jak udelat poradek v menu?

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
Bobosik

Post by Bobosik »

zdravim, chtel jsem poprosit o radu, poridil jsem si MPx220 a nedockave jsem si tam nahazel spoustu programu a her, ted mam ale v menu obrovskej gulas, protoze vse se instalovalo jak chtelo, chtel bych si to urovnat ( pro hry slozku hry atd...) ale nevim jak, tusim ze to pujde pres nejaky registr ale nevim jak na to, diky moc za pomoc, btw. jde si i usporadat menu podle sebe? internet explorer a fotak moc nepouzivam a zbytecne mi zabyraji 4. a 5. polozku v menu start, ... dekuju
Jerzabek
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

Re: jak udelat poradek v menu?

Post by Jerzabek »

Bobosik wrote:zdravim, chtel jsem poprosit o radu, poridil jsem si MPx220 a nedockave jsem si tam nahazel spoustu programu a her, ted mam ale v menu obrovskej gulas, protoze vse se instalovalo jak chtelo, chtel bych si to urovnat ( pro hry slozku hry atd...) ale nevim jak, tusim ze to pujde pres nejaky registr ale nevim jak na to, diky moc za pomoc, btw. jde si i usporadat menu podle sebe? internet explorer a fotak moc nepouzivam a zbytecne mi zabyraji 4. a 5. polozku v menu start, ... dekuju
Určitě to tady na stránkách je někde popsaný, pokud bys to nenašel, napiš mi na mail a napíšu ti postup.. :-D
Bobosik

Post by Bobosik »

Mas pravdu :-) nasel jsem to v návodech, akorát když jsem chtel srovnat poradi polozek podle sebe a ne podle abecedi jak je to prednastaveny, tak mi to podle toho postupu neslo, v uprave registru mi to neslo... :-(
sugi
nováček
nováček

Post by sugi »

Proc to delat tak slozite??!Stahnete si jeyo personalizer a muzete to jednoduse udelat pres nej
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Post by p.a.Ť.o »

sugi wrote:Proc to delat tak slozite??!Stahnete si jeyo personalizer a muzete to jednoduse udelat pres nej
Funguje jen pro prvních 7 (nebo 8) položek.
13th.
nováček
nováček

Re: jak udelat poradek v menu?

Post by 13th. »

Bobosik wrote:zdravim, chtel jsem poprosit o radu, poridil jsem si MPx220 a nedockave jsem si tam nahazel spoustu programu a her, ted mam ale v menu obrovskej gulas, protoze vse se instalovalo jak chtelo, chtel bych si to urovnat ( pro hry slozku hry atd...) ale nevim jak, tusim ze to pujde pres nejaky registr ale nevim jak na to, diky moc za pomoc, btw. jde si i usporadat menu podle sebe? internet explorer a fotak moc nepouzivam a zbytecne mi zabyraji 4. a 5. polozku v menu start, ... dekuju
Prvých 6 najpoužívanejších položiek máš predsa hore na HS a cez registre si tam môžeš nadefinovať ktoré len chceš :)
Patrik
nováček
nováček

Post by Patrik »

Na HS si môžeš nadefinovať ikoniek koľko sa Ti ráči. Ja osobne ich tam mám 12. Je to možné v obidvoch motorkách.
TomsonTom
nováček
nováček
Zařízení: HTC Desire

Post by TomsonTom »

Co to zase vymyslite!?!! Pokud mas PC, tak si pripoj USB kabel do PC a ve slozce StartMenu ve Windows si muzes jednoduse upravit nabidku Start. A urcite tam jde upravit spousta jinych veci. Treba smazat Windows :tlem: !!!
Post Reply

Return to “Aplikace”