WM 6.1 Pro HTC S710 VOX

Diskuze o smartphone telefonech HTC S710a S730
usak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 84
Registrován: pát úno 16, 2007 18:11
Bydliště: České Budějovice
Kontaktovat uživatele:

WM 6.1 Pro HTC S710 VOX

Příspěvek od usak » pát bře 07, 2008 17:12


Jakub Karásek
redaktor
redaktor
Příspěvky: 439
Registrován: úte zář 25, 2007 20:59
Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL
Bydliště: Olomouc (Brno)

Příspěvek od Jakub Karásek » sob bře 08, 2008 19:52

Vypada to sqele, koukal sem na videa na youtube. Uz to nekdo vyzkousel?

usak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 84
Registrován: pát úno 16, 2007 18:11
Bydliště: České Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od usak » sob bře 08, 2008 19:54

ja ale je to v anglictine a prijde mi to jeste takovy divny no tak jsem se raci vratil k original romce wm6

Deawo
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: ned črc 23, 2006 19:53
Zařízení: iOS, Android, BB
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deawo » ned bře 09, 2008 1:28

Já to mám nainstalované od rána, takže jsem užíval 6.1 den. Nezaznamenal jsem žádný problém, čeština není, ale k čemu :twisted: Zatím spokojenost, zařízení je rychlejší než s nenovější HTC rom, funguje vše (BT,wifi, čidlo na světlo), po vysunutí klávesnice se rychle otočí zobrazení...uvidíme po pár dnech.

Pokud je zajem mohu udělat screeny čeho chcete......

Koblih
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 63
Registrován: úte črc 17, 2007 22:46
Zařízení: N97 mini

Příspěvek od Koblih » ned bře 09, 2008 9:55

Jo ty screeny by byly super... udelej jich co nejivic:)

Marty22
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 50
Registrován: úte srp 14, 2007 10:15

Příspěvek od Marty22 » ned bře 09, 2008 13:07

dá se pak bez problemu hodit zpatky stara rom?

usak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 84
Registrován: pát úno 16, 2007 18:11
Bydliště: České Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od usak » ned bře 09, 2008 16:28

jo da se v poho

Rasty
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: sob bře 15, 2008 22:40

Příspěvek od Rasty » ned bře 16, 2008 11:50

taky vam jede WMP tak pomale... kdyz dam preskocit na dalsi pisnicku tak cekam cca 4 vteriny... to mi predtim nedelalo? dela to nekomu taky?

Marty22
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 50
Registrován: úte srp 14, 2007 10:15

Příspěvek od Marty22 » úte bře 18, 2008 22:54

netušíte někdo jestli se da sehnat česka xT9 pro tuto rom?

byzi
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: úte dub 08, 2008 13:48

Příspěvek od byzi » stř dub 09, 2008 17:14

Zdravim,
pouzivam tuto ROM uz asi tyden a je super.
Pripravuji navod na flashnuti v cestine. Zde zatim prikladam screeny a cestinu (klavesnice a xT9). Odskouseno...

*.CAB s ceskou klavesnici a xT9.
http://ostiedbrosse.free.fr/Xda-Dev/Add ... _guava.cab

Screens
Obrázek Obrázek

Jiz brzy...
|byzi|

PetCZ
nováček
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: čtv říj 25, 2007 14:17
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetCZ » stř dub 09, 2008 17:32

Pořád čekám na oficiální ROM vydanou výrobcem. Neví někdo jestli se vůbec objeví? psal jsem na podporu HTC a zatím jsem se odpovědi ani po týdnu nedočkal. :???:

Jakub Karásek
redaktor
redaktor
Příspěvky: 439
Registrován: úte zář 25, 2007 20:59
Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL
Bydliště: Olomouc (Brno)

Příspěvek od Jakub Karásek » stř dub 09, 2008 22:59

Co sem videl vycet telefonu oficialne podporujicich WM6.1, tak to byly vsechno PDA a zadny smartphony. Ale doufam, ze se taky brzy dockame

Uživatelský avatar
jenda.69
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: ned lis 04, 2007 19:31
Zařízení: Google Nexus S
Bydliště: Kousek od KV

Příspěvek od jenda.69 » pát dub 11, 2008 1:02

No já mam takovej pocit, že když se objevily první informace o WM 6.1, tak se psalo, že to bude JEN pro smartphone a že to bude stačit nainstalovat a ne, že to bude nová ROMka :???:
Škoda, že to takhle nakonec nevyšlo...

janajda
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: čtv pro 27, 2007 19:13
Zařízení: HTC VOX
Bydliště: HK

Příspěvek od janajda » ned dub 20, 2008 21:08

vypadá to zatím dobře. až bude čeština, půjdu od toho.

Uživatelský avatar
Spiderr
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: sob úno 09, 2008 11:34

Příspěvek od Spiderr » stř dub 30, 2008 21:15

No ta čeština by se šikla, ale jak je to s podporou programů? Pojedou programy z WM6?

byzi
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: úte dub 08, 2008 13:48

Příspěvek od byzi » úte kvě 06, 2008 15:37

Zatim jsem nenarazil na problem... Vse mi funguje...

janajda
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: čtv pro 27, 2007 19:13
Zařízení: HTC VOX
Bydliště: HK

Příspěvek od janajda » čtv kvě 15, 2008 10:28

Bohužel, nepovedlo se mi to ani naflashovat, postupoval jsem podle návodu, ale bohužel nic. V posledním kroku se zpracovaly 3% a pak to padlo.

Chrpa
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pát kvě 16, 2008 10:07

WM 6.1

Příspěvek od Chrpa » pát kvě 16, 2008 10:19

Mám stejný problém, zkoušel jsem vyndat simku a nic jen 3%. Dokážete někdo poradit? Voxe mám odemčeného.

mitchino
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: pát kvě 16, 2008 11:00

Příspěvek od mitchino » pát kvě 16, 2008 11:03

Mam tu 6.1 naistalovanu uz asi tyzden a bez akych kolvek problem vsetko funhuje, ziadne problemy proste nic, lepsie by bolo keby bola cestina, ale aj tak sa to da

janajda
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: čtv pro 27, 2007 19:13
Zařízení: HTC VOX
Bydliště: HK

Příspěvek od janajda » pát kvě 16, 2008 15:08

Chrpa: Jsem rád, že nejsem sám.
Nemohl by někdo napsat, jak přesně popisoval? Já jsem šel striktně podle návodu a skončil jsem na 3%

Odpovědět

Zpět na „HTC S710/S730“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host