P Ale jo - je to fajn :)
Mel bych dve vyhrady - zatimco trebas dvojtecka je tam dvakrat (proc ne), tak jsem tam vubec nenasel = (a to teda urcite pouzivam casteji, nez znak Libry :-D)
A druha vec jsou prazdna policka - proc je tam zrovna X? Logicky by bylo, ze prazdne policko = nic, popr. trebas mezera... ale X?
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

sakr tak rovnitko jsem zapomnel :???: fakt dikec za upozorneni :wink: uz je to opraveno :wink: jinak prazda pole mela byt na funkci zmeny velikosti klavesky (normal/velka) ale nakonec jsem se na to vykaslal a doplnil tam nejaky znaky... jinak to ze se opakuje dvojtecka a jiny znaky je hlavne proto, aby se lip psali smajliky :P
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Post by p.a.Ť.o »

na kaiserovi funguje bez problémů.. dobrá práce, i když to asi používat nebudu - externí klávka je holt externí klávka ;)
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

mno ja myslim ze se da vyuzit i na masinkach s externi klaveskou jako ma kaiser, M700ka atp. ;) kdybys chtel neco psat jednou rukou tak bych rad videl jak bys to delal na externi klavesce :)
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Post by p.a.Ť.o »

v pohodě, já mám prsty všude ;)
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

Velké BMB obrázky nahrazeny malými PNG obrázky... díky tomu se VGA verze hodně zmenšila...
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

sakr tak verze s PNG obrazky nejak tuhne takze nez to vyresim tak jsem vratil zpet puvodni 1.01 :/
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

UPDATE: Opraven problém s odinstalací.
maspe
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

Problém s vyobrazením klavesnice

Post by maspe »

Zdravim. Tahle klavesnice vypada zajimave. Vcera jsem ji nainstaloval do HTC Touch (MDA T-mobile) a kdyz ji aktivuji "uhnizdi" se mi uprostred obrazovky. Tudiz se cela obrazovka dost zneprehledni. :cry: Muzete mi nekdo poradit jak to opravit? Diky
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

Hmmm tak to jsem jeste neslysel, ze by to vubec nejaka klaveska delala :???: Zrejme to bude opet klasicka vec u HTC tj. verze WM v oficialni ROM je silene stara, plna chyb a proto to dela. Reseni je bud nahodit si nejakou neoficialni ROM aspon z listopadu 2007 (napr. 5.2.1933 Build 18533.0.7.1) nebo si pockat nez HTC udela pro Touch update (WM6.1), coz podle oficialniho vyjadreni HTC bude brzo. Ale ty mas T-Mobile, tak to bude jeste asi trvat o neco dele nez T-Mobile uvolni modifikovany update :/
maspe
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

Post by maspe »

Uz okolo toho flashovani ROMky krouzim dlouho, ale netroufam si na to sam. Fakt je, ze by se tt hodilo i kvuli jinym vecem (nedostatek pameti atd.) Asi jeste pockam. :-)
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

Přidána podpora vlastního rozložení znaků a skinů.
Suri
nováček
nováček

Re: TapTap Keyboard - pište bez stylusu!

Post by Suri »

http://www.taptapsms.wz.cz
http://www.taptapkeyb.ic.cz

Jaká je poslední verze? Na prvním odkazu je nějaká 0.31 na druhém 1.1??? 1.1 je opravdu novější verze stejného programu, pokud jsou to ty samé programy, pač na každém odkazu to vypadá trochu jinak?
Díky
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

TapTap Keyboard - pište bez stylusu!

Post by bkf1 »

To SURI:
TapTapSMS je samostatny program (muj prvni pokus), ktery vyuziva moji technologie kdezto TapTap Keyboard je nativni klavesnice ;) Pouzivej urcite TapTap Keyboard ;)

PRO VŠECHNY:
Na svete je nova verze :wink: Pridal jsem do ni dva nove panely:
navigacni - obsahuje klasicke kurzorove klavesy (co na to rikas Stando? :) ), dale kontextovou nabídku a tlacitko na zavirani aplikaci
panel zakladnich operaci - tlacitka vyjmout, kopirovat, vlozit, smazat, tabulator, kalkulacka a poznamky.
Tyto funkce jsou ovladany pomoci programku VJKeyPress a VJOkButt od autora Vijay555 (http://www.vijay555.com" onclick="window.open(this.href);return false;) a bez nich samozrejme nic nefunguje (krome kalkulacky a poznamek).

Rad bych nazor nekoho, kdo ma treba Touch HD nebo nejake PDA, na kterem nejsou kurzorove klavesy.

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv črc 01, 2010 13:10) --

UPDATE7: Verze pro HVGA displeje.

PS: Jsem tedka uplne nahodne zjistil, ze mi moji technologii sproste ukradl bez jakekoliv zminky, ze jde o muj napad: http://tikilabs.com/app/tikinotes/
Post Reply

Return to “Aplikace”