Jde mi o to že bych chtěl na telefonu provést továrního nastavení,ale ta na 99% proběhne zase do 8.1 a tam by podle mě nastal na 90% problém s načtením dat z mé zálohy která je nyní již z Wp10. Jenže jak mám toto vyřešit?
Lumii 950 XL se mně zatím kupovat nechce.
Má s tímto někdo zkušenosti a je toto vůbec možné? Začal mně totiž zlobit fotoaparát. Velmi rád s telefonem fotografuji a v poslední době se mně asi 4x až 5x stalo že se mně fotografie po vyfotografování neuložila.Měl jsem na telefonu již něco přes 1700 fotografií a videí. Zkusil jsem nyní vše přehrát a z telefonu vymazat jelikož mě napadlo že by mohla být chyba v zatížení paměti i přes to že jsem měl volných ještě cca 6 GB bylo to cca 13 GB dat. Zatím jsem nyní chybu nevypozoroval ale nejraději bych zkusil systém přeinstalovat a podle výsledku bych se rozhodl co dál. Lumii 950 XL určitě koupit chci ale Nokia 930 mně zatím plně dostačuje.
(Doplněno) ---Díky moc za rady. Nevěděl jsem že se přehraje při upgrade přímo instalační oddíl. Zítra nebo pozítří se pustím do reinstalace.
Dodatečný a ne moc důležitý dotaz :
Chtěl bych se ještě zeptat zda má někdo zkušenosti s videem u Nokie 930. Mám nyní po upgradu na Windows mobile 10 možnost pořizovat video ve 4k a zjistil jsem že kvalita je o mnoho lepší nežli ve FULL HD
Upraveno