Miro7 a tslany
Díky moc za pomoc!
Chtěl jsem včera ještě zkusit jinou verzi TCPMP, ale už jsem na to ,,neviděl", takže jsem si dovolil, abych předešel zbytečným zmatkům, zeptat se (dívím se, že jsem usnul - když mně to nejelo

)
Zkoušel jsem přehazovat ovladače videa apod. Nic nepomohlo - bohužel. Takže jsem před chvilkou nainstaloval TCMP ver. 0.72RC1.cab + nějaké další pluginy. Včetně pluginu pro wav, flv, flac ...
VIDEO JEDE
Testoval jsem i zvuk ve wma a jak jsem předpokládal, nejede. Pakliže jsem to správně pochopil, pak je problém s licencí na tento formát (načteno na netu). Ale neva WMP jej přehraje. Není to formát, který běžně používám, ale jsem detailista jako
Stanley, tudíž jsem musel ,,píchnout do vosího hnízda"
Zajímavá anomálie - nevím kdy k tomu došlo, ani jak, tudíž jen pro info. Ráno po zapnutí komunikátoru vše OK, pak jsem jej připojil k PC, deinstaloval TCPMP, nainstaloval novou verzi, včetně pluginů, spustil hudbu, video, hudbu wma (hláška o neexistujícím kodeku) a najednou hledím na displej a zjišťuji, že jsem skoro bez signálu. Běžně v místě, kde mám položen telefon u PC je signál naplno. Upozorňuji, že jsem si dle rad zde na fóru, ručně zvolil GSM (O2), tak aby nedocházelo k přepínání na 3G (signál je v horší síle dostupný). Takže jsem šel do nastavení sítě, tam znovu odklepl ,,MANUAL" a po zobrazení aktivních dostupných operátorů/sítí jsem zvolil znovu GSM (O2). Zatím OK.
Kdyby k tomu někdo něco věděl - předem díky za info.
Změna času - letní čas
Překvapilo mě, že když jsem dnes ráno zapnul komunikátor, tak se nezeptal zda chci přehodit čas na letní

Jestliže mě moje paměť neklame, tak u MPX 220tky, to přehodil systém sám, jen dal hlášku, abych si čas překontroloval -
máte nějaký poznatek/informaci
Kontakty
Ač nemám v mobilu CZ lokalizaci, je příjemné, jak jsem zjistil, že pokud mám něco v kontaktu s diakritikou, pak se tyto znaky v 614tce korektně zobrazí.
Na ty ,,šachy" a free/placenou verzi lokalizace jsem zvědav. Když jsem se o HP iPAQ 614c zajímal blíž, dva různí prodejci s dvou různých firem, mně tvrdili, že lokalizace bude pro oficiálně v ČR zakoupené 614ky dostupná po bezplatné registraci na Sunnysoftu. Ne, že by to pro mě byla alfa a omega, ale pokud i toto bude blábol a měl bych za lokalizace dát více jak 2 tisíce, pak HP u mě definitivně ztratilo ,,punc profesionality".