Tak jen bokem pro všechny, co čekají jako já.
Do některých obchodů s IT již dorazila zásilka HP iPAQ 614c. Vzhledem k množství jedinců, kteří o tento strojek měli zájem, tak je to již rozebráno, nebo zadáno
Další dodávka má dorazit začátkem dubna (max. do 5.4.2008). Mělo by tam být více kusů. Ovšem zájem stále je a je poměrně veliký, tudíž není jasné, zda se vůbec a kde nějaké HP objeví ve ,,volném" prodeji.
Jinak beru, že asi každý sklad/obchod může mít trochu jiný zdroj - ale výše uvedené by mělo zhruba platit.
Tudíž mně bylo doporučeno si zařízení zarezervovat - závazně. Tak jsem to udělal
// jak jsem nakoupil, tak prodávám, tudíž pokud se najdou Ti, kteří mě budou chtít kamenovat - tak sorry//
BTW: To hodnocení uživatelů by se mohlo/mělo změnit. Nějaké nezávazné označení, dle vzrůstajících příspěvků bych zanechal. Ale některé ,,tituly", by bylo vhodné přidělovat více cíleně/individuálně - jiným způsobem a hlavně ne za počet příspěvků.
Na téma "hodnocení uživatelů" přispívejte zde toto téma je zaměřeno na HP iPAQ 614 Business Navigator!!! lukasm