Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Všeobecná diskuze o nové verzi operačního systému Windows 10 Mobile
Odpovědět
qwerty
smartguru
smartguru
Příspěvky: 694
Registrován: pon led 30, 2012 21:22
Zařízení: L950, XRN5

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od qwerty » stř bře 15, 2017 16:11

daj tomu este den a nestracaj cas s HR

osso
smartguru
smartguru
Příspěvky: 682
Registrován: pát pro 17, 2010 22:31
Zařízení: Lumia 950 XL, Lumia 830, Lumia 640 LTE, Nexus 5x

Re: Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od osso » stř bře 15, 2017 16:34

tuta píše:Po aktualizaci mi naběhla ikona polohy,i když ji mám vypnutou...
To je bežne za cca den dva to zmizne , toto mi robi dost často ked nainštalujem nejakú novu apku

Uživatelský avatar
relouth
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2803
Registrován: stř říj 02, 2013 11:20
Zařízení: Lumia 640,Redmi Note 4 LTE

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od relouth » stř bře 15, 2017 18:22

Animacia hornej listy sa zdá ze konečne netrhá na 640

Uživatelský avatar
cmoudina
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: stř lis 11, 2009 19:25
Zařízení: Lumia 950 XL
Bydliště: Světce u Kardašovy Řečice

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od cmoudina » stř bře 15, 2017 19:23

prozatím jen není možné sledovat video poslané přes fb messenger ve full screen, jen černo a zvuk, ale možná už to bylo před tím, jinak vše plně funkční, vč. původních aplikací, HR jsem nedělal.

hamoun
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 325
Registrován: úte úno 05, 2013 8:48
Zařízení: Nokia 930 (W10M)

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od hamoun » stř bře 15, 2017 20:25

vypada to, ze vsem krome me to Fio jede ... takze nejaky lokalni problem :(
HR s obnovou zalohy nepomohl ... (tech aplikaci nepustim vice .. dalsi jsou mapy.cz, vyletar ... to jen tak nahodou testovano po HR a obnove ... ) ) ...

tak jeste jednou ... a to rucni stahovani aplikaci a komplet nastaveni uctu a aplikaci si fakt nezavidim ... :(
doufam, ze to pomuze ...

edit: tak Fio nejede ani po HR bez obnovy zalohy po instalaci Fio jako prvni app (po aktualizaci vsech default MS aplikaci ... ) ... dohaje ...

Uživatelský avatar
groovox
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 293
Registrován: úte dub 22, 2008 14:34
Zařízení: ML950XL Alcatel IDOL4S Pro W10, NL1520, HTC HD2
Bydliště: Praha

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od groovox » stř bře 15, 2017 21:35

ha, by mně zajímalo, jak se mám do Fia přihlásit, jak to děláte? :-D

hamoun
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 325
Registrován: úte úno 05, 2013 8:48
Zařízení: Nokia 930 (W10M)

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od hamoun » stř bře 15, 2017 21:40

prihlasis se do internetBankingu
Vlezes do Nastaveni / Smartbanking a tam mas navod :)

Uživatelský avatar
groovox
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 293
Registrován: úte dub 22, 2008 14:34
Zařízení: ML950XL Alcatel IDOL4S Pro W10, NL1520, HTC HD2
Bydliště: Praha

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od groovox » stř bře 15, 2017 22:03

návod tam mám: - Proces aktivace se pro Windows Phone liší pouze v bodě 2 následujícím způsobem:

2. Spusťte aplikaci Smartbanking a přihlaste se pomocí uživatelského jména a hesla, které používáte do Internetbankingu. Po zobrazení upozornění na displeji vašeho telefonu pokračujte bodem 3.

- vlezu do nastavení, zadám přihl. jméno a heslo a vyhodí jen hlášku chyba, že přihlaš. údaje jsou špatně :-(

hamoun
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 325
Registrován: úte úno 05, 2013 8:48
Zařízení: Nokia 930 (W10M)

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od hamoun » stř bře 15, 2017 22:12

mas tam napsano, ze el. bankovnictvi je aktivovane??
a nemas uz to zarizeni v internetBankingu aktivovane??

v 8.1 se mi Fio spusti a funguje ... tak jdu pokracovat ...

Uživatelský avatar
groovox
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 293
Registrován: úte dub 22, 2008 14:34
Zařízení: ML950XL Alcatel IDOL4S Pro W10, NL1520, HTC HD2
Bydliště: Praha

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od groovox » stř bře 15, 2017 22:17

mám jen přihlašovací ůdaje, přes které se dál nedostanu, vyhodí to chybu,,,,, píšeš 8.1? bavím se přece ale celou dobu o W10M

hotovyrado

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od hotovyrado » stř bře 15, 2017 22:42

Máš v internetbankingu aktivován telefon? Není to jen o tom nainstalovat apku, musíš aktivovat konkrétní přístroj

Uživatelský avatar
groovox
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 293
Registrován: úte dub 22, 2008 14:34
Zařízení: ML950XL Alcatel IDOL4S Pro W10, NL1520, HTC HD2
Bydliště: Praha

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od groovox » stř bře 15, 2017 23:06

jasně, už jsem to našel - Aktivace Smartbankingu - uff :-D díky

edit: Fio jede :)

hamoun
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 325
Registrován: úte úno 05, 2013 8:48
Zařízení: Nokia 930 (W10M)

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od hamoun » stř bře 15, 2017 23:16

ad 8.1 - tesne po WRDT ... instaluju W10M ...
ad obecna funkcionalita Fio - no hura :) chce to cist, co pisem :)

edit: po WRDT a vsech dalsich updatetech systemu (na posledni verzi W10M) Fio jede ...

Uživatelský avatar
groovox
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 293
Registrován: úte dub 22, 2008 14:34
Zařízení: ML950XL Alcatel IDOL4S Pro W10, NL1520, HTC HD2
Bydliště: Praha

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od groovox » stř bře 15, 2017 23:23

jj, vidím to :-) stačilo dodat že - prihlasis se do internetBankingu NA PC :-D, díky

Uživatelský avatar
n6600
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: pon srp 10, 2009 18:53
Zařízení: Lumia 920/925/950

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od n6600 » čtv bře 16, 2017 9:16

Ahojte,

mam na vas otazku. Pouzivam Lumiu 920 (Interop zmena na L640) a 925 (Interop na L930).

Od KB4010672 (OS Build 14393.729) mi zacali problemy s wifi. Dovtedy som bol na domacej sieti stale prihlaseny a nebol nijaky problem. Od instalacie .729 sa mi wifi na oboch mobiloch po par hodinach odpaja sam od seba. Na korporatnej wifi tymto problemom netrpim, len doma. Zvlastne ale je, ze L950, co mam ako hlavny mobil tymto nijak netrpi.

Predpokladal som, ze KB4013429 (OS Build 14393.953) tento problem vyriesi, ale nestalo sa tak. L920 som uz aj daval do factory defaultu (stale vsak na W10M) a ziadna zmena. Nebranim sa v principe ani WDRT na 8.1 -> W10, ale uz si nie som isty, ci sa to zo strany MS nejako neobmedzilo.

Trpi tym niekto z vas tiez? Prip. ma niekto nejaky napad, co s tym? Dakujem.

PS. Funguje niekomu Glance Screen na starsich Lumiach s W10M?

niki66
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 322
Registrován: pát říj 25, 2013 15:48
Zařízení: Microsoft Lumia 950

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od niki66 » čtv bře 16, 2017 10:01

Ja som si vsimol po novom update, ze mi zacali vibrovat notifikacie aplikacii ktore nevibrovali, a vibrovanie je podstatne dlhsie. Tak isto sa mi aj zvuk akokeby zresetoval, jednu chvilu pri pocuvani hudby sa uplne stisil. Odvtedy je jedno nastavenie akokeby pre vsetky appky, hry, hudbu. Doteraz sa mi mari, ze si to pamatalo hodnotu nastavenia zvuku ci pocuvam hudbu, alebo pozeram video na fb alebo hram hru.

TomasSX1
moderátor
moderátor
Příspěvky: 545
Registrován: pát črc 08, 2005 23:14
Zařízení: Lumia 950XL DS White / Lumia 920 White

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od TomasSX1 » čtv bře 16, 2017 10:34

Mne vibracny motorcek v den updatu ale asi este pred updatomo zacal nehorazne rezonovat na 950XL. Teraz neviem ci je to tym SW alebo je to HW, ale rozmyslam nad reklamaciou.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12202
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od htcjirka » čtv bře 16, 2017 11:15

Update nehyba s napajenim nebo se silou vibraci, je v haji motorek. nebylo by to poprvé u Lumii/Nokii.POuzvaji leta porad ten samy.

TomasSX1
moderátor
moderátor
Příspěvky: 545
Registrován: pát črc 08, 2005 23:14
Zařízení: Lumia 950XL DS White / Lumia 920 White

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od TomasSX1 » čtv bře 16, 2017 11:17

Jo, toho som sa bal. Intenzita je okej, len to rezonovanie :(

Uživatelský avatar
relouth
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2803
Registrován: stř říj 02, 2013 11:20
Zařízení: Lumia 640,Redmi Note 4 LTE

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od relouth » čtv bře 16, 2017 13:05

Tak s tou animaciou listy to beriem spat

Odpovědět

Zpět na „Windows 10 Mobile“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti