FM rádio (HTC Touch Cruise, HTC Artemis)

Diskuze o dalších komunikátorech série Touch (Diamond, Touch Pro...)
Post Reply
Edo
nováček
nováček

FM rádio (HTC Touch Cruise, HTC Artemis)

Post by Edo »

Zdravím, mna by zaujimalo ako je to s rádiom. Chcel by som totiž týmto zariadením (all in one) eliminovať autorádio aj navigáciu. Z popisu je jasné, že rádio funguje len s pripojenými slúchadlami (ktoré sú zároveň anténou) pripojenými cez mini USB. Je možné v takom prípade počúvať rádio cez vstavaný reproduktor?
strojvudce
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD

Post by strojvudce »

Ano
Edo
nováček
nováček

Post by Edo »

strojvudce wrote:Ano
Krátka, jednoduchá, a predsa nejasná odpoveď. Keďže som položil otázky dve, neviem teraz, ku ktorej patrí odpoveď.
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

spocti si pocet otazniku ve svem prispevku, jedine na co jsi se ptal je "Je možné v takom prípade počúvať rádio cez vstavaný reproduktor?" a odpoved jsi dostal - Ano. zadnou jinou otazku jsi nepolozil
Edo
nováček
nováček

Post by Edo »

IkE Blaster wrote:spocti si pocet otazniku ve svem prispevku, jedine na co jsi se ptal je "Je možné v takom prípade počúvať rádio cez vstavaný reproduktor?" a odpoved jsi dostal - Ano. zadnou jinou otazku jsi nepolozil
:wink:
Super. Vďaka za objasnenie. Ešte by som teda chcel vedieť, aká je kvalita reprodukcie. Dá sa to počúvať v aute, resp. je tomu rozumieť?
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

ano, je tomu rozumet, ale kvalite je nic moc (dobre tak na navigaci, ale ne na radio/mp3). jinak vetsina autoradii maji vstup (vetsinou ale zezadu), tim by se problemy vyresily ;)
oLDo
přispěvatel
přispěvatel

Post by oLDo »

V tomto ma kamarat dobre autoradio, ktore ma spredu vstup na jack. Cize moze pripojit mp3trojku, cd prehravac alebo aj mobil ked si spravi z handsfree prevodku na jack. A ako nahle pripoji do autoradia na jack nieco tak sa autoradio samo prepne na ten vstup a hra z externeho zdroja :)
Edo
nováček
nováček

Post by Edo »

IkE Blaster wrote:ano, je tomu rozumet, ale kvalite je nic moc (dobre tak na navigaci, ale ne na radio/mp3). jinak vetsina autoradii maji vstup (vetsinou ale zezadu), tim by se problemy vyresily ;)
:-( Tomu sa chcem práve vyhnúť - mať v aute dva prístroje. Asi nakoniec skončím s autorádiom + PDA.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Edo: Rozhodne bych nedoporucil pouzivat jakekoliv PDA s FM modulem jako nahradu autoradia. Prece jenom, kvalita cipu zajistujiciho prijem radiovych vln nedosahuje ani zdaleka takovych kvalit a citlivosti, jakou maji autoradia (+ antena vyvedena ven). Radeji bych tedy volil kombinaci slusneho autoradia + pda.

V soukrome zprave jste se ptal, zda je lepsi M700 nebo Cruise, ja bych se priklanel k druhemu zarizeni, jelikoz to disponuje daleko lepsimi parametry, a pokud nebudete na pda psat nejake rozsahle romany, urcite se obejdete i bez hw klavesnice, a i na te softwarove u Cruise se da pomerne dobre psat (+ lze doinstalovat nepreberne mnozstvi dalsich sw klavesnic).
Post Reply

Return to “HTC Touch series”