Jak deaktivovat dotykovou vrstvu?

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
Mr_Vliek
nováček
nováček

Jak deaktivovat dotykovou vrstvu?

Post by Mr_Vliek »

Zkuste mi prosím někdo poradit, jak na poket PC pomocí nějakého programu můžu deaktivovat dotykový display, aby se mi v kapse nezvedaly příchozí hovory a já je mohl přijmout pouze stiskem hardwarového tlačítka. Většinou totiž hovor přijmu v kapse náhodným stiskem displaye. Zámek zařízení to neřeší. Díky moc
olda
VIP
VIP
Zařízení: LENOVO A 7010

Post by olda »

Tak s tím neuspěješ,protože systém tu dotykovou vrstvu potřebuje.A já nosím telefon v kapse také a ještě se mi toto nestalko.Ale jak jsem psal toto je záležitost hardware a žádný soft to neumí deaktivovat.V nastavení musíš mít jak telefoní hovor přijmeš.Tam si to nastav a bude po problému.Ahoj Olda :wink:
Mr_Vliek
nováček
nováček

Post by Mr_Vliek »

Stává se mi to, protože mám display zarovnaný s okrajem telefonu. V nastavení se mi nepodařilo nic najít, je tam jen nastavení tlačítek, ale tam se dají pouze přiřadit programy.
olda
VIP
VIP
Zařízení: LENOVO A 7010

Post by olda »

Tak jsem prohledal se strýčkem Googlem web ale žádná kloudná odpověd či informace.Tak bohužel nic.Měj se.Ahoj Olda :wink:
J4K3R
nováček
nováček
Zařízení: HP iPAQ rw6815, hx4700

Post by J4K3R »

mno když si dáš Nastavení/Osobní/Tlačítka tak dole v liště bys měl mít nabídku zámek a tam kolonku Při aktivním režimu nechat aktivní pouze aktivní tlačítlo zapnout...pokud to tam budeš mít zaškrtlé tak by to musela bejt sakra náhoda aby se ti podařilo ten hovor přijmout :lol:
nofxsak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy SII

Post by nofxsak »

nebo zkus na zamykani nejnovejsi verzi S2U2 ze XDA-developers, kdyzje aktivni tak hovor prijmes jedine prejetim po displeji (slide to accept nebo tak nejak) a to se samo v kapse nestane :)
Mr_Vliek
nováček
nováček

Post by Mr_Vliek »

Děkuji moc, to S2U2 je v pohodě.
Post Reply

Return to “Aplikace”