Konfigurace Wifi připojení ve WM6 - dotaz

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
RadekB
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S4

Konfigurace Wifi připojení ve WM6 - dotaz

Post by RadekB »

Zdravím všechny. Mám možná trochu hloupý dotaz, ale může mi někdo vysvětlit, v čem se liší v konfiguraci Wifi připojení ve WM 6 typ připojení "Práce" a "Internet"? Fakt jsem to nikde nenašel a rozdíl žádný nevidím. Když se připojuji ke své domácí Wifi, připojí se mi PDA pokaždé, ať tam dám cokoliv.
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Zařízení: iP4, HTC Desire

Post by Lukáš Mano »

Podle mého když nastavíš wifi připojení jako Práce a ne jako Internet tak ti na PPC nepujde net.
Sir Andrew
smartstar
smartstar
Zařízení: Lumia 925

Post by Sir Andrew »

Mozna ze "prace" je delane na intranet a "internet" na internet :)
Pokud ti vsechno vali tak nevidim duvod do toho stourat - hlavne ze to jede :-D
marthynovak
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Waiting for MM2

Post by marthynovak »

Ja tou pouzivam praci jako ve skole a doma internet jako doma
Johny-D
přispěvatel
přispěvatel

Post by Johny-D »

Ahoj chci se zeptat mám e-ten x600 a wm 6, používám o2 active bez problémů, ale když se chci připojit na internet pomocí wifi tak mi napíše, že spojení bylo přerušeno, vím přesně kde je problém, v nastavení proxy u o2 active, když proxy zakážu wifi funguje. Šlo by prosím nějak udělat nové připojení přes které by se pda připojovalo na internet, když je aktivní wifi? Jde mi o to, abych nemusel pokaždé mazat proxy a znova vypisovat když se chci připojit na o2 active. Můžete mi prosím někdo poradit?
Tomula
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: SE Xperia Active, Samsung Galaxy Tab 10.1

Post by Tomula »

Zkušenost s tím nemám, ale myslím že by mělo stačit jen v Start/Nastavení/Připojení/Připojení/Upřesnit/Vybrat sítě vybrat profily, které nepoužívají proxy server, např. O2 Internet. A když budeš chtít zase na O2 Active, tak si akorát zase přehodíš profil na O2 Active. Mně tenhle postup zabírá při synchronizaci internetu přes Activesync, kdy mě profil s proxy serverem taky brání k přístupu na internet.
axis774
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

glofiish x 600

Post by axis774 »

zdravím, mam taky tak trochu problém s X600, ale prozměnu nevím v čem je problém PPC mám asi 3 dny a za tu dobu se mi povedlo zjistit pár vecí, doma mam wifi sít, která je chráněna heslem, když jsme se porpvé pripojil, vše fungovalo normálně, přístup na intrnet perfektní, ovšem když jsem přidal QIP internet přestal fungovat, wifi zařízeni se samo vypínalo, i po opětovníém zapínání, odinstaloval jsme tedy QIP a internet opet zacal fungovatmm aniz bych dělal něco s nastavením, qip jsme tedy nechal smazaný a zkusil jsem nainstalovat igo 8, ovsem po dokončení instalalce přestal internet fungovat a timto stylem mi to funguje u kazde aplikace, nasledne se mi povedlo rozchodit nejak podivně interent i s tím igem, ale pri pokusu nainstalvoat tam opet qip byblo me snazeni patřičně oceneno, ze seznamu se odebrralal ma domací síť. sice ji najdu, a da se idale nastavovat,ovsem jen do mista, kde se nastavuje klíč, kdyz ho zadám(správně) tak mi PPC vyhodi chybu ez je klic nesprávny. dokázal by mi někdo prosím poradit? moc diky :) :) :roll: :roll: :roll: :cry: a to ani nemluvim o radiu , kde nechytnu ani jednu stanici(neziju v pralese :-D
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

to je zvláštní s tím odmítnutím klíče, nezadáváš ho jen špatně, nebo si ho zkus v configu routeru změnit za nové, je divné, že by igo ovlivňovalo nastavení netu, leda jestli nemáš nějakou cracklou verzi...

A k tomu rádiu - připojuješ k telefonu při ladění sluchátka? Ta jsou potřeba, protože slouží jako anténa.
axis774
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

re

Post by axis774 »

jee diky za odpoved. to s tim radiem jsme nevedel. a s tou wifinou jen dam tkaovu radu at tady nedo nedela osla jako ja:) ono to nesmi byt pripojeno na usb. pokud ne jto na nabijecce nebo na usb a do pc tak nejde pripojit k wifi.. ale je pravdou ze namhle strojecku (x600 )stale s necim bojuji. programy na vyhledavani wifi, netfront 3.3 (pise ze neni platna aplikace exe a vcera jeste fungoval) a pak neco mi silene zere baterku :) a to mam wifinu vyplou bloetoth taky.. jedine zaple je GPS... rano jsem jeje odpichl od nabujecky ted je o 4 hodiny vic a 15 procent baterky pryc.. od te doby mam napsane asi 4 smsky tod vse takne jej nepouzivam porad:)
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”