HP iPAQ 614 Business Navigator

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
Locked
1979
přispěvatel
přispěvatel

Post by 1979 »

tak tady toho pána jsem už viděl...představil to pěkně, ale já bych radši někoho s praktickými zkušenostmi již prodejního kusu...třeba jak fotí foťák...to že tam pán ukazuje 3 způsoby pohybu v menu skoro 2 minuty je hezký, ale vůbec nic to neřekne o tom jak je přístroj svižnej atd...
ipaq610
nováček
nováček

Jeden z prvnich majitelu

Post by ipaq610 »

IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

tak jasny, to si budes muset pockat. ale na zacatku hned rika, ze pristroj ma rychle odezvy a je celkove rychly ;)
neveceral
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by neveceral »

http://www.dooyoo.co.uk/handheld-pda/hp ... c/1075549/
a ještě jeden
http://www.coolsmartphone.com/forum/vie ... hp?p=20674 z něhož je výtah

Camera poor indoors (good in good light)
GPS took about 10 minutes to find a signal using TomTom and then wasn't as strong a signal as my Touch Cruise

There's no way to move left or right across the screen without using the stylus because there's no D-pad or joystick. Up and down is catered for, using either the jog dial on the left side, or the fancy "wheel thing" on the keypad, but left and right ain't happening! This means lots of homescreens, applications, and games are not going to be able to used without the stylus
MgX
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by MgX »

:offtopic: Tomuto vláknu navrhuji dát přívlastek ,,Vlákno zoufalců" :-) a pokud se někdy v budoucnu objeví i v ČR zařízení o kterém zde sníme, pak bude lépe založit nové vlákno, kde se již budou rozebírat konkrétní ,,hmatatelné" věci, založené na reálném základě. :offtopic:

V jednom z mnou pozorovaných obchodů se do nabídky opět vetřel i IPAQ 614c. Zařízení bez přívlastku ,,c", již v nabídce (zřejmě správně) není. Bohužel u dostupnosti ,,svítí" informace .... dostupnost neznámá.

neveceral

Díky za linky. Sice to nevypadá moc dobře, ale.......třeba to půjde doladit :-)

...tak sem si myslel, že je tam poměrně dost tlačítek (a hejblátek) na to, aby se nějaké dalo využít pro pohyb vpravo - vlevo.... :-(
Erkil1452
přispěvatel
přispěvatel

Post by Erkil1452 »

No to ze ta numericka klavesnice je fajn, ale cele je to hodne na ukor prostoroveho ovladani je z navrhu zcela zrejme. A zadne kolecko jeste bez stredu to nezachrani.

Tady je asi treba se smirit s tim, ze 2,8'' displej a numericka klavesnice proste nedava moznost k solidnimu reseni. Tady je to reseno takhle polovicate, P750 ma 2,6'' displej a stejne jen joystick.

Jediny rozumny koncept bych videl ve vysouvaci num klavesnici jako ma treba N95. Ovsem pak je problem tloustka. Stejne to vsak pokud vim nikdo nenabizi.
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

prostorove ovladani? jak to myslis? me to prijde resene velmi dobre, vubec nemusis pouzivas tu klavesnici a brat mobil jako htc touch cruise, nebo muzes vyuzivat kolecko. a pro potvrzovani kolecka je vlevo tlacitko ok ;) me to prijde jako velmi dobry koncept, na pouzivatelnost jsem sam zvedav, ale zatim to jsou jen dohady

MgX: presne stejnou myslenku jsem uz tady psal, tohle oznacit za klub zoufalcu a pak udelat "in fact" topic
spree
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC 7 Trophy

Post by spree »

Na Slovensku je uz dostupny skladom ;-)
rooomish
nováček
nováček

Post by rooomish »

To nevypadá dobře, to snad není pravda, to jsem našel na Negri Electronics:

HP iPAQ 614c Business Navigator (Unlocked) [iPAQ614]
This product is expected to be in stock on Thursday 20 March, 2008.

Tedy 20.3., pak, pokud by to bylo skutečně poslední datm připočítejme pár týdnů pro CZ.

Kdy že bylo slíbeno první datum prodeje? Před rokem? Já bych hrozně přál nějaké konkurenci, ať tento model předběhne nějakým jiným, vychytaným a iPaq tak potopí - za trest :-).

Tipy: I-mate ultimate 8502, asus P750upgrade (tam ať stihnou přidat RAM, a zlevnit produkt).
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD2

Post by Diamant »

Z toho kruhu na klávesnici nie som nadšený, to je fakt, ale dúfam, že nejaká aplikácia časom dokáže funkciu toho stredu predefinovať a potom by sa to mohlo dať využiť aj inak (ako 4-smernú klávesu). Skutočne si neviem úplne dobre predstaviť, ako sa budem pohybovať v aplikáciách a hrách, ktoré potrebujú ovládať 4 smery.

Neviem, prečo HP musí neustále experimentovať. Na pseudo touchpad u iPaq-u hx4700 som si nezvykol ani po dvoch rokoch používania.

V tej diskusii, na ktorú tu bol odkaz som našiel ku koliesku na klávesnici toto:

"act as virtual wheel" or "act as virtual joypad"
neveceral
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by neveceral »

díval jsem se teď do manuálu k 614c a k tomu kolečku na klávesnici nic tam není o možnosti vlevo vpravo. Doslova to je "Use the Smart-Touch Navigation wheel to navigate through on-screen menus, play songs, change settings and view information. Move your finger lightly around the Smart-Touch Navigation wheel to scroll through a list." Tak fakt nevím, ale zase navigate and scroll...?
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

3 dny se radujte a volejte slava :D vetsina obchodu ma informaci "odesilame 18.3", tak snad :) budu se snazit koupit asi o neco pozdeji, tak 25.

z lepsich obchodu treba
http://www.pocitace-levneji.cz/frontoff/?d=1507957
Miro7
nováček
nováček

Konecne je tu ....

Post by Miro7 »

http://www.bgslevi.sk/showdoc.do?docid=132&i6page=4

FA992AA HP iPAQ 614c Insight
HPIPAQFA992AA
iPAQ 614c Windows Mobile® 6 Professional Processor Marvell PXA270 Processor 520 MHz Memory 128 MB SDRAM 256 MB flash ROM Dimensions (w x d x h) 6....

Sklad: 20+
Erkil1452
přispěvatel
přispěvatel

Post by Erkil1452 »

IkE Blaster wrote:prostorove ovladani? jak to myslis? me to prijde resene velmi dobre, vubec nemusis pouzivas tu klavesnici a brat mobil jako htc touch cruise, nebo muzes vyuzivat kolecko. a pro potvrzovani kolecka je vlevo tlacitko ok ;) me to prijde jako velmi dobry koncept, na pouzivatelnost jsem sam zvedav, ale zatim to jsou jen dohady

MgX: presne stejnou myslenku jsem uz tady psal, tohle oznacit za klub zoufalcu a pak udelat "in fact" topic
No jako ze doleva doprava s tim koleckem nepopojdes a ja osobne zrovna otaceni u kolecka na TC pouzivam naprosto minimalne, takze nevim. A co se tyce toho, ze to muzes ovladat jako TC - ver mi, ze rozdil mezi zapustenym a TC displejem je pri ovladani prstem obrovsky. Na ASUS P535 se proste ke krajum prstem bez nehtu nedostanes.
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

jj, toho zapusteneho displaye jsem si bohuzel vsiml :( to je asi tak jedine, co bych zmenil

to kolecko prave ze prepina doleva/doprava, mas to na vsech videich. a jog-dial nahoru/dolu

ale je pravda, ze to asi taky moc nevyuziju, prece jenom to je trochu zdrzujici. ale bude to hustejsi nez kolecku u cruise pri priblizovani v htc album :)
Erkil1452
přispěvatel
přispěvatel

Post by Erkil1452 »

No to ale neni do strany, to je PAGE_DOWN proste po radcich a ne ciste X_AXIS. A ten jogdial tezko muzes pocitat do ovladani, kdyz si uvedomis, ze je na levem boku nahore. Vetsina lidi jsou pravaci a tam se proste neda nicim solidne dosahnout. Je to asi jako kdyz chci ja sahnout po ovladaci hlasitosti - musim se natahnout, nahnout telefon a sahnout tam palcem. Nepouzitelne.
jakub90
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by jakub90 »

tak na czc.cz ho už maj a to pouze za 10 000kč!!!
jakub90
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by jakub90 »

Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lenovo P780

Post by Tomáš Kubec »

Nic nemaj "Dodací lhůta: neznámá" a cenu si tam můžou prakticky napsat jakou chtějí
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Erkil1452: hm diky za upresneni, ja si pockam na realitu. nejak se mi to nezda, z videa z menu se posouvaji polozky doleva/doprava

na czc uz je registrovany asi 3 tydny
Locked

Return to “Hewlett-Packard”