Sdílení netu z PDA do PC - jde to?

Databáze nejrůznějších návodů, tweaků a nápadů, jak vylepšit funkce vašich komunikátorů
Post Reply
RadekB
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S4

Sdílení netu z PDA do PC - jde to?

Post by RadekB »

Všechny zdravím a chtěl bych se zeptat na jednu věc: Před časem se tady na fóru řešilo sdílení internetu z PC do PDA. Přes USB, Wifi nebo Bluetooth. OK, tohle jsem nakonec k velké své radosti rozchodil (Wifi zvítězila). Ale nikde jsem nenašel, jak se to dá zařídit obráceně (nebo jsem slepej), tzn. chtěl bych se někde mimo civilizaci, ovšem v místě s mobilním signálem, připojit na net pomocí PDA a toto připojení nějak nasdílet do notebooku. Určitě to nějak jde, ale já nevím kde, co a jak nastavit :-(
Předem díky za všechny rady.
h4wk3y
přispěvatel
přispěvatel

Post by h4wk3y »

nejsem si jisty, ale mozna staci pripojit jen telefon k notebooku a mel by si ho nainstalovat jako modem..
pak uz se jen pripojis pres GPRS nebo jine GSM pripojeni a melo by to v notebooku jet..
Nepisou treba tohle i v navodu od telefonu?
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

V 99% PDA a smartphonu je aplikace Internet Sharing (Sdileni internetu), ktera umi sdilet pripojeni netu z telefonu do PC/notebooku pres USB nebo Bluetooth. Staci mit tedy spravne nastavene datove profily, pak spustis tuhle aplikaci, pripojis kabel (nebo spojis pres BT) a jedes.
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Zařízení: iP4, HTC Desire

Post by Lukáš Mano »

Ano je to tak, ale na sdílení Internetu bych doporučoval USB kabel přes BT je baterka hnedka vybitá :-( :wink:
RadekB
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S4

Post by RadekB »

Moc děkuji! Je to tam :-) V programech je ikonka "Internetové sdílení" a po spuštění opravdu nabízí připojení přes USB nebo BT PAN. Už mám PDA dva měsíce a jak je vidět, do jeho tajů jsem ještě zcela nepronikl :-)
tigonn
nováček
nováček

Post by tigonn »

Jeste by jsi mohl vyzkouset tohle...

http://clanky.katalogmobilu.cz/tipy-tri ... ws-mobile/
Post Reply

Return to “Tweaky a návody”