FM rádio (HTC Touch Cruise, HTC Artemis)
FM rádio (HTC Touch Cruise, HTC Artemis)
Zdravím, mna by zaujimalo ako je to s rádiom. Chcel by som totiž týmto zariadením (all in one) eliminovať autorádio aj navigáciu. Z popisu je jasné, že rádio funguje len s pripojenými slúchadlami (ktoré sú zároveň anténou) pripojenými cez mini USB. Je možné v takom prípade počúvať rádio cez vstavaný reproduktor?
-
strojvudce
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
IkE Blaster wrote:spocti si pocet otazniku ve svem prispevku, jedine na co jsi se ptal je "Je možné v takom prípade počúvať rádio cez vstavaný reproduktor?" a odpoved jsi dostal - Ano. zadnou jinou otazku jsi nepolozil
Super. Vďaka za objasnenie. Ešte by som teda chcel vedieť, aká je kvalita reprodukcie. Dá sa to počúvať v aute, resp. je tomu rozumieť?
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Edo: Rozhodne bych nedoporucil pouzivat jakekoliv PDA s FM modulem jako nahradu autoradia. Prece jenom, kvalita cipu zajistujiciho prijem radiovych vln nedosahuje ani zdaleka takovych kvalit a citlivosti, jakou maji autoradia (+ antena vyvedena ven). Radeji bych tedy volil kombinaci slusneho autoradia + pda.
V soukrome zprave jste se ptal, zda je lepsi M700 nebo Cruise, ja bych se priklanel k druhemu zarizeni, jelikoz to disponuje daleko lepsimi parametry, a pokud nebudete na pda psat nejake rozsahle romany, urcite se obejdete i bez hw klavesnice, a i na te softwarove u Cruise se da pomerne dobre psat (+ lze doinstalovat nepreberne mnozstvi dalsich sw klavesnic).
V soukrome zprave jste se ptal, zda je lepsi M700 nebo Cruise, ja bych se priklanel k druhemu zarizeni, jelikoz to disponuje daleko lepsimi parametry, a pokud nebudete na pda psat nejake rozsahle romany, urcite se obejdete i bez hw klavesnice, a i na te softwarove u Cruise se da pomerne dobre psat (+ lze doinstalovat nepreberne mnozstvi dalsich sw klavesnic).