HP iPAQ 614 Business Navigator
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Na tomto fore pisu, ze pohyb v menu je mozny obidvoma sposobmi
Code: Select all
http://www.coolsmartphone.com/forum/viewtopic.php?t=12093&postdays=0&postorder=asc&start=15Kromě toho, že ho takto mají na ,,milionech" netobchodů, ale nejsou jej schopni momentálně dodat, bych jen doplnil, že ,,zajímavá" cena se týká modelu bez přívlastku ,,c", který se u nás ani nemá prodávat.jakub90 wrote:tak na czc.cz ho už maj a to pouze za 10 000kč!!!
Tudíž si na czc.cz zřejmě ještě této ,,chyby" nevšimli.
Správný link by byl tento... http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=52461
To je link na iPAQ 614 c
Všimněte si předpokládané ceny - 11072,-Kč (s DPH)
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
ehm? tak ted me vazne dostali
sv*** jedny, kde je ipaq 614c? ... zmizel z ofiko stranek
k****
posilam dotaz a pripadne v pondeli zavolam, uz mi fakt ...
///ale zase pribyl do ocekavanych zarizeni na sunnsoftu a dodavku pry cekaji do 13 dnu... no uvidime, snad to klapne a ja budu mit v druhe pulce brezna tenhle phone
posilam dotaz a pripadne v pondeli zavolam, uz mi fakt ...
///ale zase pribyl do ocekavanych zarizeni na sunnsoftu a dodavku pry cekaji do 13 dnu... no uvidime, snad to klapne a ja budu mit v druhe pulce brezna tenhle phone
-
Diamant
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD2
Mám dobrú správu, v jednom slovenskom veľkosklade už iPaqy 614c reálne majú skladom. Buhužiaľ, ja som u nich asi pred mesiacom objednávku zrušil a objednal som v inom veľkoobchode, kde mi termín dodávky garantovali okolo 1.3. (vyzerá, že mali pravdu). Akurát sa od stredy sťahujú a sú zatvorení, tak pevne verím, že budúci týždeň budú fungovať a ja budem mať iPaq konečne doma. Nepredpokladám, že by im zásielka iPaq-ov nedorazila, keď ku konkurencii áno.
Ale samozrejme akonáhle ho budem mať doma, tak dám vedieť.
Ale samozrejme akonáhle ho budem mať doma, tak dám vedieť.
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

- Zařízení: Lenovo P780
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Ještě se vrátím k ovládání, jak tu někdo rozebíral.Z videa je patrné, že v úvodní obrazovce se skáče po řádcích, doleva a doprava není potřeba. A o kus dál, kde jsou ikony v matici, tak to projede zleva doprava a pak skočí na další řádek a zase zleva doprava. A potvrzení volby se bude provádět klávesou enter, která je nad vypínací klávesou a není daleko od smart-touch wheel, jenom palec se asi trochu zapotí
Takže podle mě se bude jednat o pohodlné ovládání jednou rukou.
zajmi
nevím jak ostatní, ale já bych raději nějaké všesměrové ,,kolečko" - s OK uvnitř s tím, že je možné, jakožto potvrzovací klávesu použít ještě jednu jinou.
Prostě něco ,,klasičtějšího". Vím, že je třeba občas něco inovovat, ale někdy se zbytečně experimentuje v zaběhnutých a dobře fungujících věcech, a to se nemusí vyplatit.
nevím jak ostatní, ale já bych raději nějaké všesměrové ,,kolečko" - s OK uvnitř s tím, že je možné, jakožto potvrzovací klávesu použít ještě jednu jinou.
Prostě něco ,,klasičtějšího". Vím, že je třeba občas něco inovovat, ale někdy se zbytečně experimentuje v zaběhnutých a dobře fungujících věcech, a to se nemusí vyplatit.
rein
u her by to (snad) problém být neměl, alespoň u těch kde je možnost si nadefinovat vlastní klávesy. U navigace (pokud bude) by to problém byl - resp. řešení = posuv stylusem nebo prstem.
BTW: někdo naznačoval, nebo jsem to četl
že ono kolečko dovoluje pohyb i do stran. Jistotu však samozřejmě nemám. Myslím, že je celkem povinnost, aby ovládací prvky na PDA zahrnovaly i ,,cosi", jenž umožní všesměrové ovládání 
u her by to (snad) problém být neměl, alespoň u těch kde je možnost si nadefinovat vlastní klávesy. U navigace (pokud bude) by to problém byl - resp. řešení = posuv stylusem nebo prstem.
BTW: někdo naznačoval, nebo jsem to četl