Touch Commander 3: TouchFLO pro všechny

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Touch Commander 3: TouchFLO pro všechny

Post by Jiří Hrma »

Pokud se vám líbí technologie TouchFLO a chtěli byste ji používat i na vašem Pocket PC, můžete vyzkoušet program Touch Commander, který nově vyšel ve své třetí verzi. Tato aplikace nabízí vylepšený dotykový interface pro snadné ovládání prsty, obdobu rotační krychle, ve které si navíc můžete nadefinovat vlastní položky, obrazovku pro rychlé vytáčení kontaktů.

Image

V nové verzi byl upraven celkový vzhled prostředí, který se nyní tváří zase o poznání přívětivěji. Těšit se můžete i na nové ikonky programů, zlepšenou podporu gest pomocí prstů a také na nový plugin na obrazovku Dnes, který jakoby z oka vypadl HTC Home :-) .

Trial verzi stahujte z oficiálních stránek Touch-commander.com, v plné verzi vás Touch Commander 3 přijde na 30 USD, do 15. března jej výrobce nabízí v akci za 18 USD. Aplikace je určena pro všechna Pocket PC s Windows Mobile 5.0 a 6, pro korektní spuštění vyžaduje nainstalované rozhraní .NET Compact Framework 2.0.
radd
přispěvatel
přispěvatel

Post by radd »

je nebo bude neco podobneho na smarty ??
ftakgabo
přispěvatel
přispěvatel

Post by ftakgabo »

nie, lebo smartphony nemaju dotykovy display
radd
přispěvatel
přispěvatel

Post by radd »

to vím ale myslel jsem garické prostředí
Guest

Post by Guest »

Myslim ze maximalne nejaky HTC home ale to je napul cesty
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

O nejakem podobnem prostredi pro SP nevim, nicmene skvely program je SmartToolkit (v kombinaci s Facade na homescreenu to vypada fantasticky).
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Note 7, iPhone

Post by nAscA »

Funguje na VGA? Nemam ted bohuzel cas to vyzkouset. A na domovske strance nic o tom nepisou.
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

to ice nevim, ale mě funguje FTouchFlo 1.4.1 a ňakej flash kostka OK, ale sou tam vidět "kostičky" (myslim pixely) :lol:
Kabuto
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S8+

Post by Kabuto »

Tak jsem Touch Commandera 3 vyzkoušel na E-Tenu M700 a musím říci, že ačkoliv se jedná o zajímavou aplikaci, která v mnohých případech usnadní ovládání ppc bez stylusu, tak na druhou stranu zabírá ohromné množství RAM paměti a celé ppc je potom děsně zpomalené. Na mém E-Tenu mi to zabíralo asi tak cca 6 MB RAM, což už bylo opravdu znát. Některé příkazy prstem trvaly dlouho než se vyhodnotily.

Podle mýho je lepší program pro ovládání telefonu bez použití stylusu SPB Mobile Shell v2.0.0, který sice nepodporuje použití gest na display v jiných aplikacích, ale poslouží také dobře a hlavně nezabírá tak příšerné množství RAM.
olda
VIP
VIP
Zařízení: LENOVO A 7010

Post by olda »

Souhlas také mi to sebralo příliš ramky a tak šel hned pryč.Ahoj Olda :wink:
nofxsak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy SII

Post by nofxsak »

tento programek ma neco do sebe......... to neco je ze je to suverene nejpomalejsi nahrazka touchflo (nebo cube)... zpomaluje system a zere ramku
ma to sice dalsi vychytavky:
- battery indicator na horni liste (lehce nahraditelny)
- fingerfriendly startmenu (podle me spis speedunfriendly start menu)
ale stejne me tento program nicim nezaujal, nahrazky z xda-devu jsou rozhodne pouzitelnejsi a navic free
mir3c
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: SPV M3100 (HTC TyTN)- HERMES

Post by mir3c »

mate nejaky link na nejaku nahradu za TOUCH flo ktora mi pojde na hermesovi s WM6 ? mislim nieco podobne na ulahcenie ovladania nie samotne touch flo to uz v romke je ale chyba CUBE...nieco SPB mobile shell 2 ?
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”