Diskuze o ICQ klientech pro Windows Mobile
- permar
- přispěvatel

- Zařízení: SGS 5
Pro Tapinek- Qipa jsem také zkoušel,jenže když jsem si ho minimalizoval a vypnul zvuk u PDA ,tak jsem nikdy nezjistil zda mi někdo píše,QIP mi nedal hlášku že někdo píše zprávu,aspoň já nepřišel na to zda se to dá u této aplikace nějak nastavit. Když minimalizuji Slicka ,a opět ztlumím zvuk ,tak mě upozorní dioda na PDA( svítí červeně) a na today mi vyskočí logo Slicka,takže ihned vím že mám nějaký vzkaz. Proto jsem si zvolil na ICQ apl. Slick, ale QIP není špatný,myslím ,že je to o zvyku,co komu vyhovuje.
-
strojvudce
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
-
Radek Hübl
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
U te wi-finy, nastavoval jsi neco v QIPu (teda krom accountu)? Ja to sice s pripojenim pres GPRS nezkousel, ale doma se mi na wi-fine nechytnul, pritom mi net jede pres prohlizec v poradku....Mozna mam nejakou blbou verzi, zkusim jeste tedy Slick....Sir Andrew wrote:Taky me ty aktualizace u Slicka stvou, ale narozdil od QIPa nepada a ma krasne zalozky tak to pretrpim. Ve skole i doma mam pristup na WiFinu takze neni problem upgradovat. Kdybych mel platit GPRS za aktualizace tak by "kamarad" letel z cihly.
EDIT: Slick jede pres wi-fi pripojeni skfele, ten QIP vsak ne a ne rozjet...no tak budu pouzivat Slick
-
Lukáš Mano
- smartguru

- Zařízení: iP4, HTC Desire
-
Lukáš Mano
- smartguru

- Zařízení: iP4, HTC Desire
Stáhni si z této stránky Setup File (Windows Mobile 5.0), zkopíruj do pda a dej instalovat. Spustí se ti instalce. Po naisntalováni najdeš QIP v programech.