HP iPAQ 614 Business Navigator - pokračování diskuze

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
Locked
sh0ck
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by sh0ck »

Ospen wrote:přece stačí Internet Sharing
Upresnim, predpokladam ze ten program by to mal urychlovat.
Kedze zapinat v ipaqu + doklikat sa cez bluetooth discovered devices je trochu zdlhave. Tak ci sa niekomu nepodarilnajst ten program :)
hxg614
přispěvatel
přispěvatel

Post by hxg614 »

mota wrote:Mam dotaz tu ochranou folii na displej zapomneli jenom u myho kusu nebo ji tam obecne nedavaj? M.
No zatiaľ ju v balení nenašiel nikto, kto sem prispieva - takže chýba zatiaľ všade...
standa77
nováček
nováček

614c - novy majitel

Post by standa77 »

Ahoj,

tak uz mam take 614c - zatim par hodin :-)
Celkove jsem spokojen, ale hrozne me stve ne-moznost vypnuti xt9 - koupil jsem ten pristroj hlavne proto at muzu psat smsky na klavesnici a takhle muisim vzdy v xt9 prepnout na rezim pismen at vypnu anglicke doplnoovani slov - snad to novy firmware vyresi (moznost prednastavit rezim pismen...)

Standa
bohdy
nováček
nováček

Post by bohdy »

A to jsi jej kupoval v CR nebo v zahranici?
xthomas
přispěvatel
přispěvatel

Post by xthomas »

Další český majitel? :wink:

Můžeš prosím tě napsat kde jsi kupoval? Nebo máš foun dovezený ze Slovenska? Díky.

Edit: bohdy byl rychlejší
standa77
nováček
nováček

nakup 614c

Post by standa77 »

Koupil jsem ho v CR diky znamemu v jednom obchode (nas dodavatel) - mel par kusu co se sem dovezli omylem a nemohl je normalne prodat - byla u toho aplikace googlemaps a ta v CR verzi pry nebude :-)
ramy
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

HP 614c

Post by ramy »

Ahoj,mám ho od úterý 18.3.na atcomp.cz bylo pár kusů skladem.google maps mám v zařízení taky.
xthomas
přispěvatel
přispěvatel

Post by xthomas »

uživatelů pěkně přibývá, tak už nezbývá než se těšit na spoustu nových hodnocení a poznatků ;) doufám že se s námi ostatními , kteří jsme zatím neměli to štěstí, podělíte o svoje dojmy.
Erkil1452
přispěvatel
přispěvatel

Post by Erkil1452 »

K tomu hodnoceni prispevatelu - myslim, ze je to jedno, ja si osobne delam predstavu o urovni toho a onoho cloveka podle toho, co napsal, ne kolik ma hvezdicek. Nekteri lide maji 2 prispevky, ale je videt, ze tomu rozumi, a na druhou stranu se obcas clovek trochu i divi, kdo dneska muze delat moderatora:-D (nic osobniho)

No a kdyz se tady zminil Ike, tak on kokretne je trochu extrem. Ja jsem tady asi tri mesice, takze ac ma mnohem vic bodu, dele nez on, a sveho casu velmi pravidelne a na stejnych forech, takze mam predstavu o typu prispevku, ktere to skore tvori:-)

Věnujme se tématu!! Téma "Hodnocení přispěvatelů ukončeno" lukasm
MgX
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by MgX »

Tak jen bokem pro všechny, co čekají jako já.

Do některých obchodů s IT již dorazila zásilka HP iPAQ 614c. Vzhledem k množství jedinců, kteří o tento strojek měli zájem, tak je to již rozebráno, nebo zadáno :-(

Další dodávka má dorazit začátkem dubna (max. do 5.4.2008). Mělo by tam být více kusů. Ovšem zájem stále je a je poměrně veliký, tudíž není jasné, zda se vůbec a kde nějaké HP objeví ve ,,volném" prodeji.

Jinak beru, že asi každý sklad/obchod může mít trochu jiný zdroj - ale výše uvedené by mělo zhruba platit.

Tudíž mně bylo doporučeno si zařízení zarezervovat - závazně. Tak jsem to udělal :???:

// jak jsem nakoupil, tak prodávám, tudíž pokud se najdou Ti, kteří mě budou chtít kamenovat - tak sorry//

BTW: To hodnocení uživatelů by se mohlo/mělo změnit. Nějaké nezávazné označení, dle vzrůstajících příspěvků bych zanechal. Ale některé ,,tituly", by bylo vhodné přidělovat více cíleně/individuálně - jiným způsobem a hlavně ne za počet příspěvků.

Na téma "hodnocení uživatelů" přispívejte zde toto téma je zaměřeno na HP iPAQ 614 Business Navigator!!! lukasm
Omni
nováček
nováček

Post by Omni »

Zdravím,

tak ode dnešního dopoledne si s 614 hraju taky. Je to sice nezvyk oproti Variu ale to se podá. Jedine s čím valčím je hlasitost zvonění. Na VAriu jsem mel nastavene nejdrive vibrace a pak zvonění ale při tomto nastavení 614 neslyším. Mám teď nastavené klasicke narůstající zvonění ale chybí mi ta vibrace na začatku :-(

Nemá někdo nejaké zajimavé vyzvanění co je dobře slyšet?
MgX
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by MgX »

Omni

vyzkoušej(te) nějaký program na úpravu zvukových souborů. Většinou tam jde upravit i hlasitost. Tudíž není nutné se dívat na melodie jinam. Uprav(te) si ty, které máš(te) rád.

Pokud se nepletu tak to zvládne jedna součást balíku NERO a také program Audacity (myslím, že je zadarmo).

//edit : link na AUDACITY pro Wokna

Code: Select all

http://audacity.sourceforge.net/download/windows
[/i]

EDIT 2: Nemůže mně někdo z majitelů 614tky napsat, jak je velký displej v mm. Nikde to nemůžu najít, ale vím, že jsem to už viděl :twisted:
Většinou se uvádí jen 2,8". Potřeboval bych přesný rozměr viditelné části displeje. Je to kvůli případné ochranné folii. Díky za ochotu.
pretender12
přispěvatel
přispěvatel

Manager hovoru

Post by pretender12 »

Uz sem se ptal ale nik se neozval. Tak skusim jeste jednou. Poradte prosim nejaky dobry program na sledovani prevolanych minut. Dekuji.

k hodnoteni.
Mel sem moznost porovnavat HTC polaris a Ipaq 614c zaroven a teda porovnat rovnake programy a postupy.
HTC castejsie zamrzal a programy boli o hodne pomalsie (igo a tomtom opera). HTC je naopak vzhladove omnoho mensi a ako telefom praktickejsi a i ked ma Ipaq klavesnicu nie je moc prakticka a casto siaham po klavesnicu na diplaji. Taktiez bateria vydrzi na HTC dele.
Na HP mi vadi i nedostatek manualu a podpory (prislusenstvo je nedostani) snad se to ale casem zlepsi. Nakonec sem si vybral Ipaq kvuli vykonu, stabilite a lepsi cene (13 000sk).
DonJuanKarlos
nováček
nováček
Zařízení: HP 614c

Post by DonJuanKarlos »

Zase prodloužili kdy bude skladem :x na 7.4. :evil:
(http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/010IPA ... ratem.html)
Už mě to nebaví asi půjdu do něčeho jinýho :???:
homi
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by homi »

pretender12:
Neporovnaval si zvuk? Tedy:
1) klasicky pri telefonovani
2) sluchatky pri poslouchani mp3
3) jak si zjistil delsi vydrz Cruise
peter34
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9, BlackBerry Classic

Post by peter34 »

To pretender12: Na sledovanie prevolaných minút vyskúšaj Battery Status. Obsahuje aj plugin na Homescreen, sleduje aj SMS, dajú sa nastaviť aj čísla, ktoré sú nespoplatnené a teda ich neráta do celkových minút atd.
pretender12
přispěvatel
přispěvatel

Ipaq q HTC

Post by pretender12 »

nejprve to peter34: battery status sem stahl ale mam obavu pry je tam nejaky plugin na sledovani taktu cpu a pry dela sarapatu s qualcomy. tak nevim sem opatrny a nechci riskovat. (ted to mam jako hlavny phone a nemam cas na nejake hard resety). ale opravdu dik za odpoved.

co k hodnoteni:
vydzr hodnotena subjektivne prace s HTC - wify skype, opera a igo cca 3 dni a slo o jedno dobyti pri 40%.
u ipaku to same ale dobyti 2x pouziti uz ale s SPB shellem
U 614c v noci ubude cca 6-10% u HTC jenom 4%.
Ano zvoneni je u HP slabsi je slabsi jako u HTC ale tak strasne ti neni. Naopak reprak se mi zda lepsi.
standa77
nováček
nováček

614c a hands-free Nokia

Post by standa77 »

Ahoj,

tak si na sebe s 614kou zvykáme - vše je OK, ale narazil jsem na neprijemny problem:

- pouzivam v aute BT handsfree Nokia
- kdyz spojim Ipaq a nekdo mi ovola, tak volajici sam sebe slysi v ozvene a je to dost neprijemne
- pokud na tu samou handsfree napojim jiny telefon, tak je to v pohode
- pokud ndam na Ipaqu "mute" tak je to v pohode

Snad to vyresi dalsi firmware :-((((

S.
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD2

Post by Diamant »

Rozmer displeja je približne 48 x 58 mm. Ideálne je ale kúpiť fóliu väčšiu a orezať si ju presne podľa potreby. Ja som si urobil najskôr papierovú maketu a až keď tá presne sedela, tak som jej rozmery preniesol na fóliu a vyrezal.
peter34
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9, BlackBerry Classic

Post by peter34 »

To pretender12: Pretaktovanie je defaultne vypnuté, takže sa nemusíš báť konfliktu s Qualcomm. Battery status pretaktovava len Omapy, tak by to asi aj tak nefungovalo.
Locked

Return to “Hewlett-Packard”