Dlouhý start u Voxe
Dlouhý start u Voxe
Jsem začátečník...Poradí někdo, proč je u Voxe dlouhý start? Vypínám tel na noc a ráno při zapnutí se objeví obrazovka HTC za pár vteřin Windows potom opět HTC a zpět Windows a to se střídá až naskočí start asi po 1 minutě.Co stím, všechny aplikace mám na kartě, v telfonu běží jen počasí na liště.Mám Voxe chvíli a byl jsem zvyklý na Symbian, ale to se nedá srovnat.Možná mám špatné programy které to zpomalují, co s tím nevím, nebo je to normální.Každému děkuji za příspěvek, víc lidí víc ví.
-
Sir Andrew
- smartstar

- Zařízení: Lumia 925
To je uplne normalni, ze Windows startuji pomaleji.
Tvuj stolni pocitac taky nenahbehne za 10 vterin ;)
Pokud ale citis velke zpomaleni oproti stavu pri koupi, pak udelej hard reset a nainstaluj jen to, co opravdu pouzivas.
Sam to znam - kdyz jsem mel PDA nove, tak jsem instaloval uplne kazdou kravinu a pak to bylo pomale.
Tvuj stolni pocitac taky nenahbehne za 10 vterin ;)
Pokud ale citis velke zpomaleni oproti stavu pri koupi, pak udelej hard reset a nainstaluj jen to, co opravdu pouzivas.
Sam to znam - kdyz jsem mel PDA nove, tak jsem instaloval uplne kazdou kravinu a pak to bylo pomale.
Dlouhý start u Voxe
Díky za odpověď, udělal jsem hard reset a nacpal jsem tam, jen to, co potřebuji a startuje stále pomalu,nejspíš to bude některou aplikací která to zpomalí, třeba jen slovník 5800 kb a počasí 2140 kb mají dost.
Problém bych viděl možná v tom že máš vše nainstalované na kartě.Systému pak dost dlouho trvá tu kartu inicializovat pak ještě nastartovat běh programů.Důležité programy typu spb shell ,visbar a podobné je lepší mít přímo v zařízení.Mám compacta II s 200mhz a šlape mi to celkem svižně i když už je to stařeček.Ahoj Olda