Video: Nová Opera Mobile 9.5 na HTC Touch Cruise

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Video: Nová Opera Mobile 9.5 na HTC Touch Cruise

Post by Jiří Hrma »

V Opera Software usilovně pracují na nové verzi prohlížeče Opera 9.5, a to jak na její počítačové, tak i mobilní verzi, která by měla přinést spoustu zajímavých vylepšení (informovali jsme zde).

Image

Redaktoři serveru MSmobiles měli možnost novou Operu 9.5 beta vyzkoušet na komunikátoru HTC Touch Cruise. Pokud vás zajímá, jak se s prohlížečem pracuje a co všechno nabízí, podívejte se na následující video.

Image
oLDo
přispěvatel
přispěvatel

Post by oLDo »

no ta nova opera vyzera velmi fajne. a ked vidim ako mu to na touch cruise dobre islo tak sa tesim ked si to aj nainstalujem na ten moj :).. Moje zariadenie aj tak prevazne vyuzivam len na internet.
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B

Opera Mobile 9.5-problem

Post by romčo »

Včera som si chcel nainštalovať Opera Mobile 9.5, všetko išlo v poriadku až dovtedy, ke´d mi vypísalo, že mám nedostatok miesta (asi v úložisku), lebo však som to dával inštalovať na pam. kartu a tú mám 2 GB. Nechápem, čo mám ešte vymazať, aby som tam Operu dostal. Veď v PDA skoro nič nemám. Mám HTC P3300 Artemis. Prosím poraďte, ako a čo môžem vyhodiť, aby som tam dostal 4 MB (to pýta Opera mobile) Vďaka.
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”