TCPMP - problem s audio kodeky

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Uživatelský avatar
WoMec
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 79
Registrován: stř led 04, 2006 15:20
Zařízení: Samsung i8000 - Omnia 2
Bydliště: Vyškov
Kontaktovat uživatele:

TCPMP - problem s audio kodeky

Příspěvek od WoMec » pon bře 06, 2006 22:25

jsem si naistaloval nejnovejsi TCPMP + vsechny kodeky co jsou na stazeni na oficialnich strankach ... ale i tak mi nejede zvuk u nekterych videi... vetsinou u *.3gp a *.mpeg ... nevim cim to je ... vzdycky mi to hodi tuhle hlasku .

Kód: Vybrat vše

MPEG4 AAC audio decoder not included! It was removed from the official instal package because of intellectual property consideration
... esi vite cim to je tak pisnete.. PEACE

Uživatelský avatar
USER47
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: ned říj 09, 2005 15:26
Bydliště: Praha

Příspěvek od USER47 » pon bře 06, 2006 22:27

stáhni kodek na aac v download sekci :wink:

MaMbo
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv bře 23, 2006 9:42

Příspěvek od MaMbo » čtv bře 23, 2006 9:45

Proč mi v TCPM u titulku nejde čeština? Dík

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv bře 23, 2006 10:02

Ted si nejsem jisty,ale TCPMP umi titulky ? Nemas spis na mysli, ze sis prevedl video v PocketDivX encoderu (titulky jsou pak primo obsazeny ve videosoboru) a tam ti blbne diakritika ?

Pokud ano, da se to jednoduse vyresit (paklize pouzivas k ripovani videa prave PdivXencoder). Staci spustit program, nacist video a titulky (ty se nactou automaticky pokud se soubor jmenuje stejne jako videosobor, napr. film.avi a film.sub). Pak se te PdivX encoder zepta, zda chces titulky pridat tak to potvrdis a pak kliknes na tlacitko Napoveda a nastavis jine kodovani (standardne tam je latin2) tak tam dej Win1250 a diakritika by mela bejt correct. Bohuzel si pDivX encoder nepamatuje nastaveni a tak to pri dalsim ripovani filmu budes muset nastavit znova...

Doufam, ze ti tenhle postup pomuze :-)

Uživatelský avatar
Zbynda
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: ned črc 23, 2006 11:37

Příspěvek od Zbynda » úte črc 25, 2006 20:50

mam stejny problem a bud jsem slepy a nebo mam jinou verzi. kdyz otevru napovedu tak tam mam jen zmenu jazyka programu. o kodovani ani tuk. mam verzi 0.3.50
Přílohy
Image1.jpg
Image1.jpg (50.09 KiB) Zobrazeno 3694 x

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » úte črc 25, 2006 20:58

Pouzivas totiz starou verzi PdivXencoderu, v nasi Download sekci je ke stazeni aktualni 0.3.60, ktera uz volbu kodovani umi (viz. screenshot).
Přílohy
pDivX0360.gif
Pocket DivX encoder 0.3.60 a moznost volby kodovani...
pDivX0360.gif (59.42 KiB) Zobrazeno 10462 x

Uživatelský avatar
Zbynda
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: ned črc 23, 2006 11:37

Příspěvek od Zbynda » stř črc 26, 2006 8:08

ahaaa. diky moc. mam jeste jeden problem a to s tcpmp. kdyz ho nainstaluju je vsechno v pohode, ale po case ( treba i za hodinu ) i kdyz nic dalsiho do telefonu neinstaluju mi zacne delat problemy. neplatne operace a chyby direct. zkousel jsem ze stranek stahnou verzi primo pro ARM procesor ale ani to nepomohlo. mozna to bude tim ze mam wm5, ktery nepodporuje.
takze kdybyste nekdo vedel o nejakem prihodnem softu na prehrravani videa pro mpx200 s wm5 bud free nebo tak do tech 15$ vcetne VATu.

diky.

Uživatelský avatar
olda
VIP
VIP
Příspěvky: 417
Registrován: stř led 11, 2006 14:52
Zařízení: LENOVO A 7010
Bydliště: Tábor
Kontaktovat uživatele:

tcpmp

Příspěvek od olda » stř črc 26, 2006 10:55

panove jestli mohu vstoupit do diskuze tak existuje jeste verze tcpmp ktera uz by mela zvladat i tytulky.jeste jsem to nevyzkousel ale az bude cas dam vedet jak to dopadlo.ta verze ma cislo 0.81RC1 Beta Subtitle Edition a je ke stazeni na www.StrongMD.ktkadan.cz ale ted jsou ty stranky ve vystavbe tak pozdeji.zdravim olda :grin:

Uživatelský avatar
Zbynda
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: ned črc 23, 2006 11:37

Příspěvek od Zbynda » stř črc 26, 2006 13:38

tu betu chci taky vyzkouset. vsechny verze programu pro vsechny mozne platformy, vcetne kodeku, muzete stahnout tady
http://corecodec.org/frs/?group_id=53&r ... d=224#r224

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » stř črc 26, 2006 23:05

Verze 0.81RC1 zatim nebyla vydana oficialne, ovsem na internetu jiz koluje.

Tady jsou dalsi informace: http://www.ppcsg.com/index.php?showtopi ... getnewpost

Uživatelský avatar
Zbynda
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: ned črc 23, 2006 11:37

Příspěvek od Zbynda » čtv črc 27, 2006 7:56

Tak jsem nainstaloval tu vydanou betu - 0.72 a zatim to vypada ze funguje. Mam to uz druhy den a zatim se zadna chyba direct draw neobjevila. Takze to vypada slibne.

mistrsoft
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: pát srp 04, 2006 9:35
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mistrsoft » pát srp 04, 2006 19:26

Testuju tedka
TCPMP071a.allplg.arm_ce3.cab
tcpmp071.subtitleplg.beta.arm.cab

titulky prevedu pres vobsub do SMI.

vsechno funguje perfektne jen drobna poznamka taky vam ty titulky porad problikavaji? Nevim jesi bych zvladnul celej film s titulkama.. Myslim ze osoby co trpi epilepsii by to asi nerozdejchali..

R4ms3S
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: ned srp 06, 2006 15:39
Kontaktovat uživatele:

jj

Příspěvek od R4ms3S » ned srp 06, 2006 16:37

Novy TCMP 0.72RC ma anvic plugin na tytulky ktery umi i srt a sbu

marash
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: pát čer 30, 2006 15:26

Příspěvek od marash » čtv srp 10, 2006 17:04

trochu off topic: zajímalo by mě, k čemu je v TCPMP ten Benchmark? vim, že to je nějaký testování, ale můžete mi někdo vysvětlit, co z toho můžu zjistit?

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv srp 10, 2006 18:28

slouzi to predevsim pro porovnavani vykonu pri prehravani videa s jinymi zarizenimi. Vetsina recenzentu tento nastroj (krome jinych) pouziva s oblibou pri testovani zarizeni. Je to velmi uzitecna vec...

martin00
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: ned srp 27, 2006 19:23
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin00 » úte zář 05, 2006 12:44

stahl sem si ten kodek AAC a do jake slozky to mam dat?? protoze mi to porad v TCPMP ukazuje ze ten audio kodek nelze nalezt? diky... :lol:

Uživatelský avatar
olda
VIP
VIP
Příspěvky: 417
Registrován: stř led 11, 2006 14:52
Zařízení: LENOVO A 7010
Bydliště: Tábor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olda » úte zář 05, 2006 13:37

pokud ten plugin nemas jako cab soubor tak ho jen zkopiruj na kartu do slozky s TCPMP.jakou mas verzi?ja mam TCPMP Subtitle Edition 0.81RC1 Beta a funguje skvele a ma vsechny pluginy v sobe.ahoj olda :grin:

martin00
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: ned srp 27, 2006 19:23
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin00 » úte zář 05, 2006 13:43

verzi mam 0.66 zatim mi to staci :)

martin00
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: ned srp 27, 2006 19:23
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin00 » úte zář 05, 2006 13:51

sem to dal do te slozky TCPMP a porad nic ((zvuk mi jede bez problemu na vsech jinych souborech)) ale na MP4 to proste nejde

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » úte zář 05, 2006 14:00

tak vyzkousej napriklad verzi 0.72RC1 (primy link na download), ta by totiz mela primo v sobe uz AAC plugin mit.

Pripadne si zkus stahnout tenhle soubor (AAC Plugin pro TCPMPlayer 0.5), ale radeji bych zvolil tu novejsi verzi programu.

Odpovědět

Zpět na „Aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů