xthomas: Tak potom vitaj do klubu, kedze tiez prechadzas zo Symbianu... A priprav sa na to, ze vela veci, co na Symbiane bola samozrejmost, na WM vobec nemas alebo su riesene diametralne odlisne a casto uplne krkolomne - a nie vzdy funguju
Dnes pri cakani u lekara som tak sedel a uvazoval a napadlo ma perfektne a vystizne oznacenie pre iPaq - tamagotchi! Rozbalis to, preklikas, zistis, ze na plnohodnotne vyuzivanie potrebujes doinstalovat kopec softov, niektore veci ani nespojazdnis, po veceroch guglis po webe a hladas co a ako. Symbianfon vybalis s krabice, zosynchronizujes a ficis na 100%...
Ja sam som vcelku na vazkach, ze co spravit - ci si iPaq nechat, alebo sa vratit na Symbian. Nehovorim, ze iPaq je uplne na figu, ale uz som vyrastol z toho, aby som po veceroch lozil po webe a hladal finty, co a ako sfunkcnit a spojazdnit - jednak ma to uz nebavi a ani na to nemam cas. Ale vcelku som sklamany, cakal som, ze po dlhom tichu HP konecne prinesie na trh bombovy produkt, ktory bude splnat to, co je deklarovane v oficialnych parametroch. Uzil som si dost problemov s hw6515, napriek tomu som to riskol - ale uprimne povedane, znova by som 614ku uz nekupil
Radim sa medzi odporcov akychkolvek lokalizovanych softverov, takze mne osobne ziadna lokalizacia chybat nebude. S pisanim diakritiky nie je problem, staci pouzit trebars Resco Keyboard, ktory prave testujem. Funguje vsade, okrem zabudovaneho Messaging-u. Neviem, mozno robim nieco zle, ale vzdy pri prepnuti na Resco Keyboard sa to prepne na defaultny Keyboard, na ostatne veci (Block Recognizer, xT9) pritom prepnut ide bez problemov.
Otazka do plena:
Poradte niekto overeny zalohovaci nastroj na 614ku! Mam odskusany Spb Backup 1.6.3 (aj 1.6.4), Sprite Backup 6.2, no s ani jednym sa nepodarilo uspesne obnovit kompletnu zalohu. S Diamantom sme robili vseliake pokusy, bez uspechu - s jednym po obnove prestanu chodit vsetky zvuky, druhy zasa znefunkcny smart wheel...