Zdravím,
rád bych věděl jestli je nějaký způsob jak docílit tohoto:
Mám doma wifi router přes který se připojuji na net s Kaisrem i notebookem, avšak chtěl bych se připojit i s PC které wifi kartu nemá.
Jde nějak nasdílet internet z Kaisera připojeného na net wifinou, prostě ho využít jen jako wifi kartu?
Prográmek co je standartně nainstalovenej, Sdílení připojení nebo tak nějak, mi funguje, ale jdou tam vybrat jen datová připojení jako je GPRS a tak, ne ovšem WIFI.
Za jakoukoliv relevantní odpověď budu moc rád, díky.
Kaiser jako WIFI modem - jak na to?
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
O WMWifirouteru samozřejmě vím, jenže ten tento problém neřeší. Ten je pro vytvoření "wifirouteru" přičemž jako vstup na internet využívá GPRS/EDGE/UMTS/HSDPA...prostě cellular connections.
Jak jsem psal v prvním příspěvku, já tyto datová připojení vůbec nepotřebuji, jde mi jen o to že když jsem na netu na pdačku přes wifi, tak by to mělo jít nějakým způsobem nasdílet i na PC spojené kabelem a activesyncem.
Nebo ne?
Jak jsem psal v prvním příspěvku, já tyto datová připojení vůbec nepotřebuji, jde mi jen o to že když jsem na netu na pdačku přes wifi, tak by to mělo jít nějakým způsobem nasdílet i na PC spojené kabelem a activesyncem.
Nebo ne?