F-secure Mobile Antivirus - nelze odinstalovat

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Karolko
nováček
nováček

F-secure Mobile Antivirus - nelze odinstalovat

Post by Karolko »

Včera jsem si aktivoval tento soft který je součástí T-Mobile sady k MDA Compact III. Mám ovšem nainstalované WM 6 od T-Mobile a dnes jsem se chtěl připojit k PC a synchronizovat MDA ale PC hlásí chybu. Připojí se ale nesynchronizuje data. Navíc a to je horší, nejdou mazat ani přesouvat programy, a v okně "odebrat programy" mám čisto a není ani uvedena dostupná paměť úložiště. Po několika desítkách pokusů jsem se pokusil přehrát znovu rom ale ani to není možné. Předpokládám že kvůli ActiveSync. Pomůže výmaz paměti? Díky za každou radu.
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

hard-reset?
Karolko
nováček
nováček

Post by Karolko »

Právě jsem ho spustil, tak uvidím.
Karolko
nováček
nováček

Post by Karolko »

Pomohlo to ale ten antivirus jsem okamžitě smazal. Nevíte někdo o slušném antiviru zdarma? Díky
Hemmer
přispěvatel
přispěvatel

Post by Hemmer »

smim se zeptat, kcemu je na PPC antivirus ??
Karolko
nováček
nováček

Post by Karolko »

Nejsem žádný odborník ale pokud si tam přidávám programy nebo jakékoli soubory bylo by dobré občas prověřit jejich bezúhonnost. Chtěl jsem to jen vyzkoušet a asi je tento soft jen pro WM 5.
Tomula
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: SE Xperia Active, Samsung Galaxy Tab 10.1

Post by Tomula »

S viry na windows mobile je to tak, že jich je opravdu velmi málo a ani nemají moc cest jak se tam dostat. Většinu věcí kterou dáváte do WM jde přes pc, takže pokud máte chráněné pc, tak antivir není do zařízení s windows mobile potřeba. Jediná možnost kdyby byl užitečný je pokud přistupujete na internet často přímo z vašeho zařízení. Ale jak říkám, virů na windows mobile je pramálo a ještě jsem snad ani o nikom neslyšel, že by nějakého chytnul ;-)
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia

Post by Kamil Pulicar »

Doporučuji kupovat legální SW, případně ověřený freeware a na internetu nenavštěvovat pochybné stránky!
Karolko
nováček
nováček

Post by Karolko »

Některý soft opravdu stojí za to si koupit ale nepřišel jsem na to jak, když nemám žádnou platební kartu ani účet v bance. Napadlo mě podělit se s někým o náklady ale to je asi hloupost že. Přesto děkuji všem.
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

ja zase zastavam vyzkouset warez, libi se > koupit. nikomu to nevadi a mam znamy vyvojare, kteri s tim souhlasi (kdyz neni poskytnuta trial verze)

ale to uz jsme trochu OT. kazdopadne viry na ppc temer nejsou, rekl bych, ze netreba resit.
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”