Smazaná Složka Nastavení

Databáze nejrůznějších návodů, tweaků a nápadů, jak vylepšit funkce vašich komunikátorů
Post Reply
LOSTman
nováček
nováček
Zařízení: iPhone 16GB

Smazaná Složka Nastavení

Post by LOSTman »

Dobrý den, omylem jsem si ve složce Windows\Nabídka Start smazal složku Nastavení, která je velmi důležitá. Můžete mi poradit kde můžu najít programy, na ketré byly v té složce zástupce, případně, jak si tuto složku obnovit? Děkuji
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia

Post by Kamil Pulicar »

V té složce nic neni.
Obnovit ji můžeš ručně nebo HardResetem.

Nic neříkající název tématu!
LOSTman
nováček
nováček

Post by LOSTman »

aha, ale já když vypnu QuikMenu, který mam místo start, tak tam dole mam jenom Programy a vubec tam nemůžu najít nastavení. prosím poraď
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

jestli máš češtinu od sunnysoftu tak v tray ikoně zkus vypnout lokalizaci a jestli po resetu nenaskočí tak ji zase zapni a v průzkumníkovi vytvoř \Windows\<ňáký text pro start menu, většinou Start menu>\Nastavení a udělej reset
LOSTman
nováček
nováček

Post by LOSTman »

dik za radu, akorat mi pls rekni kde tu tray ikonu najdu

Ja ale myslim nastavení kde je třeba informace o majiteli, zvuky a upozornění, tlačítka, místní nastavení, des, přenos atd.
tslany
smartmaniak
smartmaniak

Post by tslany »

jestli máš lokalizaci od Sunnysoftu tak je to na Dnes vpravo dole takovej čtvereček rozdělenej na 4 barevný části, jestli ne, tak pomuže HR
LOSTman
nováček
nováček

Post by LOSTman »

Na hard-reset si ještě netroufnu, ještě mam jeden nápad kdybys mi ty poslal svojí složku nastavení ve Windows/Nabídka start/Nastavení tak bys byl moc hodnej třeba to zazipuj a upni na e-disk. předem díky
tslany
smartmaniak
smartmaniak

Post by tslany »

já to mám v angličtině, ale je to jedno protože je to jenom prázdná složka ze který si potom jeden soubor vezme adresu a místo toho tam zobrazí odkaz na aplet Nastavení.
LOSTman
nováček
nováček

Díky

Post by LOSTman »

Tak super. Už sem to vyřešil. Udělal jsem tam prázdnou složku "Nastavení" a restartnul a pak už to tam bylo. Huráá nemusim hard-resetovat. A už vim, proč sem tu složku smazal. V QuickMenu se mi zobrazovala jako "empty" tak sem si řikal na co mít prázdnou složku a šup s ní do koše, ale když jsem pak QuickMenu vypnul a chtěl jsem si něco změnit v nastavení, tak tam nic nebylo. Tak ještě jednou děkuji a fórum Smartmani a mě zase nezklamalo
Post Reply

Return to “Tweaky a návody”