NTB mám dva a čtvrt roku, zatím drží i baterka stále vydrží, téměř zázrak a že ho nešetřím, jsem rád že ASUS jako značka mou duveru nezklamal.
Příadně je vyměnitelná, jestlůi je druhý slot pro HDD/SSD nevím otevřený jsem ho ještě neměl v šufleti se mi válí Corsair NOVA2 ale ten má pouhých 40GB.
Každopádně za vyjímatelnou baterii jsem celkem rád, zatím jsem tu potřebu však neměl.
Známý si koupil nějakého ACERa za 15kačen, po telefonu jsem ho vedl co kde jak aktivovat antivirus podle poslaného čísla podpory, jak si nastavit tapetu atp. (předtím měl nějaké hp s XPčkama a na ten nynější kočkopes tedy směs ikonek a dlaždic, si stále nezvyknul)
Za týden volal celý neštastný, že mu tam kluk nainstaloval hru a ona se mu hryzla, systém nereagoval...říkám počkej, odpověď byla tvlééé to už čekám deset minut, to mi dřív praskne č

, říkám klid, déle podrž zapínaci tlačítko, taky nic? NE! povídám no tak vyndej baterii, zaklop víko, otoč zády k tobě tam bývají dvě packy, odšoupni a vyndej ji ven...celý neštastný mi říká: Martine ale tady žádný packy nejsou

moc nechybělo a notas vyhodil z okna