HTC Touch Cruise (Polaris): Dojmy, zkušenosti a rady

Diskuze o dalších komunikátorech série Touch (Diamond, Touch Pro...)
weevil
nováček
nováček

Post by weevil »

Mám cruse pár dní (je to vůbec můj první ppc) poradí mi někdo jak změnit zvuk budíku nebo zvuk vyzvánění na vlastní (nejlíp MP3)?
mihals
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC HD2

Post by mihals »

k tomu asi budes potrebovat nejakou externi aplikaci, treba SPB Time, kde si muzes navolit budiku kolik chces, jakoukoliv melodii, ma to i dalsi casove funkce - odpocet, stopky atd. atd :wink:
jirisvec
nováček
nováček

Post by jirisvec »

Už se něco děje se slíbenými ovladači pro grafický výkon? Máte někdo informaci?
marthynovak
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Waiting for MM2

Post by marthynovak »

zatim porad nic,ale uvidis,ze az to vyjde jestli to nekdy vyjde tak se to dozvis,ptze to bude vsude.
sojiso
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek

wifi, data - problém

Post by sojiso »

Mám dva dotazy týkající se HTC Touch Cruise.
1. Doma se připojuji k internetu přes Wifi (router D-Link, ke kterému je též připojen "klasický" PC prostřednictvím "kabelu"). Internet na HTC TC přes wifi sice "chodí", ale velmi, velmi pomalu. Stránky se načítají i 5 minut, některé se nenčtou vůbec. Kde může být problém?
2. Lze nějak nastavit, aby se EDGE/GPRS automaticky odpojovalo? Jedná se o to, že po HR (tj. na čistém systému bez dalších aplikací) se po aktualizaci počasí přes EDGE/GPRS zařízení po pár sekundách automaticky od sítě odpojilo. Nainstaloval jsem aplikace (mezi jinými i NoData) a nyní po aktualizaci počasí zůtane zařízení stále připojeno k síti, dokud neprovedu odpojení ručně. Samozřejmě, že v případě zakázání připojení v NoData nedojde ani k připojení.
Děkuji.
LcMc439
nováček
nováček

Zrušení napovídání klávesnice

Post by LcMc439 »

Nevím jestli Ti už někdo poradil ale myslím, že bys to vyřešil v nastavení InterWritu v nabídce napovídání slov odškrtni volbu napovídat slova během psaní.
Taktéž vlastním HTC TC asi od ledna ale nebyl čas ho pořádně prozkoumat...ta práce nás jednou zabi....Máte někdo zkušenost se zálohováním přes Sprite Backup? Po nastavení a zazálohování se mi objeví oznámení o hotové záloze ale u nějakých souborů záloha neproběhne. Nezkoušel jsem ještě obnovovat ze zálohy, tak nevím jestli to vadí protože se jedná o soubory T9Rudb.Rdb, T9Cdb.Cdb které zřejmě jak je z názvu patrné patří k nastavení klávesnice nebo tak něco. Jestli se to dá vyřešit v nastvení v registrech prosím o jakoukoli radu.
Saimon
nováček
nováček

Post by Saimon »

Používej SPB Backup :grin:
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7

Post by Radek Hübl »

weevil wrote:Mám cruse pár dní (je to vůbec můj první ppc) poradí mi někdo jak změnit zvuk budíku nebo zvuk vyzvánění na vlastní (nejlíp MP3)?
klikni na zvonecek v nastaveni budiku a tym si vyber...jen to musi byt waw a musi byt nakopirovany ve slozce windows :wink:
Image
hatori
nováček
nováček

Post by hatori »

nejak mi nejede zvuk na SMS...kdyz jsem si zmenil barvu puvodniho sedeho Today na zelene, vypadl mi zvuk na prichozi SMS...jsem lama :-(
mihals
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC HD2

Post by mihals »

pokud nejde znovu nastavit na tebou pozadovanou melodii, koukni do adresare Windows, jestli tam je ta melodie ve wavu. pokud ne, jen ji tam zkopiruj a v nastaveni zvuku ji opet zaskrtni. pripadne jeste zkontroluj profily (pokud pouzivas nejaky externi programek)
LcMc439
nováček
nováček

Zálohování

Post by LcMc439 »

Saimon wrote:Používej SPB Backup :grin:
Tak jsem nainstaloval SPB Backup a je to to samý. Tak nevím. Mě to vadí protože jsem puntíčkář a u zálohy tuplem. Nevíte někdo co s tím? Díky L. :-(
Jedná se o příspěvek č.446
landov
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Cruise I

Post by landov »

Pouzivaj SPB Backup !!! :-) Nie vazne, ja ho pouizivam a tiez je tam hlaska o zlyhani zalohy T9 - ale nakolko ju nevyuzivam tak mi je to jedno. Avsak ostatne veci v PDA zalohuje na 100%, obnovoval som nedavno zo zalohy a s vysledkom som bol maximalne spokojny.
oLDo
přispěvatel
přispěvatel

Post by oLDo »

Mam taku zaujimavu otazku ohladne tohto modelu. Na lavom boku zariadenia je posuvny ovladac na zmenu hlasitosti, neda sa nejak nastavenie tohoto posuvneho tlacitka zmenit aby sa nim dal nastavovat jas zariadenia?
Erkil1452
přispěvatel
přispěvatel

Post by Erkil1452 »

Ne, ale da se dobre regulovat z HTC Home zalozky s aplikacemi.
belzeba
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nexus S

Post by belzeba »

Pratele, moooc prosim o radu. Dnes jsem si donesl Cruise od SunnySoftu. Udelal hard reset (podle cz manulau) a ted tam mam "pop-up menus" a nevim co s tim. Prosim, co dal... Nebi nejste nekdo na Skype nebo ICQ ???
oLDo
přispěvatel
přispěvatel

Post by oLDo »

landov wrote:Pouzivaj SPB Backup !!! :-) Nie vazne, ja ho pouizivam a tiez je tam hlaska o zlyhani zalohy T9 - ale nakolko ju nevyuzivam tak mi je to jedno. Avsak ostatne veci v PDA zalohuje na 100%, obnovoval som nedavno zo zalohy a s vysledkom som bol maximalne spokojny.
Ja na zalohu dat pouzivam PIM Backup ktory je origos od MS, je zadarmo a je pouzitelny ako aj na SP tak aj na PPC. Je to jeden jediny spustitelny subor a ide pustit na oboch typoch zariadeni.
belzeba
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nexus S

Post by belzeba »

Prosiiiiiiiiim, jakinstalovat soft do PDA, kdyz adresar obsahuje napr. tri soubory s priponou 001, 002 a 003 ?
oLDo
přispěvatel
přispěvatel

Post by oLDo »

tak to budu najskor zabaly. pouzi najprv nejaky winrar na rozbalenie.
mancusco
přispěvatel
přispěvatel

Post by mancusco »

K tomu zalohovani, občas to hodí hlášku, že se něco nezazalohovalo, ale myslím, že to nevadí.

Ten PimBackup je blbost, zalohuje to jehom kontakty atd., když synchronizuji s PC, tak to nepotřebuji. Takže Sprite Backup, Spb, nebo zkusit Resco, ale je to myslím Beta.

Perfektní je ale Jeyco, lze přes PC posílat SMS atd., např. v praci to je k nezapalcení.
oLDo
přispěvatel
přispěvatel

Post by oLDo »

Ked uz mam to zariadenie pri sebe tak sms napisem aj na nom a celkom s radostou. Pisat na takej hracke je fajn, nebudem to predsa pripajat k pc kvoli napisaniu sms 8-) .. i ked vlastne ho mam kazdu chvilu pripojeny k pc ale kvoli pripojeniu na net ktory mam aktivny v mobile.
Locked

Return to “HTC Touch series”