HP iPAQ 614 Business Navigator - pokračování diskuze
já ji mám...koupil jsem ji ještě před tím než jsem měl 614 doma a hned jak jsem stáhnul dolů tu ochranou folii z fabriky, šupnul jsem tam tady toto...je to taková tužší folie, co krásně přilne bez jakýchkoliv bublin a dá se lehce odlepit, když se netrefíš...nijak markantně nezhoršila jas displeje, v místnosti není ani vidět, jen malinko na slunku - ta antireflexní vrstva má malinko hrubej rastr...ale zatím spokojenost...
homi
Už to tady bylo, ale chápu, že toto vlákno je nepřehledné.
95% zařízení s 2,8" displejem má rozměr 44-45x57-58 mm, a tak je tomu i u iPAQu 614c.
Stanley
Nejhorší folie, kterou jsem kdy někam lepil, byla od značky HAMA. To byla šílenost, a navíc nešla sundat.
Tu co tam má teď, šla dolů slušně. Jenže když jsem ji teď nalepil znovu a mám ji celkem přesně, jsem zvědav, jak ji budu dávat dolů (za co ji chytnu, čím ji nadzvednu atp. - když je ,,utopená", neboť displej má vyšší okraje. Z druhé strany ony okraje jsou výhoda - kvůli poškrábání/poškození.
Diamant
Když jsi tam neměl ani jednu bublinu, tak je to mýma ,,levýma" rukama
V budoucnu zřejmě taky prubnu nějakou lepší folii, abych srovnal rozdíl.
BTW: Ty máš jakou značku folie?
Pavtul
Folie Brando patří, dle slov uživatelů, k velmi dobrým ...
Už to tady bylo, ale chápu, že toto vlákno je nepřehledné.
95% zařízení s 2,8" displejem má rozměr 44-45x57-58 mm, a tak je tomu i u iPAQu 614c.
Stanley
Nejhorší folie, kterou jsem kdy někam lepil, byla od značky HAMA. To byla šílenost, a navíc nešla sundat.
Tu co tam má teď, šla dolů slušně. Jenže když jsem ji teď nalepil znovu a mám ji celkem přesně, jsem zvědav, jak ji budu dávat dolů (za co ji chytnu, čím ji nadzvednu atp. - když je ,,utopená", neboť displej má vyšší okraje. Z druhé strany ony okraje jsou výhoda - kvůli poškrábání/poškození.
Diamant
Když jsi tam neměl ani jednu bublinu, tak je to mýma ,,levýma" rukama
V budoucnu zřejmě taky prubnu nějakou lepší folii, abych srovnal rozdíl.
BTW: Ty máš jakou značku folie?
Pavtul
Folie Brando patří, dle slov uživatelů, k velmi dobrým ...
Tak dnes mi přišel foun...hned jsme naskenoval fakturu a zaslal do sun. softu s žádostí o zaslání lokalizace. Zhruba za hodinku jsem měl lokalizaci v mailu s přáním hezkého dne. Takže mohu ujistit, že tato cesta funguje!
Co mne překvapilo, že v balení není vůbec CZ manuál. Tak jsem si napsal na HP a za hodinku jsem ho měl v mailu v pdf. Kdybyste jej někdo chtěl - no problema! Přepošlu.
Tak ještě počkám na folii a musímdokoupit micro kartu. Mam na displeji takovou modroureklamni folii - tak pockam za dorazi "folie Brando" a hned je prohodim.
Co mne překvapilo, že v balení není vůbec CZ manuál. Tak jsem si napsal na HP a za hodinku jsem ho měl v mailu v pdf. Kdybyste jej někdo chtěl - no problema! Přepošlu.
Tak ještě počkám na folii a musímdokoupit micro kartu. Mam na displeji takovou modroureklamni folii - tak pockam za dorazi "folie Brando" a hned je prohodim.
- lukas.manak
- stálý přispěvatel

- Zařízení: BB Q10
Zde je link na manual v CZ: http://www.ujak.ic.cz/dokument/hp_manual_cz_614cz.pdf
Tak sa ku vam mozem konecne pridat aj ja 
Neviem co mam skor napisat :D Zatial BOMNA! Display je krasny Ta defaultna modra farba sa mi velmi paci, asi u nej ostatnem
Prechadzam zo symbianu (nokia 6630) ale zatial som nasiel vsetko co treba. Par tyzdnov som sa hral s WM emulatorom, tak som nieco obkukal.
Najprv ma prekvapila hlasitost. Som nepocul takmer nic. Vo WMP som nastavil hlasitost a najvyssiu a aj tak to hralo ticho. Az potom ma napadlo ze treba zvysit hlasitost celeho zariadenia. Potom to hraje fakt nahlas. Akurat pri najvyssom stupni pocut ze reprak rezonuje. Ale len pri silnych bassoch.
Koliesko je masaker. Ale sem tam to prezenie, tak pouzivam aj to prehmatavanie do stran. T9 ma stve, ale vypnem to raz-dva. Staci podrzat * a stlacit 2.
Zatial sa s tym len hrajem, takze nic podrobnejsieho napisat neviem
Ma ho tu uz dost ludi, takze prvych dojmov uz bolo napisanych viacej. Nebudem robit bordl na fore 
Neviem co mam skor napisat :D Zatial BOMNA! Display je krasny Ta defaultna modra farba sa mi velmi paci, asi u nej ostatnem
Najprv ma prekvapila hlasitost. Som nepocul takmer nic. Vo WMP som nastavil hlasitost a najvyssiu a aj tak to hralo ticho. Az potom ma napadlo ze treba zvysit hlasitost celeho zariadenia. Potom to hraje fakt nahlas. Akurat pri najvyssom stupni pocut ze reprak rezonuje. Ale len pri silnych bassoch.
Koliesko je masaker. Ale sem tam to prezenie, tak pouzivam aj to prehmatavanie do stran. T9 ma stve, ale vypnem to raz-dva. Staci podrzat * a stlacit 2.
Zatial sa s tym len hrajem, takze nic podrobnejsieho napisat neviem
ftakgabo
Mě taky překvapila hlasitost - příjemně. Ono se ze začátku zde psalo, že je to hrůza. Když se zvolí dobrá vyzváněcí melodie, pak to řve hodně. Spíš je problém s reprákem na zadní straně, který při položeném zařízení je tlumen. Je škoda, že tam není nějaký výstupek apod...
Reprák při nejvyšší hlasitosti trochu rezonuje, ale jak jsem psal, záleží i na melodii.
Pavtul
Díky za manuál! Tu CZ lokalizaci mám mít taky - snad přímo od prodejce.
Mě taky překvapila hlasitost - příjemně. Ono se ze začátku zde psalo, že je to hrůza. Když se zvolí dobrá vyzváněcí melodie, pak to řve hodně. Spíš je problém s reprákem na zadní straně, který při položeném zařízení je tlumen. Je škoda, že tam není nějaký výstupek apod...
Reprák při nejvyšší hlasitosti trochu rezonuje, ale jak jsem psal, záleží i na melodii.
Pavtul
Díky za manuál! Tu CZ lokalizaci mám mít taky - snad přímo od prodejce.
vsechno možné
to rop:
co se týká karty, měla by mít fa32, pokud je dodrbaný partition, tak by to chtelo zrusit partition a testnou ji ve ctece...
folie brando antireflex z sNSFT je ok, sice nez jsem ji nalepil, abych tam nemel prach to bylo x pokusu, ale nyní je bez prachu a bez bubliny..za ty love si to stojí chránit pda... jinak tydle lepsci folie lze umyt pod vodou, oschnout a lepíte znova...nikdy jsem nemel problém ji znovu odlepit, treba pomocí krycí vrstvy..
jinak díky za manuál a info ohledně lokalizace
jeste pridávám zajímavé zjištění při provozování skype na wifi a když mám doistalovanou podporu voip (internet calling v today) tak mi se skype tvářil jako ofline, teprve po odebrání voip úpravy vše šlo opět přes wifi ok...
Testoval jsem TomTom, Igo 2008, visualgps, oziexplorer a vsechny navigace nádherně chodí, fix gps je rychlý a gps je i docela přesná.
co se týká karty, měla by mít fa32, pokud je dodrbaný partition, tak by to chtelo zrusit partition a testnou ji ve ctece...
folie brando antireflex z sNSFT je ok, sice nez jsem ji nalepil, abych tam nemel prach to bylo x pokusu, ale nyní je bez prachu a bez bubliny..za ty love si to stojí chránit pda... jinak tydle lepsci folie lze umyt pod vodou, oschnout a lepíte znova...nikdy jsem nemel problém ji znovu odlepit, treba pomocí krycí vrstvy..
jinak díky za manuál a info ohledně lokalizace
jeste pridávám zajímavé zjištění při provozování skype na wifi a když mám doistalovanou podporu voip (internet calling v today) tak mi se skype tvářil jako ofline, teprve po odebrání voip úpravy vše šlo opět přes wifi ok...
Testoval jsem TomTom, Igo 2008, visualgps, oziexplorer a vsechny navigace nádherně chodí, fix gps je rychlý a gps je i docela přesná.
Pavtul: definuj standartně. Oproti tomu na co sem byl zvyklý z mobilu taky při zpuštění .jar souboru naběhne program SUN Java a ten tvůj program nainstaluje. Ten .jar pak můžeš klidně smazat. Program spouštíš z rozhraní SUN Java, kde si nainstalovaný programy třídíš do tří složek. Při instalaci to asi chce i .jad soubor, jednou sem to zkoušel bez něj a nešežral to, ale podrobnějc sem to netestoval. Na žádnej problém s funkčností samotných programů sem nenarazil. U některých programů funguje i dotykový displej.
-
Diamant
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD2
mgx - ja mám túto fóliu: http://www.datacomp.sk/default.asp?cls= ... tiid=12509 akurát na obale nikde nie je uvedený ako výrobca HP, tak neviem, odkiaľ to tam vzali. Ale je tuhšia, výborne sa lepí, pekne prilne a má antireflexný povrch. Tak maximálna spokojnosť.
standa77 - ja mám starý iPAQ hx4700 a ten má už cca 3 roky a displej je temer ako nový (nikdy na ňom nebola fólia), len nad najpoužívanejšími klávesami je vidieť také matnejšie plôšky. Ale je pravda, že PDA som nepoužíval tak často, ako teraz mobil s PDA v jednom.
Ja som 8GB kartu neformátoval a bola hneď od začiatku funkčná.
standa77 - ja mám starý iPAQ hx4700 a ten má už cca 3 roky a displej je temer ako nový (nikdy na ňom nebola fólia), len nad najpoužívanejšími klávesami je vidieť také matnejšie plôšky. Ale je pravda, že PDA som nepoužíval tak často, ako teraz mobil s PDA v jednom.
Ja som 8GB kartu neformátoval a bola hneď od začiatku funkčná.
-
pretender12
- přispěvatel

FA916AA 3180 mAh
Ahoj videl uz nekdo tuhle baterii FA916AA 3180 mAh. Pise se tam ze s novym krytem. Tak bych rad videl jak to zvacsi phone predtim jak to koupim.
Jeste nasa skusenost s prechodem casu- dva HP614c vedle sebe temer identicky nastavene a pouzivajici SBP Shell2. Na jednom se cas posunul na druhem ne. Ani jeden nebyl vypnuty.
Jeste nasa skusenost s prechodem casu- dva HP614c vedle sebe temer identicky nastavene a pouzivajici SBP Shell2. Na jednom se cas posunul na druhem ne. Ani jeden nebyl vypnuty.