Trvalo to aj s DHL doručením 5 pracovných dní. Dal som aj nový kryt batérie, batériu mám tiež novú, ešte nalepím nové temperované sklo. No bude krásny ako práve kúpený
Len dúfam, že už sa mi neprihodí znovu nejaký nečakaný pád. To by ma nasr.....
Vracím se k mému problému s GS - po reklamaci u O2 kdy "O2 guru" očividně rozuměl problematice a popsal závadu úplně jinak se sice telefon vrátil ze servisi s novou základovou deskou, ale stále s pohasínajícím GS. Druhý pokus jsem už poslal napřímo do Arvata (iQoru) odkud se včera vrátil s novým displejem. Vše se zdálo že funguje, ale dnes ráno se při zapnutém GS na pravé půlce displeje objevil barevný pruh. Neobjevuje se zcela pravidelně a po "zakroucení" s telefonum občas zmizí. Předpokládám, že bude vadný flexi kabel k displeji? Dělá to pouze při GS, při běžném používání je vše OK.Quattro wrote:Zdravím, na mojí 950XL se objevily problémy s GS, po vypnutí displeje se na malou chvíli zobrazí a pak jen rychle pohasne a není vidět. Když je připojená nabíječka, tak svítí málo a poblikává. Zkoušel jsem HR i návrat na starý release přes WDRT a následné aktualizace, ale je to stále stejné. Na Windows Central někdo zmiňuje problémy s displejem a reklamaci. Nepotkalo to tu také někoho? Díky za info
edit: Ještě dodám, že proximity sensor je v pořádku.

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest