Touch Cruise a Tomtom 6 - lokace map na karte?

Diskuze o dalších komunikátorech série Touch (Diamond, Touch Pro...)
Post Reply
Mipooo
nováček
nováček

Touch Cruise a Tomtom 6 - lokace map na karte?

Post by Mipooo »

Ahoj, kupil som si TouchCruise a zdarma som si stiahol mapu jedneho mesta. Ta je ulozena v My documents\xxx v internej pamati. Chcel by som ju ale presunut na kartu, ked to urobim, Tomtom ju uz nenajde. Skusal som ju nahrat do stejnej lokace na karte, t.j. My documents\xxx, avsak tomtom to neberie.
Diky za kazdu radu
1echeck
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Touch Pro 2

Post by 1echeck »

Mapy by mčly být prěmo v rootu storage card,pak je tomtom najde. Jinak je v Zarizeni_Program files_Navigator soubor curentmap.dll, ve kterem je uvedena cesta k mape.
Mipooo
nováček
nováček

Post by Mipooo »

1echeck: diky za radu. Bohuzial ked skusim nahrat mapu do rootu na kartu, ci uz ako zlozku s mapami, alebo iba subory priamo v roote - nic sa nedeje... V program files som nasiel len subor currentmap.DAT a ten neviem ako editovat
1echeck
přispěvatel
přispěvatel

Post by 1echeck »

Sorry, je to .dat, psal jsem popaměti. Editace buď přes Active Sync nebo třeba Total Commander PPC (free) -Soubor_Editor. Já mám ve svém CurrentMap.dat řádku " \Storage Card\Eastern Europe\". Ale předtím jsem tam měl Western and Central Europe a po nahrání mapy stylem \Storage Card\Eastern Europe\soubory samotné mi ji tomtom nabídl k výběru přímo v menu Přepnout mapu. Takže by se teoreticky nemuselo nic editovat
Mipooo
nováček
nováček

Post by Mipooo »

currentmap.dat som uspesne editoval, skusil som aj softreset a stale nic. V registroch som nasiel kluc s nazvom zlozky kde su mapy avsak po zmene a resete stale nic
1echeck
přispěvatel
přispěvatel

Post by 1echeck »

No,bylo by tu jedno zarucene reseni,neni ovsem zcela v souladu s pravidly tohoto fora.. :roll: viz. .......... a procist fora ala tomtom

Ano je to jak píšeš, není to v souladu z fórem. ŽÁDNÝ WAREZ!!! lukasm
Mipooo
nováček
nováček

Post by Mipooo »

Dik 1echeck... koukal jsem se ale warez nechci... toz jina rada by nebyla?
jjiirrii
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: iPhone 6S Plus

Post by jjiirrii »

No jestli tomu problému dobře rozumím tak to nebude vůbec složité. Nainstaluj do PC TomTom Home a přes něj stahni tu mapu z přístroje do PC, pak odstraň mapu z přístroje a pak ji z TT Home nainstaluj na kartu.
Post Reply

Return to “HTC Touch series”